Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Veerman is traag, heeft een slechte motoriek, gaat de absolute top niet halen’

Laatste update:

Kenneth Perez ziet Joey Veerman niet naar een absolute topclub gaan, zo vertelde hij maandag bij Voetbalpraat. De middenvelder van PSV, die zondag door Pierre van Hooijdonk werd betiteld als 'beste speler van de Eredivisie', mag volgens de Deense analist blij zijn met een club als Borussia Dortmund.

Perez begrijpt heel goed dat trainer Peter Bosz in grote wedstrijden Jerdy Schouten en Veerman uit elkaar haalt. "De bal moet natuurlijk wel bij de middenvelders komen. Die kans is groter met Schouten in de achterhoede dan met André Ramalho."

Dan komt het spel van Veerman ter sprake. De middenvelder van PSV is bezig aan een ijzersterk seizoen en werd in Studio Voetbal door Van Hooijdonk gekozen als 'beste speler van de Eredivisie'.

"Kan je in de absolute top spelen met zo'n gebrekkige motoriek?", vraagt Perez zich af. "Bij Dortmund kan je hem zo neerzetten, hij speelt Emre Can er echt wel uit, maar zou hij met de absolute top mee kunnen?"

Vincent Schildkamp verbaast zich over de opmerking van Perez. "Hij heeft geen lekkere motoriek, nee", gaat de Deen verder. "Van den Boomen heeft dat ook niet. Wieffer ook niet. Als je hen afzet tegen Gravenberch hebben ze helemaal geen looptechniek. Veerman is traag. Hij is een hele snelle denker, maar geen snelle loper."

"Als je kijkt naar clubs als Real Madrid, daar zie je dat toch niet? Camavinga, Frenkie de Jong... Ik zie het niet gebeuren bij een absolute topclub. Dit is een van zijn weinige minpunten. Dortmund zou al fantastisch zijn voor hem."

Willem Vissers, ook te gast bij het voetbalpraatprogramma, is wel te spreken over het spel van Veerman dit seizoen. "Hij heeft een geweldig seizoen. Het is een genot om naar hem te kijken en hij pakt nu ook steeds meer ballen af. Maar zijn motoriek is inderdaad niet goed."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch geen schande als hij de absolute top niet haalt? Als of dat de maatstaf is.

Beste middenvelder in Nederland. statistieken spreken ook voor zich. Meeste kansen gecreëerd, meeste assists. Dan ben je pas echt bepalend. Ook maar 4 (?) miljoen euro gekost. Puike investering geweest. Als je Ajax dan ziet ploeteren met middenvelders als Tahirovic & Van de Bomen dan mogen PSV supporters hun handjes dichtknijpen met middenvelders als Schouten, Saibari & Veerman.

Al kan ik me ook tijden herinneren met Pablo Rosario & Jorrit Hendrix natuurlijk.

27 februari 2024 om 07:49

Zeker geen schande dat je geen wereldtop haalt, dat is niet voor iedereen weggelegd. Als je kijkt naar spelers als Berghuis en Tadic de afgelopen jaren, die creërden ook veel kansen, veel goals en assists. Zulke spelers zijn (te?) goed voor de Eredivisie, wellicht bruikbaar voor europese subtop. Het zou niet verkeerd zijn als zulke spelers het grootste deel van(of hun hele) carrière in Nederland spelen. Brengt het niveau van de Eredivisie omhoog en geeft ons meer kans voorlopig de 6e plaats op de Uefa-ranking te behouden.

27 februari 2024 om 08:22

Frrmac dat zijn goede voorbeelden. Met Berghuis en Tadic lopen er spelers rond in je selectie die je mee doet dingen om de titel. In Europa kunnen die zelfde spelers je ook wat extra brengen als ze in een verder goed team zitten. Maar daarvoor hoeven ze toch ook geen wereld top te zijn. Tadic schat ik op zijn top echt hoog in, die bleef overeind in echt grote duels, maar behoorde hij tot -de absolute top-? Voor mij niet, maar wat maakt het uit? Geweldige speler en brengt een club heel veel.

27 februari 2024 om 10:41

Voorstander van! Zie ze door de zwakte van onze competitie dan ook juist fitter voor de dag komen in Europa. Maar goed elke week in de PL of Bundeliga sfeer voetballen of uit in een van de mindere in Nederland.

27 februari 2024 om 10:47

berghuis behoort daar echt niet bij hoor. spelers als luuk de jong daley blind en tadic zeker wel. Ik denk dat veerman zn hele leven hetzelfde te horen gaat krijgen als daley blind. goede wedstrijden spelen, teams beter maken, prijzen pakken maar constant gezeik over zn snelheid. Ik persoonlijk ben zelf veel meer weg van dit soort intelligente spelers dan die domme doodlopende renpaarden die altijd overschat worden zoals bergwijn. alleen het probleem is dat zeker op lager niveau mensen alleen opzichtige dingen zien zoals iemand die snel rent maar niet iemand die voetbal intelligentie bezit. zeker op de amateur velden zou het me niks verbazen dat als je modric en bergwijn mee zou laten spelen dat iedereen het achteraf over die goede linksbuiten zou hebben ipv dat slimme middenveldertje.

27 februari 2024 om 08:01

Wat moeten we toch met Perez. Ga lekker naar Denemarken terug en ga daar spelers afzeiken. Veerman heeft geen top snelheid nodig. Zijn techniek en inzicht brengt wat hij moet doen. Ik zou hopen dat hij nog een jaartje zou blijven.

27 februari 2024 om 08:09

Het enige dat Perez doet is de hosanna stemming die door Van Hooijdonk een beetje gepromoot is weer relativeren. Want als je hier in Nederland iets te enthousiast bent draagt men nogal snel door. Een top talent B.V. is alleen een top talent. Dat wil dus niet zeggen dat die automatisch de absolute top haalt. En dus, ook al is hij (wellicht) de beste middenvelder van NL, dat wil nog niet zeggen dat hij het absolute top niveau haalt. Meer niet. En ja Dortmund is een mooi niveau.

27 februari 2024 om 08:51

Titel is weer negatiever dan wat hij daadwerkelijk zegt volgens mij. Ik zie veerman ook niet bij real Madrid, bayern, city, liverpool belanden. Dat niveau is denk ik ook, met wat te hoog. Maar alle topclubs in de serie A, dortmund en de primera division (buiten real dus), zie ik hem wel slagen

27 februari 2024 om 11:35

Toch heeft ie wel een punt,hoewel ik Gravenberch nou niet meteen het beste voorbeeld vind van iemand die die motoriek wel heeft

27 februari 2024 om 08:18

Absoluut geen schande. Maar het is wel tendens in Nederland om iemand simpelweg af te branden als het niet in de buurt van absolute wereld top komt. Het overgrote deel van de voetballers in de wereld behoort niet tot de absolute top. Veerman ook niet, nou en? Wie is er überhaupt aan die tafel begonnen met die vergelijking?

Voor psv een fijne voetballer. Meer dan dat. En is dat zijn plafond? Ik denk het niet, maar dat zal ook wel een beetje afhangen van de volgende keuze die hij maakt, en stel dat hij alles bij elkaar eindigt op het niveau van een subtopper in Italië. Prima toch.

27 februari 2024 om 09:23

Ik moet echt mijn woorden over Veerman van 2 jaar gelden terugnemen. Hij is toch wel heel goed geworden.

Veerman zal met zijn type spel en fysiek gewoon heel goed moeten kijken wat zijn vervolgclub is.
Met zijn snelle denken en passnauwkeurigheid kan hij echt wel grote dingen laten zien, ook in grote competities, maar veel zal afhangen of hij een club uitkiest met een speelstijl en spelers die zijn spel passen. Want puur op individualiteit heeft hij zijn tekortkomingen, maar gebruik je hem goed, dan is het echt een topper.

27 februari 2024 om 19:48

Maar als je bijvoorbeeld kijkt naar Gundogan, die heeft ook geen geweldige motoriek vind ik en is ook niet snel. Maar draait ook jarenlang moeiteloos mee op het hoogste niveau. In het juiste team zie ik best kansen voor Veerman, maar Perez heeft wel gelijk dat loopvermogen en snelheid een voetbalcarrière een stuk makkelijker maken.

Het klinkt altijd zo negatief bij Perez en in plaats van wat meer op de goede dingen te zitten, gaat het altijd negatief. Buiten dat heeft hij hier natuurlijk een punt, hij lijkt moeite te hebben met een hoger tempo. Geen schande, want een Dortmund is een prima niveau. Alleen dit seizoen wat minder.

27 februari 2024 om 08:01

Ik zie Veerman wel een absolute topspeler worden. Niet voor niets beste speler van de Champions League afgelopen week. Maar goed mensen lopen liever warm voor “messinho” pff.

27 februari 2024 om 08:21

Er waren 2 wedstrijden...goede speler. Maar niet beter dan een Ziyech bvb. En die faalde ook

27 februari 2024 om 09:12

Muah moeten we nog zien. Ziyech ging naar de Premier League wat achteraf misschien niet zo’n goede keuze was. Veerman kan waarschijnlijk beter naar Real, Milan of Inter of zo. Het is ook maar net welke club er boven komt drijven. City was ook nog niet zo goed voordat de Bruyne er arriveerde.

27 februari 2024 om 09:15

Ho ho ho Veerman naar Real. We moeten ook weer niet gaan overdrijven he…..

27 februari 2024 om 09:23

Het moet ook wel spannend blijven inderdaad. Als Veerman op Mbappé met passes gaat strooien kunnen we de CL wel opdoeken.

27 februari 2024 om 09:23

Veerman naar real of inter? Moet niet gekker worden op de dinsdagochtend

27 februari 2024 om 09:31

van de Vaart, Sneijder, Nistelrooij en Robben zijn daar toch ook ooit terechtgekomen. Net alsof dat nu niet meer zou kunnen. Veerman is gewoon een goede speler met een exceptionele trap.

27 februari 2024 om 09:35

Alle 4 de spelers die je opnoemt zijn wereldtop. Dat is iets anders dan een subtop speler als veerman. Die kan prima naar een subtop club in Duitsland of Italië. Maar de absolute top komt hij tekort voor.

27 februari 2024 om 09:39

Niet mee eens. Wat dacht je van Odegaard? Die kon er eerst ook niet veel van en was nog minder dan Veerman voordat hij bij Arsenal terechtkwam. Je kunt het niet zo direct vergelijken en soms past een speler nu eenmaal in het plaatje bij een bepaalde (top)club.

27 februari 2024 om 09:42

Hier heb je dan wel weer een punt. Modric werd ook ooit gekocht door Real. Waarom Veerman niet? Of Pirlo werd ook ooit gekocht door Milan. Waarom Veerman dan niet? Hier heeft niemand wat op terug dat weet ik zeker.

27 februari 2024 om 09:42

Hoewel ik veerman ook de beste vindt zie ik hem echt geen real halen. Dat niveau is andere koek en zal zonde zijn als hij dat deel van z'n carrière op de bank blijft zitten.

Dortmund indd, ac Milan, zulke clubs lijken me eerder geschikt voor hem.
De Nederlanders die jij opnoemt waren toen echt wereld top. Wat een tijden

Ben het ook zat dat men puur kijkt naar is niet geschikt voor de absolute top. Niemand in Nederland is dat.

27 februari 2024 om 09:44

Veerman naar Real..

Genoeg internet voor vandaag.

27 februari 2024 om 09:45

Modric blijft maar gaan en strooien hij is een slecht voorbeeld. Tijd van pirlo ging trager en men stelde niks voor niks gatuso op.

27 februari 2024 om 09:47

Wat lees ik hier allemaal joh.. Odegaard was 100% beter dan Veerman voor hij bij Arsenal kwam. Odegaard speelde een uitstekend seizoen bij Sociedad ,voordat hij bij Real inderdaad er amper aan te pas kwam. (Wat totaal gek is aangezien zij destijds Modric/James/Isco/Kroos etc hadden)

Je denkt toch niet serieus dat Veerman Kroos kan opvolgen bij Real Madrid? Van één van de beste middenvelders allertijden naar Joey Veerman…

27 februari 2024 om 09:52

Je kunt hem downgraden wat je wil, maar feit is dat hij na dit seizoen met een landstitel en 1/8 finale CL een stap gaat maken en dat zal geen Stuttgart, Frankfurt of Dortmund zijn.

@pedri, en Veerman speelt een nog beter seizoen dan Odegaard bij Sociedad kijkt de statistieken er maar op na. Ook al is La Liga natuurlijk een hoger niveau.

Haha het is ook een collectief dat gevormd wordt hè waar Kroos onderdeel van was met Modric. Het leven gaat door net alsof een Veerman met zijn passing niet op zo’n manier bij een topclub terecht kan komen. Het heilige Madrid is inderdaad onmogelijk daar zal nooit meer een Nederlander naartoe kunnen 😉 Frenkie kon er ook niks van en is gewoon de meest waardevolle speler van Barca geworden.

27 februari 2024 om 10:01

Nee? Wat gaat dat dan zijn? Overigens passen de eerste twee namen al niet in het rijtje, Dortmund is in alles groter, en een betere tussenstap naar de top dan Stuttgart of Frankfurt.

27 februari 2024 om 10:30

@pedri, eens een beetje, maar Dortmund presteert niet zo goed op het moment, dus ik zou daar niet naartoe gaan.

@arsenal, dat is behoorlijk subjectief. Uwe Odegaard heeft notabene nog bij Heerenveen gespeeld. Jij hebt natuurlijk geen bril..

27 februari 2024 om 10:51

''maar feit is dat hij na dit seizoen met een landstitel en 1/8 finale CL een stap gaat maken en dat zal geen Stuttgart, Frankfurt of Dortmund zijn.''

Nou poeh poeh, dus Teze gaat naar Man City en Benitez is op weg naar Real Madrid puur vanwege de titel en 1/8e finale? Je kijkt echt door een onwijs sterke psv bril, Veerman komt gewoon tekort voor de absolute top. Al je voorbeelden zaten al veel eerder bij de top dan Joey zelf. Odegaard was op zijn 20e basisspeler van een aardig Sociedad in een sterke competitie, en op zijn 22e bij topclub Arsenal.

27 februari 2024 om 11:05

Teze en Benitez zie ik zo’n stap niet maken nee, maar Veerman wel. Die is de belangrijkste speler van een PSV dat historie aan het schrijven is. Inter of Milan zou ook al een mooie stap zijn zoals ik noemde. Veerman is dan ook een laatbloeier en eerder te vergelijken met een Gakpo die nu bij Liverpool zit. Daarbij heeft Veerman met 20 wedstrijden 11 goals en 3 assists exorbitante cijfers dit seizoen, dus die toptransfer gaat er echt wel komen.

27 februari 2024 om 11:14

Ik vraag me toch af als jij het dan over Ödegaard hebt of je doorhebt dat die even oud is als Veerman. Ik denk dus dat we redelijk objectief kunnen stellen dat er geen seizoen geweest is waarin Ödegaard minder goed was dan Veerman.

27 februari 2024 om 11:22

Dat heb ik wel door. Veerman is zoals ik aangeef er ook wat later bij dan Odegaard die al jaren aan een carrière aan het bouwen is. Joey gaat na dit seizoen de stap nog maken en pas dan zullen we zien wie er uiteindelijk beter wordt/was.

27 februari 2024 om 12:23

Ik ben geen psv fan dus ik kan prima objectief oordelen over veerman. Als je denkt dat veerman beter is of wordt dan Odegaard dan heb je er wel erg weinig verstand van.

27 februari 2024 om 13:58

Tijd van pirlo ging wat trager?? Je doet net of het de jaren 70 waren.
Hij heeft gewoon tegen Ronaldinho, Ronaldo, Messi etc gespeeld hoor.
Pirlo was zo rustig dat ook met 3 man om m heen hij nooit in paniek raakte.
Gattuso was inderdaad om de ballen af te pakken, en als de sodemieter aan pirlo te geven, niet om m te beschermen.

Eigenlijk vind ik Perez niet eens zo negatief. Als jij bij Dortmund belandt, Emre Can eruit speelt en jaarlijks CL speelt en af en toe serieus kans maakt op een titel in de Bundesliga, dan doe je het gewoon goed. En dat hij waarschijnlijk niet bij Real Madrid of Manchester City uitkomt, is geen schande.

27 februari 2024 om 07:57

Dortmund is een stap achteruit ten opzichte van PSV wat zal blijken op 13 maart 😉

27 februari 2024 om 08:22

Is dezelfde scheids weer aangesteld?

27 februari 2024 om 09:17

Zou leuk zijn kunnen we weer genieten van een Hummels op X.

27 februari 2024 om 09:27

Zelfs als PSV wint dan blijft Dortmund een stap vooruit. In competitie, grootte van de club, ambitie, aanhang, salaris etc.

27 februari 2024 om 09:36

Heb je gelijk in, maar het is niet zeker dat ze daadwerkelijk ook beter gaan presteren in bijv. de CL de komende jaren of dat ze meegaan doen om de titel met op het moment ook ‘slechts’ een 4e plaats.

27 februari 2024 om 10:43

Dortmund is in 5 vd laatste 6 jaar de poulefase doorgekomen. Ik zie niet in waarom zij dat niet vol houden komende jaren. Besef je wel dat PSV eerder een incident is dan Dortmund?

als je kijkt naar Real, Frenkie de Jong... want Veerman speelt of speelde niet bij Ajax dus 't wordt 'm niet 😴en als je zulke passes geeft als Veerman, is rennen een stukje minder relevant, toch?

27 februari 2024 om 07:56

Ik kan me nog ene Andrea Pirlo herinneren. Die had ook geen motoriek.

27 februari 2024 om 08:02

Zullen we aub Veerman niet met Pirlo gaan vergelijken?

Geen motoriek hebben, maar een absolute top techniek / visie hebben is blijkbaar wel genoeg voor de echte top. Veerman komt daar toch niet in de buurt.

27 februari 2024 om 08:16

@voetballertje, wat wil je daar mee zeggen? Dat er uitzonderingen zijn? Er zijn er ook duizenden die geen goede motoriek hebben en niet op het niveau van Veerman terecht komen….

27 februari 2024 om 08:54

En het hedendaagse voetbal is ook weer anders dan 15 jaar geleden. Het conditionele fysieke aspect is nog belangrijker geworden

27 februari 2024 om 15:53

Jij weet niet wat motoriek betekent denk ik. Pirlo was geen moter van het elftal als je dat bedoelt, maar hij liep, schoot en passte met zoveel souplesse die had echte een prachtige motoriek. Vergeleken met dat is Veerman een houten klaas.

27 februari 2024 om 09:26

De Jong heeft een veel hogere handelingssnelheid dan Veerman. Dat is de hele reden waarom hij met z'n 25ste bij PSV speelt. Zo slecht is Veerman niet in fysiek opzicht en daar kom je wel mee weg. Veerman heeft alleen te veel tijd nodig voor z'n handelingen in het veld. Dat is z'n enige echt grote minpunt als speler.

Ben benieuwd hoe Joey Veerman hiermee wordt geconfronteerd in de koffiekamer door Luuk de Jong

“ Hee Joey, heb je dat gehoord van Kenneth Perez bij ESPN? Geen absolute topclub voor jou!

“ Nou Luuk, ik heb liever dat hij het zegt dan iemand met het volle verstand. Hij kan zich beter bezig houden met de grensrechters... Die neemt toch niemand meer serieus?”

27 februari 2024 om 08:31

Tuurlijk doe je een onderbouwde mening af met een af honimem

27 februari 2024 om 08:46

Lekker oude koeien uit de sloot halen. Een domme opmerking van 15 jaar geleden...

27 februari 2024 om 09:28

Dat was wel wat meer dan een domme opmerking, domme opmerkingen maakt Perez wekelijks. Ranzige racistische meuk gelukkig heel soms, althans heel soms als er een microfoon in de buurt is.

Pirlo had die motoriek ook niet. Niet dat je ze 1 op 1 kan vergelijken maar wat wat ze wel kunnen maakt ze hele speciale spelers.

Ik vind redenen als 'motoriek' altijd een aparte redenatie: als iemand over het veld waggelt, snap ik het maar omdat iemand 'niet goed loopt' de top niet halen, dat is onzin..

Waarom is Perez altijd zo negatief ingesteld? lk zie Veerman wel ergens in een top3 in italie spelen hoor?

Ik vraag me af waarom Perez altijd negatief is. Hij begint een beetje trekjes van Valentijntje te krijgen.
Veerman is geen Messi of een Romario, maar om nou te zeggen dat hij een slechte motoriek heeft ? Ik ken er nog wel meer in de Eredivisie, zelfs bij Ajax, die een vele slechtere motoriek hebben.

27 februari 2024 om 08:13

Perez zegt over het algemeen wel verstandige dingen, dat kun je van Valentijn zeker niet zeggen. Hij vindt dat Veerman een te matige motoriek heeft om de top te halen, dan hebben die spelers van Ajax helemaal niets met deze hele discussie te maken toch? Die zijn namelijk eigenlijk al niet eens goed genoeg om voor Ajax te spelen.

Veerman heeft inderdaad zijn gebreken maar tegelijkertijd heeft hij zich tot nu toe steeds aan weten te passen aan een hoger niveau. Er zijn in het verleden natuurlijk wel meer spelers geweest in de absolute top die niet de snelste waren of waarvan de motoriek niet de fijnste was. Als je balletjes zo mooi kan neerleggen als Veerman en dat ook nog kan combineren met de timing en inzicht die nodig is om medespelers continu in stelling te brengen denk ik dat onder de juiste omstandigheden PSV niet zijn flafond is, wat dat dan wel is moeten we gaan zien.

Aah chronisch zuur moet weer tegendraads iemand afbranden. Je verwacht het niet. De meest bepalende speler van het best presterende team van de afgelopen 10 jaar kan er niks van

Ik vind (als PSV-er) niet dat Perez hier gekke dingen zegt. Tegen Arsenal bijv. werd Veerman echt 90 minuten dronken gespeeld door Ödegaard, dat is wat mij betreft de échte internationale top. Veerman zit daar gewoon net een stukje onder en ik ben het inderdaad eens met Perez dat hij niet heel makkelijk beweegt en relatief langzaam is. Een Kroos is ook niet de snelste speler, maar die is in vele andere aspecten dan wél weer absolute wereldtop.

Als je van Volendam naar Heerenveen, naar PSV en bijv. naar Dortmund gaat en vervolgens met je 34ste met pensioen dan heb je toch een prachtige carrière gehad? En dan zijn er inderdaad betere voetballers in de wereld, maar wat boeit dat?

Het is ook geen schande om dat je de absolute top niet haalt. Als je iets daaronder speelt kun je je ook prima redden.

'hij is een hele snelle denker, maar geen snelle loper'. Dat deed me direct denken aan Andrea Pirlo. Traag, maar wauw: Timing, positioneren en die fluwelen passes waren goud waard. En dat kwam door spelintelligentie. Als je een wedstrijd goed leest heb je geen echte snelheid nodig. Zoiets zou Joey ook kunnen worden.

27 februari 2024 om 09:22

Pirlo kon datgene wat hij dacht wel razendsnel vertalen naar z'n lichaam. Veerman heeft dat totaal niet.

Zo lang hij de bal het werk laat doen en zich goed opstelt, hoef je ook niet snel te rennen.

Ik zie hem eerlijk gezegd bij elke Italiaanse topclub wel slagen. Maar de echte wereldtop is waarschijnlijk inderdaad te hoog gegrepen voor hem. Maar Luuk De Jong is ook ooit spits van Barcelona geweest, dus zeg nooit nooit. Als Eriksen vertrekt bij Man United zie ik Ten Hag misschien wel Veerman als vervanger halen.

27 februari 2024 om 09:21

Lastig in te schatten. Serie A is niet de allerbeste competitie, maar het tempo ligt daar wel aardig. Dan wordt het voor Veerman al snel lastiger. Geweldige speler om naar te kijken, maar z'n handelingssnelheid ligt gewoon niet hoog.

Dit is zijn top dat is toch top hij ligt een stuk hoger dan die van mij . Ik vind hem een heerlijke speler om te zien maar heb niet het idee dat teams zich echt aan psv aanpassen. Zet een mandekker op hem die hem tot de kleedkamer volgt. Hem uitspelen lukt joey niet. En als hij niet aangespeeld kan worden dan is hij alleen nog bij dode spelmomenten aardig. Maar ook geen super specialist. Lekker van genieten op de nederlandse velden. Psv heeft gewoon een goed gebalanceerd team. De Volendamse Pirlo

Tsja, ik vind Perez meestal maar irritant en vaak niets toevoegend, maar moet hem hier wel gelijk geven.

Veerman is een prachtige voetballer om te zien voetballen, zeker als het loopt. Defensief, qua arbeid en qua (long)inhoud vind ik hem echter te min. Daarnaast denk ik dat zijn handelingssnelheid te traag is voor de absolute top. Geen schande. Maar ik gok dat een team als Dortmund inderdaad wel zijn max is. Geen absolute top, maar wel eronder.

Denk ook dat hij bij zijn volgende stap wel juist moet kiezen. Premier League voetbal is niet voor hem weggelegd denk ik.

Persoonlijk zou ik de Serie A de beste competitie voor hem vinden. Zeker qua tempo en tijd die je daar, in mijn ogen, toch meer krijgt.

Bundesliga en BPL lijkt mij het tempo iets te hoog voor Joey.

La Liga, Serie A en Ligue 1 lijkt mij prima voor hem.

Of wellicht een Benfica? Samen met Kokcu & Florentino op het middenveld als die Joao Neves een toptransfer maakt?

Feit is dat hij met zijn 25 jaar voor de weg der geleidelijkheid kiest en daar doet hij verstandig aan. Je ziet hem elk seizoen beter worden. Als hij echt wereldtop was geweest dan had ie nu niet bij PSV gevoetbald. Ik ben benieuwd wat zijn volgende stap wordt en of hij zich daar ook staande kan houden.

27 februari 2024 om 09:19

Ach Kante ging ook pas op zn 25ste naar Chelsea. Sommige spelers hebben een wat langere aanloop. Sommige een korte piek. En sommige een lager plafond. Niks mis mee natuurlijk

27 februari 2024 om 10:52

Klopt maar die had juist wel die longinhoud, handelingssnelheid en motoriek.

27 februari 2024 om 11:38

Ach een Seedorf en Pirlo waren volgens mij ook niet bijzonder snel en wendbaar (mega fan van die mannen). Wel een waanzinnige trap. Het is maar net in wat voor team je ze gaat gebruiken. Een Sneijder heeft zijn verschrikkelijkste wedstrijden gespeeld toen men hem linksbuiten ging zetten. Speelt Veerman in zijn kracht, kan heb je er veel aan. Of dat nou PSV, Dortmund of Real is maakt niet zoveel uit

27 februari 2024 om 12:55

@westend, wendbaar is ook veel minder belangrijk als je fysiek sterk bent. Een Tadic was ook niet zo wendbaar maar die schermde gewoon de bal af met zijn lichaam. Zie ik Veerman niet doen. Ik bedoel het is zeker mooi als je als speler van 1.90 en 90 kilo ook nog eens wendbaar bent zoals spelers zoals Pogba maar het is veel minder nodig. Seedorf was op zijn 16e al fysiek sterker dan Veerman nu.

Bij Kante was het probleem denk ik ook dat hij behoorlijk klein is. Clubs uit Frankrijk geven dan al snel veel minder kansen.

27 februari 2024 om 12:56

Ik denk alleen niet dat ze bij Real een team om Veerman heen gaan bouwen, zoals nu wel bij PSV het geval is .Dat weet je denk ik zelf ook wel. Ik vind persoonlijk ook niet dat je Veerman met een Seedorf, Pirlo of Schneijder kan vergelijken. Laatstgenoemde spelers hebben nominaties voor de gouden bal gehad en/of zijn verkozen tot beste speler van de Champions League over een heel seizoen. Dat zie ik Veerman ze niet nadoen eerlijk gezegd.

27 februari 2024 om 15:15

PSV is niet om Veerman heengebouwd. Hij moet vaker voor Dest lopen dan andersom, en Boscagli erachter is ook geen type slot-op-de-deur. Schouten staat ernaast, maar denk niet dat je ook maar enige concessie richting je team doet met hem om Veerman extra te laten excelleren. Veerman heeft defensief en qua wedstrijdintensiteit juist keihard moeten doorontwikkelen om bij PSV op één van die twee centrale middenvelders posities te kunnen spelen.

perez is dan wel een azijnzeiker maar ik vind dat hij tenminste consistent is en over elke club negatief praat dus wat dat betreft vind ik het nooit zo erg van hem

Het is gewoon jammer dat z'n handelingssnelheid vrij laag ligt. Een gebrek aan snelheid hoeft niet erg te zijn. Van Der Vaart was ook niet de snelste, maar kon de Premier League in z'n beste dagen meer dan prima aan.

Ik denk ook niet dat ie bij Real Madrid eindigt, hoofdzakelijk omdat ie niet snel en/of sterk genoeg is, maar is dat zo erg. Vrijwel niemand haalt de absolute top. Veerman kan best slagen in bet buitenland, maar ik denk dan meer richting subtop Italie, Spanje of Duitsland.

Hij heeft het over snelle lopers en begint later over Real Madrid.
Volgens mij is Kroos ook geen snelle loper, maar wel een fantastische voetballer (geweest al dan niet) en iemand die op wereldtop heeft geacteerd.

Wil daarom niet zeggen dat Veerman dat automatisch ook is, maar vind de beredenering niet opgaan.
Snelle denkers en minder snelle lopers als middenvelders kunnen prima wereldtop zijn.

Ik ben het zo zat dat iedereen word beoordeeld op het feit of ze de absolute top kunnen halen of niet. Al zou hij zijn leven lang in de Eredivisie spelen dat maakt hem geen mindere speler en het percentage spelers die de absolute top halen en daar ook nog eens belangrijk kunnen zijn is zo klein maar af en toe ook zo onvoorspelbaar dat daar een statement over maken vrij nutteloos is. Er zijn zat speler die nuttig zijn in de so called absolute top die heel veel kwaliteiten niet bezitten die je wel zou verwachten.

We hebben het veel gehad over Henderson die "te traag" is en "alleen functioneert in een goed draaiend team".

Vergeleken met Henderson mag Veerman zijn veters nog niet strikken, maar als er wel een speler is die "te traag" is en "alleen functioneert in een goed draaiend team" is het Veerman toch ?!

Hij was bij Volendam een goede speler, maar toch absoluut niet de speler die hij nu is?
Komt vooral door de spelers om zich heen. Ik denk als je bijvoorbeeld Timber vd Boomen op die postitie zou zetten, hij het ook gewoon geweldig zou doen.

Denk dat dortmund het verkeerde voorbeeld is. Die willen alleen jonge talenten om vervolgens door te verkopen en de lat ligt normaal gesproken wel wat hoger daar

Veerman zal echt niet onder doen voor de Vrij, Dumfries, Zirkzee, Reijnders en Koopmeiners. Eerlijk is eerlijk daarvan zal de helft echt nog een mooie stap zetten. Je hoeft er niet nu al te staan he?

Iets van gelijke strekking schreef ik gisteren ook al. Inzicht, overzicht, techniek ruim voldoende,
handelingssnelheid onvoldoende.
In een goed draaiend team waardevol.
In een team dat ook moet vechten om te winnen minder waardevol

In principe hebben ze beide gelijk toch. Veerman is momenteel de beste/ een van de beste spelers in de Eredivisie, maar ik zie hem dit nog niet zo snel doen bij City of Real. Dat is verder geen schande, want de Eredivisie is gewoon niet zo'n hele goede competitie. Hij kan altijd na een paar jaar ervaring in de subtop alsnog een stap maken zoals Wijnaldum en Van Dijk.

Denk net alles onder de top wat gewoon uitstekend is Dortmund/Atletico/ac Milan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren