Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse breidt keepersgilde uit en contracteert Eric Verstappen

Laatste update:

Vitesse heeft doelman Eric Verstappen vastgelegd. De 27-jarige keeper trainde de afgelopen tijd al mee met de selectie van trainer Thomas Letsch en moet als opvulling dienen van het keepersgilde, daar Daan Reiziger vanwege een polsblessure lang uit de roulatie is. Verstappen heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen, waarin een optie is meegenomen voor een extra jaar.

“Daan Reiziger heeft vorige week een operatie aan zijn pols ondergaan en zal nog minimaal tot de winterstop uit de roulatie liggen”, verklaart technisch directeur Johannes Spors de komst van Verstappen op de officiële website van de club. “Omdat de spoeling bij onze keepers door de blessure van Daan dunner is geworden en we daarmee geen risico willen nemen, hebben we met Eric Verstappen een extra doelman vastgelegd. Eric trainde al twee maanden met onze eerste selectie mee en heeft in deze periode een goede indruk achtergelaten. Het is goed dat we hem nu officieel welkom kunnen heten.”

Verstappen zelf is trots dat de trainingsperiode bij Vitesse heeft geleid tot een contract. “Ik ben blij dat ik mij nu officieel Vitessenaar mag noemen, aangezien het mij uitstekend bevalt bij deze club”, vertelt de doelman. “Ik sta elke dag met veel energie op het veld en werk zeer plezierig samen met mijn collega-keepers, de spelers en de staf. Daarnaast is het mooi meegenomen dat ik na een aantal Duitse jaren weer in Nederland aan de slag ga.” Vitesse gaat donderdag in de Conference League op bezoek bij Tottenham Hotspur. Verstappen zal in dat duel achter Markus Schubert en Jeroen Houwen als derde doelman op de bank plaatsnemen.

Verstappen zat dit seizoen zonder club, nadat hij de afgelopen jaren ervaring opdeed in Duitsland. De sluitpost keepte in het verleden onder meer voor Eintracht Braunschweig, TeBe Berlin en Würzburger Kickers. Met laatstgenoemde club promoveerde hij in 2020 naar de 2. Bundesliga, om een jaar later weer te degraderen. Verstappen kwam in de 2. Bundesliga tot twee optredens, waarbij hij eenmaal als spits binnen de lijnen werd gebracht. In Nederland heeft de doelman een geschiedenis bij VVV-Venlo, PSV en De Graafschap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Heerlijke positie 3 keeper lijkt me lekker trainen en geld verdienen wedstrijden spelen zal je nooit doen.

2 november 2021 om 13:51

Lijkt me dat je toch voetbalt voor je plezier en dus graag wedstrijden zou willen spelen?

2 november 2021 om 13:56

Quancios, jij en ik voetballen voor ons plezier. Deze 3e keeper van Vitesse is een broodvoetballer en zal mag blij zijn dat hij überhaupt op het hoogste Nederlandse niveau "actief" kan zijn. Leuk voor die jongen, dat vooropgesteld. Maar denk dat hij ook wel beseft dat een basisplek niet heel aannemelijk is.

2 november 2021 om 14:15

Dat snap ik, maar dat betekent niet dat hij niet liever alsnog in de basis zou staan.

Als het familie van is zal die erg snel kunnen accelereren, Scheert ie vlak langs de lijnen, speelt ie wel op het randje maar wel een echte winnaar.

On:

Eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord, maar volg de Duitse 2e en 3e divisie niet zo.

Ben benieuwd.

2 november 2021 om 15:29

Hij ligt in elk geval niet op pole position om 1e doelman te worden

*badum tssss*

dan ga je toch als 27 jarige je geluk beproeven bij een hoofdklasser of zoals hij al deed in duitsland om te spelen ipv 3e keeper bij vitesse te zijn, zullen de jonkies van een jaar of 18 uit de jeugd ook ook blij mee zijn, die zien nu de positie van 3e keeper worden ingevuld en niet door een van de jeugd.

kan hij zomaar mee doen in Europese wedstrijden ? die lijst van inschrijvingen moet je aan het begin van het seizoen toch indienen ?

2 november 2021 om 15:14

Bij doelmannen geldt dat als er een geblesseerd raakt die op de lijst staat en dit langer dan 30 dagen gaat duren, dat je hem dan mag vervangen door een andere doelman. Aangezien doelman Reiziger tot de winterstop geblesseerd is en dat langer dan 30 dagen is, mag Vitesse dus deze nieuwe doelman toevoegen aan de Europese selectie.

Wat moet je nou met zo'n keeper? 27 Jaar oud, al een half jaar clubloos en 2,5 jaar geleden nog reservekeeper op het 5e niveau in Duitsland. Die ga je toch niet met een gerust hart laten invallen in de eredivisie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren