Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip ziet opnieuw basisspeler bij Ajax wegvallen: 'Hij mist 3 duels'

Laatste update:

Ajax kan de komende drie Eredivisie-duels niet beschikken over Jordan Henderson, zo meldt trainer John van ‘t Schip op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle van komende zondag. Ook De Klassieker tegen Feyenoord die op 7 april op het programma staat moet hij daardoor aan zich voorbij laten gaan.

Van ‘t Schip kent sowieso de nodige blessureproblemen. “Sutalo is nog steeds niet beschikbaar. Heeft behandeling in Kroatië gehad en de medische staf heeft daar contact mee gehad. Berghuis gaat een beetje vooruit, maar zondag zal hij er sowieso nog niet bij zijn.”

“Ahmetcan Kaplan is uiteraard geschorst en kan dus sowieso niet spelen. Brian Brobbey is niet fit en ook Jordan Henderson kan zondag niet meedoen. Hij ligt er de komende drie wedstrijden uit”, aldus Van ‘t Schip.

Henderson werd tijdens de recente interlandperiode wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland. De routinier kampe al met een lichte blessure en zat tijdens het oefenduel met Brazilië dan ook niet bij de wedstrijdselectie. Dinsdagavond nam hij tegen België wel weer plaats op de bank, maar kwam hij niet in actie.

Brobbey is een van spelers die tijdens de interlandperiode in Amsterdam achterbleef om aan het fysieke herstel te werken. Van ‘t Schip meldde woensdag tegenover Ajax TV dat het nu beter gaat met Brobbey en dat de spits naar alle waarschijnlijkheid spoedig weer inzetbaar is.

“Brian is buiten aan het trainen met de fysio’s, maar dat zijn meer loopoefeningen”, vertelde de coach. “Ik denk dat hij er de eerste week zeker nog niet bij is. Alles eerder is meegenomen. Je moet heel voorzichtig zijn met een hamstring. Gelukkig was dit niet een hele grote blessure, waardoor hij relatief snel weer terug kan zijn.”

Steven Bergwijn, die voor het ingaan van de interlandperiode al zijn rentree maakte, traint inmiddels weer elke dag met de groep mee. Minder positief was Van ‘t Schip over Steven Berghuis. “Het is een groot vraagteken. Het duurt heel lang. Hij zou tegen Fortuna zijn rentree maken, maar toen kreeg hij last van zijn rug. Dat is nog steeds het geval, met zijn rug en knie. Hij heeft een terugslag. We moeten even afwachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou het is niet echt geworden wat ze hadden verwacht daar in Amsterdam, miskoop??

28 maart 2024 om 12:35

Enorme miskoop, gaat ook nooit meer wat worden. Na dit seizoen is zijn contract voorbij dus weggegooid geld. Oh wacht hij heeft een doorlopend contract. Noa Lang is volgens jouw redenering eveneens een miskoop?

28 maart 2024 om 13:05

Het is te vroeg om hem een miskoop te noemen maar dat hij nog niet brengt wat vele hadden verwacht klopt toch? Ik las hier vele reacties dat hij nog steeds de beste middenvelder van de ED zou zijn. Ik schat de duo’s van PSV en Feyenoord hoger in obv zijn wedstrijden tot nu toe.

28 maart 2024 om 14:47

Je snapt toch zelf ook wel dat een speler als Lang met potentie en restwaarde totaal verschillend is van een bijna 34-jarige Henderson? Het is niet perse een miskoop (te vroeg) maar vangt een dik salaris, voegt weinig toe en heeft 0 restwaarde. Ajax is echt niet beter gaan voetballen sinds Henderson er is..

28 maart 2024 om 12:36

Nope zeker geen miskoop.

28 maart 2024 om 13:23

Prijs kwaliteit verhouding is wel heel erg uit balans. Het is een prima speler, maar kost ajax gewoon teveel. Financieel is het sws een miskoop.

28 maart 2024 om 14:03

Wat kost hij dan volgens jou?

28 maart 2024 om 14:08

Hahaha, hij was gratis gast.

28 maart 2024 om 14:47

Z'n transfersom was 0 maar z'n salaris en tekengeld zullen wel richting de 10 miljoen gaan aan het einde van z'n contract, dus nee, niks is gratis

28 maart 2024 om 14:58

haha, gratis inderdaad. en speelt voor wat consumptiebonnen en uit liefde voor Ajax

28 maart 2024 om 15:55

Heb je een bron waar tekengeld en salaris worden genoemd of zeg je zomaar wat?

28 maart 2024 om 16:10

sverige4u, salaris is hier vaak genoeg langsgekomen, zoek maar even terug. Verrassend of niet; hij zit bovengemiddeld qua salaris. Tekengeld is niets over gezegd.

28 maart 2024 om 16:20

Maar ten opzichte van een speler waar je een transfersom voor betaalt is hij toch niet extreem duur? 10 miljoen voor een Henderson, al is het alles bij elkaar het dubbele voor een paar jaar. Dat lijkt me redelijk? Of mis ik iets? Ik bedoel, een Forbs kost dat alleen al aan transfersom (bijna) en dan heeft hij nog geen minuut gespeeld.

28 maart 2024 om 16:26

Klopt Leidsehond, als je het zo bekijkt is het niet zo duur, maar het zegt ook veel over Forbs (of een andere aankoop van Mislintat). Het maakt het niet plots een toptransfer omdat je de kosten over paar jaar kan uitsmeren
Wanneer mag Henderson weer in de Premier League spelen zonder dat hij een bak belasting moet betalen of zijn woestijngeld? Wellicht dat Ajax speculeert op een wanhopig Man Utd die de portemonnee wel trekt

28 maart 2024 om 12:36

als ze mbappe hadden gekocht voor 5miljoen met een 1 jarig contract maar ij zou het hele jaar geblesseerd raken zou het ook een miskoop zijn ja. maar van te voren zou iedereen er voor tekenen.

28 maart 2024 om 12:42

Snap niet dat mensen hem als miskoop zien. Krijg een beetje hetzelfde idee wat Derksen bij Frenkie de Jong heeft; de verwachting dat ie 10x iemand 1 op 1 op de keeper zet en 3 goals per wedstrijd maakt. Henderson is ontzettend belangrijk in de coaching maar ook met name in het druk zetten. Eindelijk iemand die voorop in de strijd gaat. Daarnaast is hij aan de bal meer dan prima en heeft een goede lange bal in huis. Henderson is zo'n speler die pas opvalt als je hem 90 minuten in de gaten houdt, doet geen gekke dingen en het ziet er niet allemaal even spectaculair uit. Wil niet zeggen dat hij niet ontzettend belangrijk is voor dit jonge team. Ik hoop dat ie nog minimaal een jaartje blijft. Hij moet alleen niet meer de vrije trappen nemen😅

28 maart 2024 om 13:05

Het is een hele dure speler (qua salaris (en tekengeld ?)). Dan verwacht je van zo'n speler iets extra's. Ajax heeft met hem in de basis hele slechte statistieken. Dan is het op zich toch niet heel vreemd dat je hem misschien ook wel als miskoop kunt zien.

28 maart 2024 om 13:07

@fave,
Los dat men onrealistische verwachtingen heeft.....denk je dat Ajax de resultaten van de afgelopen maanden niet gehaald had zonder Henderson?
Naar mijn idee is Ajax niet veel beter geworden met hem erbij en dan is de investering wel behoorlijk stevig.

28 maart 2024 om 13:20

Ajax neemt niet zomaar een speler die de 33 jaar al flink is gepasseerd en een contract geeft tot zijn 36e voor 4,5 miljoen per jaar als ze niet zelf hele hoge verwachtingen van hem hadden. Daarvan is niks uitgekomen. Hij is sowieso gehaald om dit seizoen nog serieus mee te doen om de 3e plek en dus het CL geld binnen te kunnen halen. Toen hij gehaald werd was dit opzich ook nog niet heel gek ze stonden toen namelijk zo'n 6 punten achter op nummer 3. Inmiddels is dat alleen maar opgelopen en ben je niks uitgelopen op plek 6 en 7. Dan is het gewoon een miskoop hoor, heeft echt niet gebracht waar hij voor gehaald werd.

28 maart 2024 om 14:03

Helemaal mee eens. Het gat naar Europees voetbal is alleen maar groter geworden sinds zijn komst. Ajax had gehoopt de met de met veel bombarie aangekondigde komst van Henderson, plek 3 zeker te stellen. Dit gaat niet meer lukken. Gegokt en verloren. Wel een dure gok met het riante salaris en tekengeld. Henderson blijkt een doorsnee middenvelder te zijn. Hij brengt vooralsnog niets extra's en zeker geen punten.

28 maart 2024 om 16:15

Ik heb niemand horen zeggen dat ze goals en assists verwachten van Henderson. Helemaal niemand. Het wordt wel vaak erbij gehaald om het in extreme te trekken en jij doet het nu ook weer, maar is natuurlijk complete bullshit.
Hij brengt gewoon niet wat je voor dat bedrag kan verwachten. Simpeler kan je het niet maken. Kunnen we allemaal redenen voor verzinnen en vooral de oorzaak bij externen met een verwachtingspatroon leggen, maar zoals het voor de buitenwereld zichtbaar is, is hij het geld niet waard.
Wellicht intern wel en draagt hij goed bij aan de playlist die in de kleedkamer draait, maar op het veld levert het niet significante resultaten op

28 maart 2024 om 13:16

Hij is transfervrij gekomen he! De kosten zitten in salaris.
Dus miskoop valt wel mee, want hij is niet gekocht.

Daarnaast zou het wel gek zijn dat alles van 1 speler zou afhangen.

28 maart 2024 om 13:23

Sorry, maar 12 miljoen aan salaris is schandalig veel geld voor iemand die alleen maar loopt te wijzen op het veld. Dat had Branco ook nog wel gekund.

28 maart 2024 om 13:31

Het is maar de vraag of hij transfervrij was. Volgens de halfjaarcijfers (blz 16) is er voor het aantrekken van Henderson en Rijkhof een investeringsverplichting van bijna 10 miljoen aangegaan. Rijkhof zou 1,5 miljoen gekost hebben. Dan kost Henderson bijna 8,5 miljoen aan transfer of tekengeld. Dat is niet echt transfervrij.

28 maart 2024 om 16:18

misschien moet je 'miskoop' wat minder letterlijk nemen en meer beschouwen als 'zijn geld niet waard'.

Niet alles hangt van 1 speler af, maar je mag wel verwachten dat Ajax organisatorisch beter staat met een Henderson op het middenveld en daardoor veel gemakkelijker aan voetballen toekomt. Ik zie het niet

28 maart 2024 om 16:23

Maar als je iemand wil beoordelen op zijn geld niet waard, dan moet je toch even wachten? Het grootste deel van dat geld is salaris dat nog niet is betaald, dus welk geld? Waarom altijd zo opportunistische en hijgerig? Jullie kunnen zo bij de T werken als invallers voor Valentijn.

28 maart 2024 om 13:47

Je kan pas van een miskoop spreken als je ook daadwerkelijk iets gekocht hebt.

28 maart 2024 om 14:08

Maar waar is dan de investeringsverplichting voor zoals deze in de halfjaarcijfers staat ? Volgens de tekst is deze voor het aantrekken van Henderson en Rijkhof. Dus hij lijkt wel zeker gekocht te zijn.

28 maart 2024 om 14:12

Dat zijn andere kosten. Ajax heeft geen transfersom betaald. Maar ik snap heus wel waar dit om gaat, dat Henderson zijn salaris niet waard zou zijn.

28 maart 2024 om 15:24

Je kan van een miskoop spreken als je een speler haal die verlopig niks toe voegd en miljoenen van Ajax op zijn rekening krijgt. Een jeugdspeler van de toekomst had minder gekost en had dit jaar kunnen wennen zodat je volgend jaar een speler die dus minder kost

28 maart 2024 om 22:20

@crooswyker wie uit de jeugd dan? De jeugdspelers die ze nu laten spelen om te wennen zijn zo slecht dat ze zo ongeveer schade aanrichten

28 maart 2024 om 15:21

Als je spelers op leeftijd haal moet je weten dat ze vaak een blessure hebben en in zijn geval kost dat heel veel geld

Ach ja, wat maakt het dit seizoen nog uit. Gooi een zooi jeugd erin. Met een waardeloze selectie en dan ook nog 100 geblesseerden is er weinig eer te behalen. Ik hoop dat Godts nog wat minuten kan maken.

28 maart 2024 om 12:36

Nouja, die 5e plek kan nog wel eens heel belangrijk worden voor Ajax, playoffs zie ik ze niet zo ff winnen namelijk.

28 maart 2024 om 12:42

Ik weet dat ik klink als een verwend nest maar die 5e plek zal me ook een rotzorg zijn. Een plan voor volgend jaar. Een bezem door deze belabberde selectie. Daar kijk ik naar uit. Of we dit seizoen 5e of 13e worden kan me verder weinig interesseren. Met plezier naar de wedstrijden van m'n club kijken lijkt me leuk, iets wat al lang niet meer is gebeurd.

28 maart 2024 om 12:48

Denk dat je de waarde van Europees voetbal dan best wel onderschat. Denk je dat een speler waar Ajax weer mee naar de top moet kunnen zin heeft om naar een club te komen die alleen actief is in de Eredivisie? Qua geld zou het voor Ajax inderdaad niks uit maken, die hebben zat (al is het altijd wel lekker natuurlijk).

28 maart 2024 om 12:49

Nou ja, hoe hoger je nog weet te eindigen, hoe makkelijker het heropbouw zal verlopen, lijkt me... Die 5e plek is daarvoor aardig heilig...

28 maart 2024 om 13:08

@afcaeric,

Ik snap de frustratie en de wens op betere tijden. Echter ondanks dat Ajax de CL hoogstwaarschijnlijk kan vergeten is europees voetbal wel belangrijk. Het levert en geld op en het kan voor spelers een reden zijn om voor Ajax te kiezen.

28 maart 2024 om 13:23

Oh ik snap het belang van Europees voetbal heel goed hoor. Ik steek het ook niet onder stoelen of banken dat dit puur mijn eigen gevoel (lees: frustratie) is. Europees voetbal = centen en die centen worden deze keer, hopelijk, op de goede plekken geinvesteerd.

Ik kijk ook absoluut uit naar komend seizoen. Alex Kroes lijkt me dan ook al druk bezig om het plan op te stellen en uit te voeren. John van 't Schip volgend seizoen niet meer voor de ploeg lijkt me ook een goede ontwikkeling. Onwijs sympathieke man en we vinden het allemaal knap hoe hij de draad op pakt na het leed wat hem en zijn gezin is overkomen. Maar laten we realistisch zijn: absoluut ongeschikt als coach voor Ajax.

Hopelijk kunnen we nog een lading van de Mislintat-zooi lozen voor een leuk bedrag en dan kan de wederopbouw, hopelijk, beginnen.

28 maart 2024 om 13:40

Ik denk er precies zo over als Eric. Lekker belangrijk. 5e of 10e. Het seizoen is verkloot. Dan maar wat minder geld en zoeken ze maar een extra sponsor voor op de sokken.

28 maart 2024 om 15:26

Ajax heb moeten lenen volgens de media dus geld is er niet zat . Ze moeten hopen dat ze de lonennfan honderden personeelsleden kunnen betalen

28 maart 2024 om 20:10

Dramatisch

Als het zo makkelijk is om een sponsor te vinden waarom hebben ze dat dit dan ook niet voor dit seizoen gedaan ? Ze hebben aangegeven dit seizoen een verlies te maken.

Ja ach maakt niet zo heel veel uit. Seizoen is toch al voorbij en die EL voorrondes haal je toch wel. En zelfs al haal je die niet maakt me dat eigenlijk ook niet zoveel uit. De spelers die je aantrekt moeten komen voor het toekomstplaatje want de huidige situatie trekt weinig.

28 maart 2024 om 13:11

Volgens mij moet ook nog steeds wedstrijden winnen om europees voetbal binnen te halen. Ik weet dat de kans op CL vrij klein is, maar ook EL en de kleine cl zorgen voor inkomsten. En die heeft Ajax heel hard nodig.

28 maart 2024 om 13:28

Niet alleen inkomsten maar de EL en UECL wedstrijden helpen jongens als Brobbey en Hato enorm. Daarbij helpt het de marktwaardes als ze daar goed presteren.



Oei, oei, oei, geen brobbey en nu ook geen Henderson, Berghuis wat maar sukkelen blijft. PEC Zwolle moet nog wel gaan lukken maar de klassieker tja. Ajax draaide toch wel voor 35 40 om Brobbey en Henderson is natuurlijk belangrijk met zijn ervaring. Voor zover het al niet heel erg lastig werd is het denk ik nu onmogelijk voor Ajax om met een resultaat weg te gaan uit de kuip. Schade beperken lijkt me in de klassieker. Dat is ook weleens anders geweest. En dat vind ik als Feyenoorder erg jammer omdat ik een klassieker wil zien met 2 goed voetballende ploegen met 90 minuten spanning en spektakel zo hoort de klassieker namelijk te zijn

28 maart 2024 om 13:27

Tja, dat kun je wel willen maar we voetballen al een heel seizoen niet goed. Dat gaat echt niet veranderen op het moment dat we een klassieker moeten spelen in Rotterdam. Dat gaat alleen maar slechter worden. Praktisch de helft van de spelers die wel iets kan is geblesseerd of niet fit.

Dus spanning ... nou ja, spanning of Ajax nog zo'n oorwasssing als in Amsterdam kan voorkomen. Maar normaal gesproken walst Feyenoord er gewoon overheen met 3 of 4 doelpunten verschil.

28 maart 2024 om 15:30

Dat Ajax vaak makkelijk won is al heel wat jaartjes terug de laatste paar jaar is Feyenoord thuis maar ook in de arena de betere ploeg al won Ajax nog wel eens thuis met geluk. Dit Ajax is een volle Kuip zal met grote cijfers verliezen

28 maart 2024 om 18:44

Ajax gaat van PEC Zwolle ook niet winnen denk ik zomaar. Henderson is meer geblesseerd als dat hij speelt. Dus weer een miskoop. En zo gaan we maar door met Ajax helaas.
Wanneer kunnen we weer eens met wat meer plezier naar Ajax kijken.

Die medische staf ook maar eens doorlichten. Wat een drama dit seizoen.

28 maart 2024 om 13:25

Hoe vaak we het woord ‘terugslag’ niet hebben gehoord de afgelopen jaren.. niet normaal. Ik hoop dat dit ook op het (toch al aardig lange) actielijstje van kroes staat

28 maart 2024 om 13:30

Is dat niet het moderne voetbal? Ik weet dat veel PL teams dit seizoen (United, Newcastle en Liverpool bijvoorbeeld) enorm veel blessures hebben en ook PSV en Feyenoord hebben constant afwezigen.

28 maart 2024 om 13:31

Alleen zit die staf er al behoorlijk lang, de meesten waren er bijvoorbeeld bij Ten Hag ook al. Ik geloof niet dat die iets anders doen, dan de afgelopen 5 of 10 jaar. Het kan nooit kwaad om die ook eens door te lichten, maar ik denk dat de oorzaken eerder liggen in het aantal trainers wissels, de resultaten de de breedte van de selectie.

Er is onlangs een onderzoek verschenen waarin een verband is aangetoond tussen het wisselen van trainers en spier blessures, waarschijnlijk a.g.v. net iets andere trainings methodes en belastingen (overigens niet noodzakelijk beter of slechter, gewoon anders). Bij een club die aan zijn 5e trainer (6e als je maduro ook mee neemt) in 2 jaar bezig is zal dat ook mee spelen.

Verder is de selectie niet heel breed waardoor een aantal spelers eigenlijk te veel moeten spelen op momenten dat het niet kan en het direct op valt wanneer er een dragende speler niet is. Neem Lang bij PSV, die heeft nog niet de helft van het aantal minuten gespeeld van Berghuis dit jaar, maar het valt bijna niet op omdat er aardige vervangers klaar staan.

En het is harken voor de punten, juist in de laatste fase van een wedstrijd raken spelers vermoeid en Ajax zit in de situatie waarin ze dan al maanden nog vol moeten gaan om nog een resultaat te halen. Als je 3-0 voor of achter staat met nog een kwartier te spelen dan hoef je niet meer vol te gaan voor een resultaat, bij Ajax is eigenlijk het hele seizoen geen van beiden het geval.

Van 't Schip geeft aan dat Henderson drie duels mist. Met het trackrecord van de medische staf van Ajax zien we de Engelsman dit seizoen dus niet meer terug.

Tegen Belgie kon hij op de bank zitten maar voor Ajax gaat hij 3 duels missen ??? Wanneer is hij dan zo geblesseerd geraakt dat je er drie weken uitligt ? Op een training ? Of was die plek op de bank al een gok die niet genomen mocht worden ?

28 maart 2024 om 13:14

In de persconferentie zij van 't Schip dat hij voorafgaand aan de laatste interland geblesseerd is geraakt. Dus het was inderdaad of een risico of hij zat op de bank in de wetenschap dat hij niet in kon en ging vallen.

28 maart 2024 om 14:02

Ik had zulke praktijken al verwacht van die Henderson eerlijk gezegd. Die jongen wilt niet voor Ajax spelen, wilt simpelweg gewoon geselecteerd worden voor het nationale elftal en daarom is hij naar Europa gekomen.

28 maart 2024 om 16:23

Dat, plus wil financieel niet teveel inleveren, want dan ging hij wel terug naar Premier League

28 maart 2024 om 18:47

Henderson was al niet fit en had gewoon niet naar die interlands toe moeten gaan. Wellicht was hij nu dan wel fit geweest. Hij heeft zich bij die Engelsen natuurlijk willen bewijzen op de training en dat was kennelijk te veel voor deze oude man.

Wat een verrassing een speler die technisch gezien al gestopt was met profvoetbal om z'n zakken te vullen heeft nu fysieke ongemakken zodra er weer serieus wordt gespeeld. Nog 1 in het lijstje van top aankopen van Mislin.. o wacht.

Het is een slagveld dit seizoen bij Ajax. Dat is ook een van de redenen dat het dit seizoen totaal niet loopt: gebrek aan fitheid. En dat zal ongetwijfeld deels aan de belasting liggen, deels aan conditie en deels aan het herstel. Geen flauw idee wat er precies gebeurd op medisch gebied, maar de club zou hier een onderzoek naar moeten instellen.

Ajax is klaar dit seizoen. Fluit maar af.
Alle focus op het nieuwe jaar, waarschijnlijk in de Conference League, maar dat maakt eigenlijk niet eens zoveel uit.

Nieuw elan, gerichte aankopen, jong talent gemixt met ervaring en vooral: LEF!
Graag weer voetbal. Graag weer actie ipv tikkies breed of terug, naar voren verdedigen, vleugels met acties, steekpasses en 1-2 tjes.

En dan zien we van daaruit wel waar we eindigen.

Gelukkig zijn Rensch en Taylor nog beschikbaar. Zeg maar de backbone van het huidige Ajax. Hoe sterk is af te lezen aan de stand op de ranglist. Oftewel, een elftal richting neerwaarts. Geen samenhang of teamgeest, maar een stel elkaar niet begrijpend samengesteld gezelschap.

28 maart 2024 om 14:10

Het laatste kun je vooral de trainer verwijten. Dat spelers niet goed genoeg zijn ligt meer aan de TD. Dus je bent blij dat van het Schip stopt als trainer ?

28 maart 2024 om 16:33

Tuurlijk! Nu op naar de volgende mislukking. Als ik vermoed welke kant Ajax op wil gaan. Lijnders wordt ook genoemd. Als je die op je lijstje hebt staan als hoofdcoach, ben je nog steeds verdwaald....

Tja Henderson kampt sowieso al sinds zijn komst met pijntjes en blessures. Maar ja wat verwacht je als je een 33-jarige speler haalt die al op zijn retour is. Niet voor niets speelde hij is Saudi-Arabia. Jammer weer voor Ajax want nu mis je hem alweer. Heeft in de wedstrijden die hij speelde ook niet echt indruk gemaakt. En daar zit je dus vast tot en met 2026. Ook wel weer bizar dat je iemand een 2,5 jaar contract laat tekenen zonder waarde. En met een pittig salaris.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren