Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vader van Arsenal-doelman haalt uit naar Carragher: ‘Je bent een schande’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Nick Ramsdale, de vader van Arsenal-doelman Aaron Ramsdale, heeft via X gereageerd op uitspraken van analist Jamie Carragher over zijn zoon. De Engelse sluitpost applaudisseerde afgelopen zondag opzichtig toen concurrent David Raya een goede redding maakte tijdens de stadsderby tegen Tottenham Hotspur (2-2). Carragher liet als analist bij Sky Sports weten niets te geloven van de reactie van Ramsdale. “Eigenlijk is hij er kapot van.”

Carragher ging vervolgens verder in op de situatie. “Het leken de Oscars wel. Als iemand van de genomineerden daar verliest, beginnen ze heel enthousiast te klappen en juichen voor de winnaar. Ik moest lachen toen ik Ramsdale zo zag juichen, want hij is kapot van de situatie. Dat weet ik zeker.” Ramsdale senior is niet gediend van de uitspraken over zijn gepasseerde zoon, zo laat hij blijken op X. “Je bent een schande! Toon wat klasse, dat heeft mijn zoon ook gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan het filmpje niet bekijken maar ik vind het wel wat hebben. Alles voor de winst in de noord Londen derby

26 september 2023 om 08:24

Als wissel zie je je team het liefst verliezen, zodat de kans groter wordt dat je speelt. Behalve tegen je eeuwige rivaal. Gewoon terecht dat Ramsdale hier staat te klappen.

26 september 2023 om 08:33

Geen enkele wissel wil dat het team verliest. Niet bij Arsenal tenminste. Teambelang gaat voor alles.

26 september 2023 om 08:38

Verliezen geloof ik ook niet, maar ik denk wel dat je als wissel hoopt dat je directe concurrent zo nu en dan een draak van een wedstrijd speelt.

26 september 2023 om 08:41

Etihad, dat zou nog wel is kunnen. Maar het eindresultaat zullen ze nooit negatief willen zien. Daar geloof ik niks van.

26 september 2023 om 09:10

Vitesseasr, wat een bijzondere uitspraak, heb je zelf aan teamsport gedaan?

26 september 2023 om 09:17

Zeker doe ik aan teamsport. Een echte winnaar wil op het veld staan en spelen, ten koste van alles. Als je met enige regelmaat op de bank zit, dan vind je het echt niet erg als het even niet loopt.

26 september 2023 om 09:35

Een echte winnaar zou nooit willen dat zijn team verliest.

26 september 2023 om 10:07

Een echte winnaar wil winnen. Als je (op dat moment) niet de beste bent speel je niet. Een echte winnaar beseft dat en wilt het beste team laten spelen, ook als je daar zelf niet bij hoort. Blijkbaar zat je heel veel op de bank in je leven en ben je daardoor erg zuur geworden, anders zou je deze instelling niet hebben. Ik heb 75% van mijn laatste seizoen geweldig gespeeld, maar de laatste weken als een draak. Ik zat dan ook de kampioenswedstrijd op de bank. Denk je dat ik 1 seconde heb gehoopt dat we zouden verliezen zodat iedereen zou zeggen dat het kwam omdat ik op de bank zat? Neen.

26 september 2023 om 10:25

Ik ben zeker eens dat een echte winnaar op het veld wil staan, maar willen dat je team verliest is nooit oke imo.

26 september 2023 om 10:25

@Vitesse Een echte winnaar en tevens volwassen man gaat met zichzelf aan de slag om de concurrentieslag te winnen. Iemand die wenst dat zijn team het niet goed doet zodat de kans groter wordt dat je zelf gaat spelen is een egoist en een beetje kinderachtig. Als je alleen maar met jezelf bezig bent ben je geen sportieve kerel voor een teamsport. Ik kan er weinig andersbvan maken. Winnen doe je als team. Dat is het basisprincipe van een team sport.

26 september 2023 om 10:50

Blij dat ik niet met van doe mensen met jou instelling heb gevoetbald. Willen dat je mede spelers falen..
Kansloze instelling is dat.

Tja Carra.. niet zo serieus nemen joh. Die wilt altijd wat interessant zeggen om relevant te blijven.

26 september 2023 om 08:25

Nu je het zegt denk ik direct aan het moment bij CBS, waarin hij vertelde dat Messi hem een DM had gestuurd met de tekst 'burro' . Dit betekent Ezel haha, Tja soms heeft het wel wat dat controversiele, je maakt er alleen geen vrienden mee.

Ik begrijp eigenlijk helemaal niks van deze keepers wissel? Ramsdale is toch een erg goede keeper die niet echt grote fout heeft gemaakt? Vond het al een rare aankoop.

26 september 2023 om 08:42

Ik denk dat buiten Arteta om, niemand het begrijpt. Prima keeper, Engels, heeft het altijd goed gedaan… Erg vreemde wissel.

26 september 2023 om 08:49

Ramsdale is geen bijzondere keeper. Zeker degelijk maar als je kijkt naar de statistieken(iets waar je een keeper wel op kan afrekenen) heeft hij -2.0 goals prevented vorig seizoen, tegen over keepers als Ter Stegen en Alisson die beide boven de 8/9 zitten.Als je even gaat googlen dan staat Ramsdale 15e wat dat betreft. Raya 3e en Arsenal's oud keeper Leno 2e met +9 😁

26 september 2023 om 09:12

Vind statistieken altijd een beetje dubbel. Omdat je als keeper ook te maken hebt met de verdediging en het speltype van het team. Kijk je puur wedstrijden naar Ramsdale dan is het zeker wel een hele goede keeper.

Kijk naar die statistieken, dat Ramsdale 15de staat en leno 2de wilt niet zeggen dat leno beter is. Daar gaat het dus al mis.

26 september 2023 om 09:25

Arteta vind Raya beter, dus speelt Raya. Eigenlijk niks geks aan. Wil 2 goede keepers hebben en de nieuwe blijkt beter te zijn, zo gaat het ook met spelers toch?

26 september 2023 om 14:25

Raya is voetballend beter en haalt een constant niveau, terwijl Ramsdale soms wereldreddingen afwisseld met meerdere ballen die er niet in hadden gehoeven.

Rambo is een geweldig persoon, doet alles voor zijn team en teamgenoten. Mentaliteitsmonster die er alles aan zal doen om weer de nummer 1 te worden, maar tegelijkertijd wel Raya zal steunen als hij onder de lat staat. Carragher moet traffic genereren of weet simpelweg niet genoeg van de persoon zelf, anders zou hij dit soort dingen niet zeggen.

26 september 2023 om 09:37

Carragher is ondertussen erger dan Neville.
Moet overal zijn mening geven en meestal heel negatief tegenover de rivalen van zijn geliefde club. Probeert ook vaak gewoon controverse te creëeren ipv enigszins neutral te proberen blijven.

26 september 2023 om 11:51

Ach ja, gewoon jammer dat die gasten steeds meer de sensatie kant op willen gaan dan inhoudelijk te blijven. MNF was eerst heel leuk om te kijken totdat die twee zichzelf zo belangrijk zijn gaan vinden. Misschien moet Carra ook een keer een team gaan coachen, wordt ie wat bewuster van zoals Neville destijds.

Ik heb wel te doen met Ramsdale.
Tot de absolute top behoort hij niet echt maar het verschil met Raya vind ik ook te klein om hem te slachtofferen.
Nu zit je met twee keepers die mekaar niet veel ontlopen maar waar er altijd eentje ontevreden gaat zijn.
Je kan beter een ouderdomsdeken als tweede keeper hebben, of een jong talent die nog onervaren is.
Je kan geen twee hanen in het kippenhok hebben, werkt niet.

26 september 2023 om 13:30

Ramsdale is helaas niet volwassen genoeg. Kijk naar mijn onderstaande reactie en dan begrijp je wel waarom Arteta voor Raya gaat op dit moment.

Ben blij dat hij vecht voor zijn kansen. In de League cup morgen laten zien dat je nog steeds een topkeeper bent en in de FA cup. Mocht hij beide toernooien winnen als vaste keeper met geen of weinig doelpunten tegen dan mag Raya niet klagen als ie zijn plek weer inneemt.
Veel mensen zeggen dat Ramsdale weinig verkeerd heeft gedaan. Maar ik ben net als Arteta van mening dat we op dit moment meer hebben aan Raya.

Ramsdale zat afgelopen seizoen in een aantal podcasts en sommige dingen die hij zei als keeper dat kan niet. Dat hij op automatische piloot zat te spelen toen Arsenal in een goede reeks zat. Dat hij moeite heeft om geconcentreerd te blijven. Gaf zelfs een doelpunt weg tegen Southampton omdat hij naar een duif zat te kijken bijvoorbeeld. Hij geeft ook aan dat hij het nodig vindt om in uitwedstrijden het thuispubliek te provoceren zodat hij geconcentreerd kan blijven.
Arteta ziet dit soort podcasts ook voorbij komen en dan kan je een conclusie trekken dat je vaste keeper nog niet volwassen genoeg is. En dat hij een goede concurrentie nodig heeft. Want dat keepen op auto pilot is een opmerking die ik als fan niet leuk vind. Laat staan een trainer als Arteta dat een control freak is

26 september 2023 om 14:15

Ik snap de wissel totaal niet, net als heel veel andere keuzes van Arteta. Het ingespeelde team van vorig jaar is niet een keer meer in die samenstelling het veld op gegaan. Die verdediging inclusief keeper stond vorig jaar fantastisch. Dus, waarom zoveel wisselen?


Partey rechtsback? Gabriel slachtofferen, terwijl hij sinds zijn komst nooit wissel stond? En ik vind het jammer dat Xhaka weg is. Arteta de controlfreak gaat wat mij betreft te ver. ‘Ruthless’ zijn met je keeper, terwijl Havertz, Nketiah, Jorginho en anderen die lekker staan aan te prutsen het telkens opnieuw mogen proberen. Ik heb dit seizoen nog niet 1x met plezier gekeken.

Ot: ook blij dat Rambo voor zijn kansen zal gaan en zich op het oog wel als teamspeler op lijkt te stellen.

26 september 2023 om 14:22

Laatste wedstrijden stond die defensie gewoon weer samen op het veld? Keeper anders, maar Raya en Ramsdale schelen niet zoveel met elkaar behalve dat Raya rustiger is aan de bal en een betere distributie heeft.

Xhaka wordt idd gemist, ook al doet Havertz het niet per se slechter dan Xhaka. Het lijkt alleen erger omdat Havertz meer in scoringspositie komt en ze niet afmaakt.

Jorginho maakt 1 fout en wordt meteen de deur gewezen, Jesus ramt in zijn tweede wedstrijd een bal over en moet eruit gehaald worden. Wat een stel reactionaire fans bij elkaar...

26 september 2023 om 14:51

Hoezo reactionair? Ik geef toch eerlijk aan dit seizoen nog niet genoten te hebben, dat is op zijn minst subjectief. Ik sluit niet uit dat het beter wordt.

Ik vind wel dat Havertz beduidend minder is dan Xhaka op dit moment t.o.v. de vorm van vorig seizoen en naast zijn spel mis je ook het karakter van Xhaka.

De wedstrijd tegen Fulham laat je wel gewoon onnodig punten liggen omdat je vastigheden van vorig seizoen er niet waren.

Jorginho was vorig seizoen zeker niet slecht, maar je weet dat hij hoog tempo niet meer aan kan. Dan zien we het denk ik gewoon anders. Ik mis ook Smith Rowe, hopelijk gaat hij ook snel weer kansen krijgen. Hij oogt telkens gretig.

26 september 2023 om 15:01

Waarom zou je het ingespeelde team van vorig seizoen willen zien? We hebben uiteindelijk gezien dat we met een sterke elf niet eens in de buurt komen van City. Er is meer variatie nodig en andere tactieken. Het team van vorige seizoen heeft gepiekt en we kwamen niet verder dan 84 punten.
Want als Arteta op hetzelfde voet verder gaat als vorig seizoen en verliest wat punten dan wordt er vaak geklaagd dat hij geen plan b heeft. Maar hij krijgt niet de mogelijkheid om een nieuwe plan te smeden begin van het seizoen.

26 september 2023 om 15:31

Omdat we daarmee veel tegenstanders wel weg speelden.

Hetzelfde team gaan we niet meer zien nee, want daarvoor is het middenveld al te veel gewijzigd qua personeel. Dus in dat opzicht klaag ik ook maar de leegte in. Ik heb er gewoon nog niet van genoten en zie vooral een stroef team.

Arteta heeft ons tot hier gebracht en dat het dit seizoen nog even tijd nodig heeft kan ik mij ook wel over heen zetten. Maar sommige keuzes, met name in het begin, vond ik onbegrijpelijk of onnodig. We hebben nog niet verloren, dus dat is zeker positief. Laten we hopen dat we dit seizoen op het juiste moment pieken. Vorig seizoen piekten we al erg snel.

26 september 2023 om 15:35

Ik sta ook niet altijd achter zijn keuzes. Ben het met je eens dat Partey op rechtsback zetten niet slim was. Maar het zorgt er wel voor dat we een optie erbij hebben op rechtsback als Zinchenko niet kan spelen.
Vond de 3-6-1 formatie met Partey in balbezit niet heel slecht ogen. Partey schuift voor de verdediging waardoor Rice als een ver geschoven 8 speelt naast Havertz.
Zonder bal heb je daardoor Partey op rechtsback staan en hij kan geen grote ruimtes verdedigen op de rechterflank.
Arteta is zeker niet vrij van kritiek. Maar ben wel blij dat hij iets probeert.

26 september 2023 om 17:10

Petit, ik vind het overdreven om nu over Jorginho te zeggen dat ie altijd staat te prutsen en kansen blijft krijgen, hij staat normaal gesproken niet in de basis en kwam nu noodgedwongen erin vanwege het uitvallen van Rice. Daarnaast is hij vrijwel altijd solide, alleen maakt ie nu een domme fout..

Ik heb genoten tegen PSV maar ben wel met je eens dat ons spel nog zeker niet is wat het moet zijn, alsnog niet verloren maar helaas wel 2x onnodig punten laten liggen. Het is wmb te vroeg in het seizoen voor doom&gloom, maar onze fanbase is daar heeeeel erg goed in, op welk moment dan ook.

Ik zie ook liever ESR bij Saka in de buurt en Ode aan de andere kant, maar dan moet op links wel Trossard of Martinelli staan, want anders is de balans weg.

Wat wil deze droeftoeter nou? Natuurlijk is die knul er kapot van, tenminste dat lijkt me logisch. Elke echte prof is er kapot van wanneer ie zijn plek verliest. Echter heeft deze kerel besloten desondanks zijn collega en concurrent aan te moedigen voor het team.

Als ze het prima vinden dat ze op de bank zitten zijn ze niet ambitieus genoeg, als ze er met een gezicht dat op donderen staat zitten zijn ze niet collegiaal genoeg of te egoistisch of weet ik veel wat. Deze jongen reageert eigenlijk prima en nog loopt Carragher te zeiken. Die vindt altijd wel wat om over te zaniken tenzij het Liverpool betreft, clown.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren