Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig jeugdinternational Oranje kiest Vieira boven Ten Hag

Laatste update:

Crystal Palace heeft de strijd om Malcolm Ebiowei gewonnen. Daardoor kan Erik ten Hag een streep zetten door de naam van een van zijn transfertargets. De achttienjarige aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij Derby County en speelde zich daarmee in de kijker bij verschillende clubs uit de Premier League, waaronder Manchester United. Fabrizio Romano meldt woensdag dat Ebiowei tot 2027 gaat tekenen bij Palace. De aanvaller droeg in 2018 twee keer het shirt van Oranje Onder 15.

Transferexpert Fabrizio Romano zegt dat de handtekeningen onder het contract van Ebiowei snel gezet zullen worden. De linkspoot heeft zijn medische keuring al succesvol afgerond en zal snel gepresenteerd worden in Londen. Daarmee lijkt Patrick Vieira de strijd om de linkspoot gewonnen te hebben. Naast the Red Devils grijpen vele andere clubs mis. Ook AS Monaco zou zijn interesse kenbaar hebben gemaakt. In een eerder stadium gaven Leeds United en Tottenham Hotspur al aan een bod te overwegen. Ebiowei is van origine een spits maar kan ook op de vleugels uit de voeten.

Afgelopen seizoen genoot hij onder Wayne Rooney zijn doorbraak in het eerste van the Rams, waar hij er mede door puntenaftrek niet in slaagde om degradatie naar het derde niveau af te wenden. Ebiowei doorliep de jeugdopleidingen van Arsenal, Rangers FC en Derby County. Bij laatstgenoemde club maakte hij indruk in verschillende jeugdteams, wat ertoe leidde dat Rooney hem beloonde met een kans in de A-selectie. Ebiowei kwam zestien keer in actie in de Championship, waarvan elf keer als basisspeler. Daarin wist hij één treffer te noteren.

Ebiowei beschikt over zowel de Nederlandse als de Engelse nationaliteit. De aanvaller is van Nigeriaanse afkomst en vertegenwoordigde jeugdelftallen van Nederland en Engeland. Namens Oranje Onder 15 kwam hij in 2018 twee keer in actie tegen de leeftijdsgenoten van Italië. "Ik weet zeker dat hij nog veel succes gaat behalen in zijn carrière", sprak Rooney onlangs lovend over Ebiowei. "Zijn houding is ongelooflijk, hij wil altijd beter worden en is een enerverende speler. Hij is niet bang om spelers aan te pakken en fouten te maken. Hij heeft een mooie toekomst voor zich."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In principe heeft Ten Hag met Ebiowei en Elenga dan 2 flankspelers achter de hand. Wel moet er een spits bij die langzaam Ronaldo kan vervangen zou alleen niet weten wie nu Nunez naar Liverpool is. Wellicht Danjuma-Danjuma?

Kan iemand de link van Malcolm Ebiowei met Nederland verder verklaren? Zie namelijk dat hij Nigeriaanse ouders heeft en in Engeland geboren en getogen is.

13 juni 2022 om 13:47

Ik denk dat een van zijn ouders van Nigeriaans-Nederlandse komaf is, want verder heeft hij niet in Nederland gewoond/gespeeld zover ik weet.

13 juni 2022 om 22:38

Had diegene die dit brabbelwerkje heeft ingetikt inderdaad moeten toelichten.

14 juni 2022 om 06:59

Van wat ik begreep is hij in Nederland geboren en op jonge leeftijd naar Engeland gegaan.

Met Sancho, Rashford, Elanga, Amad, Pellistri, Shoretire en Garnacho heeft United naar mijn mening genoeg talentvolle buitenspelers, terwijl ik Greenwood dan zelfs niet meer mee tel. Dus of het voor Ebiowei een slimme keus zou zijn voor United te kiezen betwijfel ik, aangezien kansen op speeltijd waarschijnlijk gering zullen zijn. En of hij er voor open staat na een 'doorbraak' seizoen in de Championship weer voornamelijk wedstrijden te spelen voor de U23's lijkt me ook sterk. Voor United zelf gaat het er nu vooral om de eerste 11 tot 16 te verbeteren, aangezien daar nu gewoon kwaliteit ontbreekt. Ebiowei is absoluut een talent, maar (nog) niet een speler die United's eerste elftal direct versterkt. De spelers daar achter, zoals de nieuwe generatie en terugkerende huurspelers zijn echter echt wel talentvol, dus daar zou de prioriteit qua versterking naar mijn idee nu niet moeten liggen.

13 juni 2022 om 14:42

Het is onzin. United moet voor topspelers gaan met op zijn minst ervaring in een eerste competitie. Talent hebben ze genoeg met Garnacho en Elanga. Beter focussen ze zich op het middenveld en de verdediging aangezien spelers als Fernandes, Ronaldo, Sancho en Rashford genoeg produceren wanneer ze renderen.

Bellingham, Rice en De Ligt zijn type spelers waar ze écht wat aan hebben.

13 juni 2022 om 15:46

@jackherrer; niet helemaal eens, omdat bepaalde posities bij United in mijn ogen ook gewoon door degelijke scouting te verbeteren zijn met spelers uit een 'mindere' competitie. Bijvoorbeeld een Djed Spence van Forest zou naar mijn idee zeker een upgrade zijn voor de rechtsback-positie binnen de huidige selectie ten opzichte van Dalot/Wan-Bissaka. En ook centraal achterin of voor het middenveld hoeven het niet per se bewezen topspelers te zijn zoals jij nu 3 noemt, die stuk voor stuk waarschijnlijk momenteel de duurst vindbare opties zijn. Het hoeven namelijk alleen maar upgrades te zijn ten opzichte van Maguire, Fred en Mctominay om het elftal te verbeteren.

Echter als het om buitenspelers draait moet het een upgrade zijn ten opzichte van een Rashford en/of Sancho, en die zul je inderdaad niet gauw vinden in het Championship. Al had Bournemouth in 20/21 natuurlijk wel ene Danjuma rondlopen, die afgelopen seizoen echt wel wat had kunnen betekenen voor United, dus er zijn ook altijd wel weer uitzonderingen op de regel. Echter op dit moment zie ik deze niet, en daarom als United deze posities zou willen versterken kom je mogelijk uit bij spelers van bijvoorbeeld het kaliber Sané (bayern), Chiesa (juventus), Diaby (leverkusen), Raphinha (leeds), Anthony (ajax), Gonçalves (sporting) en/of Bowen (west Ham).

13 juni 2022 om 21:28

Die Rice is toch helemaal niet zo goed? Om daar nou +-100miljoen voor uit te trekken...

13 juni 2022 om 17:45

Weet iemand hoe het zit met Greenwood? Is dat helemaal einde verhaal bij United?

13 juni 2022 om 21:16

@lionaldinho84: nadat hij op borgtocht vrij kwam stond de deadline eerst op midden-april en deze is daarna verlengd voor verder onderzoek tot midden-juni. Mogelijk dus snel nieuws. Verwacht zelf dat ongeacht de uitspraak hij niet meer voor United zal spelen, en mogelijk zelfs niet meer echt op niveau in Engeland aangezien de publieke opinie nu volledig tegen hem is. Bepaalde contractontbinding zal waarschijnlijk het geval zijn, en daarna zal een zaakwaarnemer z'n handen vol hebben hem nog ergens onder te brengen. Terecht ook wat mij betreft, al zou 10% waar zijn van alle aantijgingen. Misschien een land waar ze niet zo scherp zijn op mensenrechten, Qatarese competitie of iets dergelijks?

14 juni 2022 om 07:48

Thanks voor de uitleg. Als het aan ETH ligt zal hij wel een kans krijgen denk ik. Dit gezien hoe hij Promes heeft verdedigd en wat die allemaal wel niet uitgehaald heeft..

Wel erg zonde want die jongen was één van de meest talentvolle spelers van United..

23 juni 2022 om 11:21

Zeker zonder want hij had de wereld aan zijn voeten maar als mens is hij niet in orde gewoon. Zou mij verbazen als hij een tweede kans zou krijgen maar zelfs dan is nog maar de vraag of hij ooit op niveau komt. Hij was dit jaar echt broodnodig, ik durf zelfs te zeggen dat met hem wij echt voor top 4 hadden gevochten omdat hij uit het niets zo makkelijk scoorde

Zo zo, voormalig Oranje jeugd international.
We weten de boel wel weer mooi te verpakken zo.
Valt me wel op dat er de laatste tijd erg veel nieuws verschijnt over ManU, iemand die hier de reden van weet?

22 juni 2022 om 20:28



Veel United nieuws maar van opruiming en nieuwe start is geen spraken al die spelers van vorige zitten er nog en er zijn gene versterkingen gekomen. waar Arsenal, City, Liverpool zich hebben versterkt is het voor United een mager transfer window ... ik voorspel een plek 6 voor Ten Hag,

23 juni 2022 om 11:23

Omdat United nog altijd de grootste ploeg van Engeland is en alle nieuws met hun gerelateerd genereren meeste klicks. Nu ook in NL door Ten Haag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren