Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Liverpool doet noodgreep om achterhoede te versterken

Laatste update:

Steven Caulker kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan drie competitiewedstrijden voor Southampton, waarvan slechts een als basisspeler, maar toch maakt hij deze maand mogelijk nog een mooie stap. Liverpool heeft namelijk defensieve problemen en de BBC heeft begrepen dat Caulker dicht bij een overgang naar de huidige nummer acht van de Premier League is.

/

Liverpool zou de 24-jarige Caulker tot het einde van het seizoen huren van Queens Park Rangers, dat de verdediger in het afgelopen halfjaar al verhuurde aan Southampton. Mede door de aanwezigheid van Virgil van Dijk stelde Ronald Koeman Caulker echter nauwelijks op. De mandekker leek terug te gaan keren naar QPR, maar krijgt nu toch de kans om in de Premier League actief te blijven.

Jürgen Klopp is wanhopig op zoek naar vers bloed voor zijn achterhoede, nu Dejan Lovren, Mamadou Sakho én Martin Skrtel in de lappenmand zitten. Tiago Ilori werd ook al teruggehaald van een verhuurperiode bij Aston Villa, terwijl de Portugees geen enkele wedstrijd heeft gespeeld voor de hekkensluiter van de Premier League. Caulker moet Klopp wat meer lucht geven.

Update 12 janari 14.03 uur - Liverpool doet noodgreep om achterhoede te versterken
Liverpool heeft zich dinsdagmiddag versterkt met Steven Caulker. De 24-jarige verdediger wordt tot de zomer gehuurd van Queens Park Rangers, nadat hij de voorbije maanden al op huurbasis bij Southampton verbleef. Ronald Koeman gebruikte hem maar heel weinig en dus leek Caulker terug te keren bij QPR, maar Liverpool neemt de huurdeal nu over. Tot de zomer moet Caulker trainer Jürgen Klopp wat meer armslag geven, achterin. Liverpool wordt geplaagd door blessures en kan niet beschikken over Dejan Lovren, Mamadou Sakho en Martin Skrtel.

Steven Caulker zou een goede oplossing zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou liverpool, moet niet gekker worden he. Je gaat me niet vertellen dat dit een echte versterking is voor de achterhoede. Snap dat het een nood oplossing is, maar dan kun je echt beter eigen jeugd voor de leeuwen gooien. Dit slaat echt werkelijk alles.

12 januari 2016 om 10:41

CV's van onder 21 zijn ook geblesseerd volgens mij. Thank god dat Sakho woensdag weer kan spelen en het maar voor 6 maanden is, want dit is vrij treurig.

12 januari 2016 om 10:47

Caulker vond ik anders een prima verdediger. Maar Sakhooi is ook meer geblesseerd dan hij speelt. Lovren ook nog geen topper. Skrtel daarentegen wel een topper

12 januari 2016 om 10:52

Hoe kun je blij zijn dat Sakho fit is? Die man loopt altijd te schutteren.

12 januari 2016 om 11:03

Hebben dus wel heel veel pech zeg met die golf van blessures. . Laten we hopen dat Lovren snel hersteld, op dit moment toch wel een van de beste verdedigers.

12 januari 2016 om 11:23

Mensen die Skrtel een topper noemen kijken nooit Liverpool.. Skrtel is de grootste reden dat we zo veel tegen goals krijgen. Skrtel heeft totaal geen voetbal intelligentie, stapt in wanneer dit niet moet, of stapt niet in wanneer dit wel moet, maakt ontelbaar dekkingsfouten en is voetballend gewoon heel slecht, brengt met zijn ziekenhuisballen vaak andere in de problemen.
Sakho is niet altijd even zeker aan de bal, maar voor zijn hamstringblessure(toen klopp net trainer was) was hij echt heel sterk.

12 januari 2016 om 12:25

@m1ele
Klopt. Bovendien heeft Sakho onder Rodgers ook talloze sterke wedstrijden gespeeld. Jammer dat hij maar zo weinig inzetbaar is.

12 januari 2016 om 12:36

Je doet nu alsof Skrtel er helemaal niks van kan omdat je alleen maar negatieve dingen noemt, maar hij heeft toch zeker ook wel kwaliteiten. Hij verliest zowel verdedigend als aanvallend bijna nooit een kopduel waardoor hij ontzettend gevaarlijk is bij standaard situaties. Zijn tackles zijn meestal spot on en hij geeft altijd honderd procent voor zijn team. Ik denk dat Skrtel mits hij een voetballende verdediger naast hem heeft (john Stoned zou geweldig zijn) van grote waarde is voor Liverpool

12 januari 2016 om 13:25

Jij kijkt duidelijk te weinig wedstrijden van Liverpool. Sakho maakt zelden een fout. Ziet er wat houterig uit maar probeer het altijd voetballend op te lossen en het lukt ook nog eens bijna altijd. Die man is echt goed bezig hoor.

12 januari 2016 om 18:30

Dat roep ik al jaren over skrtl, mij een raadsel dat er nooit eerder naar gekeken is (oplossing cv).
Het jaar waarin er bijn weer een titel was, had je met 2 beter Cv's gewoon wel kampioen geworden, de rest lag het niet aan.

Liverpool is wel sterk bezig.. Ze worden in verband gebracht met Balotelli, Sam en Caulker haha.. Eigenlijk zeer droevig als dit waat is. Daar kan zou zelfs Klopp niks mee kunnen..

12 januari 2016 om 10:55

Het is droevig, maar wat moeten ze anders? Ze hebben echt enorm veel blessures en als je al 3 van je cv's mist.. Tja.

Denk dat het nog wel even kan gaan duren voordat Liverpool de stap naar de Cl weer kan gaan maken. Er loopt nergens een wereldtopper en er is veel middelmaat. Daarnaast hebben ze een geweldige spits, maar die is constant geblesseerd. In de zomer echt een opruiming houden en dan beginnen aan een soort van nieuw team denk ik..

12 januari 2016 om 10:57

Balotelli is gewoon eigendom van Liverpool...

12 januari 2016 om 15:04

Dat maakt het alleen maar triester...

Liverpool zoals Liverpool is. Ondoordacht en spelers wegkopen bij lagere teams waar ze al niet spelen. Of uiteraard gigantische bedragen neertellen voor spelers die dat nooit waard zullen zijn.

12 januari 2016 om 11:01

Want deze speler is al binnengehaald? Voorbarig en provocerend weer... en dan nog, wat moeten we dan? Sakho, Skrtel, Lovren, Gomes en Kolo zitten in de lappenmand of komen nu net weer terug van een blessure. Je kan wel met 2 backs spelen en 6 middenvelders opstellen, maar ik denk niet dat er dan veel te winnen valt he, met zo een klein gaatje centraal achterin.

12 januari 2016 om 11:19

Ik zeg ook nergens dat Caulker al binnen is. Je kan beter in het buitenland gaan zoeken dan gelinkt worden aan Caulker. Ik geef je ook wel gelijk dat er overduidelijk iemand bij moet komen.

12 januari 2016 om 11:29

Caulker zal ook niet gekocht worden maar gewoon gehuurd voor 6 maanden, dus kan daarna weer lekker naar QPR.. vind het een prima oplossing eigenlijk. In de zomer Matip en/of Subotic ophalen zodat ze niet midden in het seizoen hoeven in te haken bij een kwakkelend Liverpool.

12 januari 2016 om 11:05

Dat laatste statement kan ik nog wel in komen, maar dat eerste zou ik graag onderbouwd zien worden. Noem eens wat spelers die Liverpool weggekocht heeft bij lagere teams waar ze al niet spelen?

En ach, in de winter handelen wel meer clubs wanhopig. Jouw club net zo goed, kan me namelijk nog ene Kallstrom herinneren.

12 januari 2016 om 11:18

Ik zal ook nergens ontkennen dat ik dagen slecht heb geslapen omdat Wenger dingen geniaal vond en voor de rest niemand. Kallstrom, André Santos, Park Chu Young, Squilacci ( Die het nu redelijk doet in Frankrijk ) en het lijstje gaat door. Het geluk is dat het inmiddels een tijdje terug is en dat de huidige aankopen soms nog te verklaren zijn. Het eerste klopt inderdaad niet helemaal. Het floepte eruit.

12 januari 2016 om 11:31

Ach, die spelers hebben in ieder geval ook niet veel gekost, dus dat maakt het al minder erg. Je punt over dat Liverpool te vaak te veel betaalt, ben ik het helemaal mee eens, maar dat eerste kon ik gewoon niet rijmen met de aankopen. Het probleem is juist dat Liverpool spelers haalt bij lagere clubs die daar uitblinken voor te veel geld. Als ze niet zouden spelen, dan zou Liverpool ook niet zoveel betalen.

Het is jammer dat Liverpool enkele makkelijke aankopen heeft laten lopen die nu bij andere clubs uitblinken (en minder gekost zouden hebben) en ondertussen voor spelers als Lallana, Balotelli en Markovic de hoofdprijs neerlegt. Zo'n Shaqiri had Liverpool natuurlijk weg moeten kapen voor de neus van Stoke, nu zal die over een jaar alsnog komen voor het dubbele Liverpool kennende.

12 januari 2016 om 13:28

Het probleem is aantrekkingskracht. Er zijn zoveel goede clubs in Engeland dat het moeilijk is om spelers te halen. Er zijn altijd minimaal drie topteams geïnteresseerd in de spelers. Dan is het moeilijk als Spurs en Liverpool zijnde de toppers te krijgen. Om dan toch nog fatsoenlijke jongen te kopen moet dan veel betaald worden.

12 januari 2016 om 11:10

Arsenal fans zoals Arsenal fans zijn. Welke spelers heeft Liverpool bij lagere clubs weg gekocht waar ze niet speelden?

12 januari 2016 om 11:21

Illori, Bogdán. Dan is Bogdán al helemaal een dure gebleken.

12 januari 2016 om 11:32

Duur? Transfervrij en volgens mij nog een lager salaris dan Ibe.
Ben wel met je eens dat Bogdan niet de beste keeper is gebleken.. zei van de zomer dat hij een prima 2e keeper is, maar dat neem ik terug haha!

12 januari 2016 om 13:26

Ik bedoel qua blunders

Ik zou Veldman halen als ik Klopp was

12 januari 2016 om 12:11

Voetballend zeg ik ja, en qua talent zeg ik ook ja! Maar Veltman is niet zo goed als Alderweireld of Vertonghen toen ze vertrokken. Laat hem nog maar 1 of 2 jaar bij ajax "rijpen"

12 januari 2016 om 13:29

En dan elke keer in de lucht geklopt worden.

12 januari 2016 om 15:06

Veltman verliest juist zelden zijn luchtduels, dat is echt fascinerend. Heeft zijn uitstraling daarin niet mee maar hij is echt ijzersterk in de lucht.

Verder ben ik het wel met m1elelfc eens, Veltman is nog lang niet waar Vertonghen en Alderweireld waren toen zij vertrokken, en zelfs zij moesten nog stappen zetten om mee te kunnen op subtop niveau. Hij moet nog meedogenlozer worden. Veltman kan het niveau van Alderweireld wel halen als hij zich de komende tijd goed ontwikkelt, dus wellicht kan het een optie zijn voor over twee jaar.

Liverpool heeft toch ook gewoon veel geld net als elk ander Engelse (sub)topteam. Voor een klein beetje geld kan je Pepe overnemen van Real voor een jaartje, misschien twee. Koop een Benatia of Badstuber. Koop ook een Tah, Jedvaj of Riedewald als backups voor momenten zoals nu, jonge jongens die toch het verschil kunnen maken en zeker een mooie toekomst voor zich hebben

12 januari 2016 om 13:30

Het probleem is. Mocht Pepe beschikbaar zijn dan zullen grotere clubs klaar staan om hem op te halen.

12 januari 2016 om 14:35

Pepe.. die is inmiddels bijna 33 en heeft een kronkel in zijn kop!
Als je dan toch een top verdediger wilt halen dan zouden ze hard moeten maken voor Varane, maar die zie ik ook niet 1-2-3 vertrekken met Sakho en Varane centraal achterin zie ik het helemaal goed komen.

Goed als tijdelijke oplossing. Misschien laat hij weer zien hoe goed hij is. Is er ook een optie tot koop afgedwongen?

Hmm, was in zijn tijd bij Crystal Palace wel een goede verdediger, maar daarna... Hoop dat Klopp het beste uit hem naar boven kan halen! Als noodoplossing voor een half jaar moet het kunnen!

12 januari 2016 om 17:00

In zijn tijd bij Crystal Palace? Daar heeft hij nooit gespeeld. Caulker komt uit de jeugd van Spurs en is daarna diverse malen uitgeleend en uiteindelijk verkocht aan Cardiff en vervolgens aan Qpr.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren