Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Genk bevestigt komst Nederlander: ‘Een doorgewinterd prof’

Laatste update:

Racing Genk stuurde op Tweede Kerstdag trainer Peter Maes de laan uit en de Belgische club lijkt een dag later al een opvolger te hebben gevonden. Het Belang van Limburg weet namelijk te melden dat Albert Stuivenberg de taken van de ontslagen oefenmeester bij Blauw-Wit over gaat nemen.

/

De 46-jarige Nederlander was tot afgelopen zomer de assistent van Louis van Gaal bij Manchester United en werkte daarvoor onder meer bij de KNVB als coach van Oranje Onder-17 en Jong Oranje. In een verder verleden werkte de 46-jarige oud-voetballer, die vanwege een ernstige blessure al op 26-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan moest zetten, in de jeugd van Feyenoord en Al-Jazira.

Stuivenberg volgt nu Maes op, die na anderhalf jaar Racing maandag de laan uit werd gestuurd. Voor de Nederlander wordt het de eerste keer dat hij op eigen benen staat als hoofdtrainer.

Update 12.10 - Genk bevestigt komst Nederlander: ‘Een doorgewinterd prof’
Racing Genk heeft via de officiële kanalen de komst van de Nederlandse trainer Albert Stuivenberg bevestigd. “KRC Genk haalt met Stuivenberg een doorwinterd voetbalprofessional in huis die gewend is op hoog niveau te presteren met jonge en getalenteerde spelers. De club kiest hiermee een trainer omdat hij beantwoordt aan het beoogde profiel, ook al is hij in België relatief onbekend”, luidt het persbericht.

Denk jij dat Albert Stuivenberg de juiste kandidaat is voor Racing Genk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat menig Genk supporter zowiezo al niet blij is met het ontslag van Peter Maes.
Het aanstellen van een onbekende Nederlander , die ook nog zijn eerste taak als hoofdcoach aangaat zal ook niet in zijn voordeel spelen.

Hierdoor zal het publiek zich al snel tegen de trainer & bestuur keren als het niet zo lekker loopt.
Dus kan hij best maar een goede start maken als trainer.

Nederlandse trainers zijn laatste jaren in Belgiã« ook niet echt een succes geweest. Waar in Nederland meer de nadruk ligt op aanvallend en mooi voetbal. Wordt er in Belgiã« toch meer gefocused op organisatie en defensief voetbal. Dus wordt afwachten hoe het nu gaat uitspelen!

27 december 2016 om 11:54

Ik ben wel blij dat Maes moest vertrekken. Het tijdstip kon wel anders. Nog vroeger als het van mij afhing. Met een nieuwe trainer is het altijd afwachten en zeker iemand met geen ervaring als T1. We zullen wel zien maar verandering moest er komen na een 9de plaats met 2 Europese toptalenten in de ploeg. In Dimi we trust.

27 december 2016 om 12:48

Hier nog een blije Genkie, Maes kreeg het niet op de rit, wisselvallige boel, je kan bij een club als Genk je niet permiteren de ene week een 10 te halen en de andere een 3, zoals in de EL en dan tegen Oostende. Dan houd het gauw op.

27 december 2016 om 13:05

Deels de verantwoordelijkheid van de spelers natuurlijk. Ndidi staat er altijd, maar Pozuelo en Bailey kiezen hun wedstrijden uit, terwijl ze onnoemelijk veel kwaliteiten hebben.

27 december 2016 om 13:09

Pozuelo ben ik met je eens, maar Bailey is gewoon nog veel te groen achter de oren, spelers en dan vooral jonge spelers als Ndidi zijn zeldzaam, er zijn niet veel -20 jarigen die zo constant spelen als Ndidi. Verder kreeg Maes het er gewoon niet in zoals bij Lokeren, natuurlijk zal het probleem ergens in het midden liggen, maar je weet hoe dat gaat, een trainer ontslaan is dan de makkelijkste manier. Wanneer we de optelsom maken is het voor een subtopper als Genk gewoon allemaal net niet goed genoef gebleken.

27 december 2016 om 15:51

Ja ik ben het wel eens met zijn ontslag hoor, een sterke Europese campagne is mooi maar PO 1 mislopen kan gewoon niet.

27 december 2016 om 14:47

Ik was enorm blij met het ontslag van Maes en ook tevreden met deze aanstelling. Duidelijk iemand die met jeugd kan werken ipv continue jeugdige talenten uit te brullen.

Ik ben benieuwd. PO 1 is in tegenstelling tot wat de analisten beweren nog goed mogelijk, maar er moeten wel direct resultaten geboekt worden. Een coach als Vukomanovic was dus perfect geweest. Met dit 'groentje' is het afwachten, en Nederlandse trainers (been, Koster, van den Brom...) brachten in Belgie dan wel mooi voetbal, maar de resultaten waren vaak minder door een gebrek aan stabiliteit en organisatie.

Het is er bij Genk na het ontslag van Been nooit beter op geworden... Zonde want het is een mooie club!

Toevallig vandaag 60min Zulte Waregem KRC Genk gezien tijdens het studeren en viel me vooral op dat Susic en Pozuelo mooiweervoetballers zijn. Zulte kwam vroeg 1-0 voor en vocht voor elke bal terwijl hun amper een inspanning deden om wat te creã«ren. Het is was aan het regenen hã©... Karelis lijkt me ook een lomp blok beton waar je niets mee kan aanvangen. Ze stralen geen energie uit maar dat komt ook omdat ze van alle ploegen in Europa het meeste wedstrijden hebben gespeeld (volgens de commantator).

Met nog 11 wedstrijden te gaan moeten ze 9 punten goedmaken om nog in Play-Off 1 te komen.. Terwijl Gent en Standard ook nog niet eens in de top6 staan.. Wie er ook voor de groep staat, het zal hun waarschijnlijk niet lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren