Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk gaat na totale deceptie in op aanstaande komst van Slot naar Liverpool

Laatste update:

Virgil van Dijk heeft woensdagavond openlijk gesproken over de mogelijke komst van Arne Slot naar Liverpool. De aanvoerder van the Reds verscheen na de mokerslag tegen stadsgenoot Everton (2-0 verlies) verslagen voor de camera bij Viaplay, maar kon het opbrengen om toch nog wat over Slot te zeggen.

Liverpool zoekt een opvolger voor Jürgen Klopp, die na negen jaar afscheid neemt als manager op Anfield. De Engelse grootmacht is druk bezig om Slot weg te halen bij Feyenoord. Er zou al een openingsbod van negen miljoen euro uitgebracht zijn, zo meldde The Athletic.

Zo bestaat de kans dat Van Dijk vanaf komende zomer een landgenoot als trainer krijgt. "Nee, er is niet met mij over gesproken door de club", zegt Van Dijk desgevraagd door verslaggever Bart Nolles.

Van Dijk is positief gestemd over de mogelijke komst van Slot. "Ik denk dat Slot misschien wel een van de betere Nederlandse coaches is van dit moment. Door de manier van spelen en zijn filosofie kan hij denk ik een Liverpool-coach zijn. Alleen, wat ik lees en ook hoor is dat het nog lang niet rond is."

Liverpool leed woensdagavond een uiterst pijnlijke nederlaag tegen Everton. The Reds zien het complete seizoen in de eindfase uit de handen glippen, erkent Van Dijk. "Ja, dat is wel duidelijk."

Liverpool streed mee op drie fronten, maar werd in de FA Cup uitgeschakeld door Manchester United, in de Europa League door Atalanta en heeft nu ook slechte papieren in de Premier League, waar Arsenal en vooral ook Manchester City dreigen weg te lopen.

"Dat doet pijn", aldus Van Dijk. "Dat is gewoon klote, eerlijk gezegd. Maar als we zo spelen als vandaag, vooral de strijd en de passie die we missen, dan heb je niets te zoeken in de titelrace. Zo makkelijk is het ook weer."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Ik ben alles behalve fan van Virgil, maar hier geeft hij keurig antwoord ondanks alle emoties

25 april 2024 om 07:10

Van Dijk open en eerlijk antwoord. Net na de wedstrijd is niet fijn als je verloren heb. Of Slot daar bij past is moeilijk te schatten. Voor Engelse top 5 clubs zijn wij subtoppers.

En toch denk ik dat Slot beter naar Bayern München kan gaan dan naar Liverpool

25 april 2024 om 01:00

AC Milan zou voor hem moeten gaan. Zou erg vet zijn als hij de club er weer bovenop kan helpen. Iconen als Van Basten, Gullit en Rijkaard willen het niet (samen) doen, dan maar Slotje

25 april 2024 om 03:43

Dit denk ik dus ook, ligt in mijn oog minder druk dan in Engeland. Legacy van klopp evenaren of overtreffen, succes daarmee!

25 april 2024 om 05:37

Die Legacy van Klopp wordt zwaar overdreven. Wat heeft hij nou gewonnen in 9 jaar tijd? 1x CL een jaar of 5 geleden, 1x kampioen in 19/20, ook lang geleden. Dan won hij nog wat league cups en andere kleine prijzen… ik vind dit geen Legacy die moeilijk te evenaren valt. Geef Ten Hag of Slot 9 jaar de tijd bij een Europese grootmacht en ze halen minstens net zoveel prijzen binnen. Daarnaast is Klopp ook vaak een vreemde vent. Sommige kunnen er misschien om lachen, ik vind het een rare man. Slot daarentegen is een rustige, verstandige man waar je graag naar luistert, zeker als hij over voetbal praat.En waarom zou hij in hemelsnaam maar het saaie Italië vertrekken, waar er bij Milan toch geen eer te behalen valt en als je ook nog kunt kiezen tussen Bayern en Liverpool.

25 april 2024 om 06:09

Op papier klinkt het misschien niet indrukwekkend maar dat is het dus wel. Kijk naar waar Liverpool vandaan kwam voordat klopp er was. Hij heeft er weer een topclub van gemaakt en heeft ontzettend knap geconcurreerd met een team dat veel titels won (d.m.v. 115 aanklachten). Dat wordt echt wel onderschat

25 april 2024 om 09:01

Overdreven? Klopp heeft Liverpool van een subtopper die rond de 8e plaats bengelde teruggebracht naar een absolute Europese topsclub. Dat doen andere trainers hem echt niet zomaar na, en Ten Hag al helemaal niet.

25 april 2024 om 11:11

Klopp zelf werd in zijn eerste jaar 8e. Brendan Rodgers werd 2 jaar daarvoor zelfs nog 2e. Het wordt enigzins overschat dat is een feit alsnog heel knap wat Klopp gedaan heeft.

25 april 2024 om 11:31

Bedankt Feyenoord, overschat of onderschat feit blijft dat twee grote prijzen in 9 jaar tijd, bij zo’n grote club gewoon niet veel is. Hierboven doen jullie alsof Klopp 9 jaar geleden is ingestapt bij Crystal Palace en die 4 keer achter elkaar kampioen heeft gemaakt. Dat is dus niet, Slot zal het niet minder doen in 9 jaar en okk ten Had niet

25 april 2024 om 06:44

Ik dacht eerst dat Liverpool ideaal zou zijn, maar na deze geweldige onderbouwing ben ik overtuigd.

Liverpool is de ideaale club voor Slot met heel veel jonge spelers zoals Diaz Gakpo nunez jones elliot trend Gravenberch szoboslai. Ik snap de keuze wel van Liverpool. Als je een trainer wilt die met jonge spelers kan omgaan dan kom je bij een Nederlandse trainer uit.

25 april 2024 om 01:15

Helemaal mee eens Rambo maar je vergeet dat Diaz al 27 is alles behalve jong!

25 april 2024 om 07:28

Ow leuk feitje, had altijd de indruk dat hij jong was. Dan is het wel heel opmerkelijk, dat hij niet 10 jaar geleden door absolute topclubs is opgepikt.

25 april 2024 om 12:37

Ik denk dat Gakpo ook een te grote stap heeft gemaakt, week in week uit gewoon zwaar matig.gravenberch zie ik nog wel stappen maken, Gakpo kan beter een stapje terug doen, maar zie hem onder Slot nou niet echt weg gaan natuurlijk, hoop dat ik het verkeerd heb want hoop voor Oranje ook dat hij zich verder ontwikkeld maar zie weinig vooruitgang bij hem, is te langzaam voor het tempo wat ze willen spelen, is geen speler die in een keer een bal door kan tikken, het is altijd aannemen en vaak moeite er mee dus vertraagt het spel vaak, dus denk dat hij te snel die stap heeft gemaakt

Van Dijk ook altijd met zijn gewaagde en soms zelfs provocerende uitspraken….. "Ik denk dat Arne Slot een van de betere Nederlandse coaches is.“ Poeh.

25 april 2024 om 07:43

Ja wat wil je dan dat die zegt? Ik vond slot een slechte trainer, of hem helemaal de hemel in prijzen. Dan is het ook niet goed. En heel eerlijk als je de vraag krijgt wat je van Slot vind nadat je de laatste titelkansen toch wel hebt weggegooid in de derby, dan vind ik dit een heel redelijk antwoord

25 april 2024 om 10:41

Zeg dan niets. Gevalletje open deuren maar dat zijn we wel gewend van Virgil. Komt inhoudelijk altijd weinig uit. Kan toch gewoon aangeven dat hij nog nooit met Slot heeft gewerkt en over de trainer Slot niet veel meer weet dan dat hij uitstekend voetbal speelt met Feyenoord. Je hoeft niet te zeggen of hij nou goed of slecht is, dat is de vraag niet...

25 april 2024 om 11:40

Dat hij nog nooit met Slot heeft gewerkt kun je net zo goed een open deur noemen. Door te zeggen dat hij uitstekend voetbal speelt zeg je toch met andere woorden dat het een goede trainer is? Waarom is het verboden om te constateren dat Slot een van de betere coaches is op het moment?

25 april 2024 om 08:02

Tja wat moet die dan zeggen? Van dijk is allereerst natuurlijk al helemaal ziek van die nederlaag, dan krijg je ook nog is dit soort vragen. Dan kun je niets anders zeggen dat wat hij aangeeft.

25 april 2024 om 08:41

Hij geeft toch altijd van die politiek correcte antwoorden? Slot is samen met Bosz de allerbeste Nederlandse trainer. Punt!

25 april 2024 om 08:54

Wat wil je dan dat hij zegt?

25 april 2024 om 12:38

Staat er toch?

25 april 2024 om 12:51

Dus hij moet jouw mening gaan roepen?

25 april 2024 om 15:00

Jij vraagt: "wat wil je dan dat hij zegt?"
Dan vraag je toch naar een mening.
In tegenstelling tot vele beweringen is dit trouwens tegelijkertijd een feit.

25 april 2024 om 15:07

Jij vindt iets en dat moet een ander ook vinden?

Tja duidelijk dat je het verschil niet weet tussen een mening en een feit.

25 april 2024 om 15:49

Dat verschil weet ik donders goed. Vandaar mijn opmerking daarover.

25 april 2024 om 09:39

Voor sommigen kan Virg nooit iets goed doen. Hij geeft aan dat hij Slot bij de filosofie van Liverpool vindt passen. Wat moet je nog meer zeggen? Het entertainment is op het veld he.

Als je gewaagde uitspraken wilt lezen, koop dan lekker de Prive of de Story. Of kijk naar Vandaag Inside. Die zeggen ook zo lekker ongenuanceerd wat ze denken.....

25 april 2024 om 12:43

Niet klagen als spelers eenheidsworsten worden en door de mediatraining nooit iets durven zeggen, afgezien van de open deuren!

Ik zal op jouw advies eens een Story of Privé kopen. Daarin schijnen volgens ingewijden interviews te staan waarin voetballers ongegeneerd hun mening geven.

25 april 2024 om 12:53

Wat vond je ervan toen Van Dijk zich uitsprak over racisme en daardoor VI boycotte? Daar 'durfde hij' toch iets te zeggen?

25 april 2024 om 15:01

Daaruit bleek dat hij het wel kan. Hij doet dat alleen zo weinig.

25 april 2024 om 15:12

Misschien was dit wel gewoon zijn mening. Het hoeft niet altijd spraakmakend te zijn.

25 april 2024 om 15:48

Tussen "altijd" en bijna nooit zit ook nog een middenweg...

25 april 2024 om 11:34

Iedereen die ik spreek is het erover eens dat Slot, Bosz en Ten Hag de nu betere nederlandse Coaches zijn, al staat Ten Hag er niet best op na de afgelopen (bijna) 2 jaar bij Manu. Koeman is teruggevallen, Hiddink en Van Gaal zijn gestopt. . Van Dijk zegt hier echt helemaal niets raars.

Tsja. Verlies je, krijg je gelijk zo'n vragen. Vraag hem gewoon wat over de wedstrijd. Prima gereageerd door Virgil. Betere reactie dan hoe hij gisteren zo nu en dan te keer ging richting de scheids.

Hij verloor gewoon voldoende duels van Calvert-Lewin en dat kon hij volgens mij niet echt hebben. Slimme duwtjes hier en daar (die hij normaliter zelf ook uitdeelt), alleen kon hij het nu niet verkroppen dat ze achter kwamen en DCL alsnog duels bleef winnen.

Zozo..gewaagde uitspraak " ik denk dat Slot 1 van de betere Nederlandse trainers van dit moment is"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren