Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: twee wijzigingen op het middenveld

Laatste update:

PSV gaat zondagavond proberen om voor de 26e keer ongeslagen te blijven in de Eredivisie dit seizoen. De ploeg van trainer Peter Bosz neemt het om 20:00 uur op tegen FC Twente en moet dan laten zien dat van een Champions League-kater geen sprake meer is. Het duel staat onder leiding van Joey Kooij. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen.

Bosz heeft veel te kiezen, daar het aantal blessures afneemt bij PSV. Noa Lang en Ismael Saibari zijn er nog niet bij. Zij zitten al geruime tijd in de lappenmand. Joey Veerman is net als afgelopen woensdag gewoon weer van de partij.

Jerdy Schouten neemt tegen FC Twente zijn vertrouwde plek op het middenveld weer in, wat betekent dat ook André Ramalho weer een basisplaats heeft. Hij vormt het hart van defensie met Olivier Boscagli.

Op het middenveld moeten Guus Til en Mauro Junior plaatsmaken. Het middenrif wordt naast Veerman en Schouten zeer waarschijnlijk gevormd door Malik Tillman.

De Amerikaan fungeerde tegen Dortmund nog als linksbuiten, maar wordt tegen de Tukkers op het middenveld neergezet door Bosz. Daardoor komt er links voorin een plekje vrij voor Hirving Lozano. Hij deed tegen Dortmund een helft mee.

FC Twente


Bij FC Twente zijn middenvelders Carel Eiting en Mathias Kjølø weer inzetbaar na uiteenlopende blessures. Laatstgenoemde dwingt meteen een basisplaats af. In tegenstelling tot de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam vindt er één wijziging plaats in de basisopstelling.

Door de terugkeer van Kjølø verhuist Youri Regeer namelijk naar de reservebank. Hij begon tegen Sparta op het middenveld, maar moet nu weer genoegen nemen met een rol als invaller.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Bruns, Pröpper, Smal; Kjølø, Sadilek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap.

PSV - FC Twente:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij op dit moment gewoon de sterkst mogelijke opstelling voor psv.

17 maart 2024 om 09:05

Toch zou ik willen dat Bakayoko is keer gaat banken. Wil Lozano keer van rechts zien en dan Tillman vanaf links. Bakayoko speelt voor m’n gevoel al sinds november heel matig maar die jongen zal waarschijnlijk ook niet de druk voelen omdat hij geen concurrentie heeft.

17 maart 2024 om 09:12

"toch zou ik willen dat Bakayoko is keer gaat banken. Wil Lozano keer van rechts zien en dan Tillman vanaf links."

Ik denk dat je vorige week de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gemist hebt?

17 maart 2024 om 09:17

Haha klopt, ik was die vrijdagavond op een etentje dus helaas niet kunnen kijken.

17 maart 2024 om 09:32

Speelde Barcelona toen ook niet?

17 maart 2024 om 10:30

Sterkst mogelijke blijf toch Mauro rechtsback en Teze een plekje opzij naar het centrum vind ik. Dan ga je er op 2 posities op vooruit eigenlijk want ik vond Mauro echt geweldig als rechtsback onder Schmidt. Maar op de een of andere manier wil Bosz niet schuiven met Teze terwijl ik hem het beste vind als CV

17 maart 2024 om 12:43

Mauro Junior rechtsback? Onder Schmidt speelde Mauro Junior linksback, hij nam de positie van Max over. Als je al wil schuiven met Teze naar CV dan zou Mauro Junior linksback moeten staan, Boscagli LCV, Teze RCV en Sergiño Dest rechtsback, dat is ook de oorspronkelijke positie van Dest.

17 maart 2024 om 13:10

Mauro jr speelde in het laatste seizoen van Schmidt meer wedstrijden als rechtsback dan als linksback (18 versus 14, bron: Transfermarkt)

17 maart 2024 om 10:58

Waarom krijgt Joey Kooij zulke toppers toegewezen? Ik vind het een ontiegelijk pedante kerel en een matige scheids

17 maart 2024 om 11:15

Ze hebben het ook nog wat aangepast. Er was ook nog Higler als var, maar die is er onbekende reden eraf gehaald. Maar Kamphuis is niet echt veel beter als var.

17 maart 2024 om 11:42

Lijkt me zeer verstandig dat Higler voorlopig niet bij een wedstrijd van PSV betrokken wordt na z’n gigantische flater in de bekerfinale. Denk dat ze daar bij de KNVB ook achter kwamen.

17 maart 2024 om 14:59

Ik dacht precies hetzelfde: welke gek heeft Joey Kooij aangesteld? Of je nu voor Twente of PSV bent, of zelfs een neutrale supporter, niemand is hier blij mee. Kooij heeft nog een boel te leren. PSV Twente lijkt me niet de wedstrijd om deze veredelde amateur ervaring op te laten doen.

Nou psv, nog 6 wedstrijden winnen en we zijn kampioen. Twente lijkt me de lastigste nog op de weg er heen dus als je die vandaag wint dan ben je goed op weg. Je krijgt nog NEC uit en AZ thuis als potentiële uitglijder maar ik denk dat het team gemotiveerd is om ongeslagen kampioen te worden. Wat een prestatie zou dat zijn.

17 maart 2024 om 09:29

Zou knap zijn inderdaad. Anderzijds is het niveau van de ED ook wel gekelderd. Een zwakker Twente staat dit jaar derde. Desondanks zie ik PSV wel ongeslagen kampioen worden. Met een punt ben ik tevreden vanavond. Belachelijk dat dit een 20.00 uur wedstrijd is trouwens, dit affiche verdient een plekje om 14.30.

17 maart 2024 om 10:10

Met je eens hoor. Al vind ik het wel lekker om vanavond nog even op de bank naar deze pot te kijken. Vooral als mijn cluppie daarvoor al gewonnen heeft

17 maart 2024 om 13:07

Ik hoop toch echt dat PSV wint in plaats van gelijkspeelt in verband met de jacht op het Eredivisie record van (omgerekend) 93 punten in één seizoen van Ajax in 1971-1972. Ajax behaalde toen in 34 wedstrijden 30 zeges, 3 remises en 1 nederlaag, met toen nog 2 punten voor een zege eindigde Ajax op 63 punten maar dat zou nu 93 zijn.

17 maart 2024 om 11:57

Heerenveen uit... traditioneel lastig voor ons.

17 maart 2024 om 13:11

Zeker, Heerenveen uit is traditioneel een angstgegner voor PSV maar dat geldt ook voor PSV-AZ want dat is ook regelmatig mis gegaan. Overigens herinner ik me ook nog een PSV-Twente met uitslag 2-6 maar dit seizoen is PSV in de Eredivisie heer en meester. Veel zal afhangen van hoe PSV mentaal is teruggekeerd uit Dortmund.

Psv gaat vandaag de eerste nederlaag krijgen in de eredivisie dit seizoen. Ik heb vertrouwen in een knallend twente vandaag.

17 maart 2024 om 09:30

Dat zie ik alleen gebeuren met Boadu in de basis. Ik heb helemaal geen vertrouwen in Ricky tijdens dit soort wedstrijden, die is echt te traag.

17 maart 2024 om 09:39

Klopt. Dan is het vandaag de mooie gelegenheid om hem te laten starten. Ik verwacht eigenlijk dat vlap op 10 komt te staan en van Wolfswinkel links en boadu in de spits.

17 maart 2024 om 10:23

De eerste nederlaag van de 5 dit seizoen. come on Twente!!

17 maart 2024 om 12:23

We zijn er 2x kansloos af gegaan, maar 3x is scheepsrecht zullen we dan maar zeggen?

Zo had Bosz ook gewoon moeten beginnen tegen Dortmund, dus met Lozano gewoon linksbuiten en het middenveld Veerman-Tillman-Schouten. Maar oké, gedane zaken nemen geen keer. Voor een PSV op zoek naar records is deze wedstrijd, samen met Heerenveen uit, cruciaal. Record #1 ongeslagen kampioen zoals Ajax in 1994-1995, #2 langste ongeslagen reeks, 52 van Ajax in 1971-1972, PSV kan tegen Twente op 42 komen, #3 meeste punten in één seizoen, Ajax omgerekend 93 in 1971-1972 met 30-3-1 uit 34 wedstrijden. Ik hoop niet dat omtrent deze records een soort Coen Dillen index wordt gebouwd want dan gaat het geheid mis. Aad De Mos voorspelde overigens een relatief eenvoudige 3-1 voor PSV vanavond dus ik houd mijn hart vast want Aadje zit er vrijwel altijd naast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren