Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verenigde Staten maken zonder Pepi bepaald geen indruk bij start Gold Cup

Laatste update:

De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag ternauwernood een punt overgehouden aan het openingsduel met Jamaica (1-1) op de Gold Cup. De ploeg interim-bondscoach B.J. Callaghan stevende in Chicago lange tijd af op een nederlaag, maar dat werd voorkomen door de gelijkmaker van Brandon Vázquez in de 88ste minuut. Team USA vervolgt de groepsfase donderdag tegen Saint Kitts and Nevis.

Callaghan, die na de Gold Cup plaatsmaakt voor de teruggekeerde Gregg Berhalter, maakte tegen Jamaica geen gebruik van onder meer Ricardo Pepi, die op weg is naar PSV, Taylor Booth, Christian Pulisic en Giovanni Reyna. Zij kregen allen rust na een lang seizoen. Het overwegend jonge elftal van de Amerikanen had het in de beginfase moeilijk tegen de agressief spelende Jamaicanen, die via Damion Lowe op voorsprong kwamen na een klein kwartier spelen. Het had nog erger kunnen zijn voor de Verenigde Staten, ware het niet dat Matt Turner een strafschop van Leon Bailey keerde en de middenvelder van Aston Villa de rebound voor een open doel verprutste.

De misser van Bailey kwam Jamaica kort voor het einde duur te staan. Na een slecht verwerkte voorzet kwam de bal voor de voeten van Vázquez, die wel raad wist met het buitenkansje: 1-1. Een zwaarbevochten punt dus voor de Verenigde Staten bij de opening van de Gold Cup in Chicago. Desondanks is er geen paniek, want de verwachting is dat men wint van Saint Kitts and Nevis en Trinidad en Tobago (op 3 juli). In poule A plaatsen de eerste twee landen zich voor de kwartfinale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel apart dat ze de Nations League spelen met de betere spelers en de Gold Cup, wat toch een soort EK is, met hun mindere spelers.

25 juni 2023 om 10:59

Valt toch wel mee? Ze willen spelers rust geven voor het nieuwe seizoen. Als Gold cup eerst was geweest hadden ze daar gespeeld 🤷‍♂️

25 juni 2023 om 12:06

II snap dat dat in het belang is voor de clubs, maar als NL eerst een Nations League had gespeeld en erna een EK, hadden jij (neem ik aan) en ik verwacht dat ze de beste spelers zouden laten spelen op een EK.

Saint kitts en Navis, weer wat geleerd schijnt een eilandengroep te zijn👀

25 juni 2023 om 11:05

Hebben curaçao eruit geknikkerd na penalty's

25 juni 2023 om 11:42

Is een prachtig vakantie bestemming. Daar geweest voor 8 weken lang. Echt genieten 😍😍

25 juni 2023 om 13:14

Kijk eens op een gedetailleerde kaart van het Caribisch gebied en wellicht ontdek je nog wat nieuwe (ei)landen.

Dat Jamaica heeft op papier nog best leuke namen erin staan, misschien nog wel betere en bekendere namen dan die er nu bij Amerika in staan.

Jamaica begint ook wel een leuk team te krijgen met Antonio, Pinnock, Gray, Reid en Bailey. Jongens zoals Toney, Mitchell en GIbbs-White mogen ook nog voor Jamaica uitkomen. Ook al lijkt het me sterk, mede omdat ze al vaak erbij zaten bij de eerste selectie van Engeland. Zal wel de situatie in de gaten houden van Godfrey, Holgate, Aarons, Laird, Reiss Nelson, Richards, Oxford, Spence, Archer, Redmond, en Hayden. Je kunt zo wel een goede selectie samenstellen.

Weer zo'n clickbait titel.
Jamaica heeft best wat spelers spelend in Engeland, zoals Gray, Antonio, Reid en de bekendste misschien wel Bailey. Die kunnen best voetballen.

Zou mooi zijn als Jamaica weer eens een WK zou halen, hangt toch vaak een mooie vibe om Caribische landen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren