Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade

Laatste update:

In VZ Kort houdt Voetbalzone je op de hoogte van alle nieuwtjes in de (inter)nationale voetbalwereld.

PSV gaat bovenring aan noordzijde van Philips Stadion verbouwen


PSV gaat de bovenste ring aan de noordzijde van het Philips Stadion verbouwen, zo maken de Eindhovenaren bekend via de officiële kanalen. De club hoopt dat de start van het project komend seizoen kan beginnen. “De buitenzijde wordt dichtgemaakt, cateringpunten krijgen betere faciliteiten en er komen meer toiletten”, aldus PSV.

“Op de bovenste ring aan de noordzijde hebben we het meeste terrein te winnen”, zegt Sjors van den Boogaart, de directeur van het stadion. “De buitenkant is nu nog gedeeltelijk open, waardoor het onbeschermd is tegen neerslag. Het nieuwe uiterlijk is geïnspireerd op het Philips Stadion uit de jaren zeventig.”

“Extra toiletten en betere cateringvoorzieningen moeten zorgen voor korte wachtrijen”, vervolgt Van den Boogaart. “We zijn nog met de gemeente in gesprek over de aanvangsdatum, maar ik verwacht dat we volgend seizoen al een flinke start kunnen maken.”

Oranje speelt Nations League-duels in Amsterdam en Eindhoven


Het Nederlands elftal speelt de Nations League-wedstrijden van begin volgend seizoen in het stadion van Ajax en PSV, zo laat de KNVB weten middels een persbericht. Oranje neemt het op 7 september in Eindhoven op tegen Bosnië en Herzegovina en de thuiswedstrijden tegen Duitsland (10 september) en Hongarije (16 november) worden afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA.

FC Utrecht licht de optie in het contract van Vasilis Barkas


Vasilis Barkas blijft nog minimaal één jaar langer doelman van FC Utrecht, zo bevestigt de club via de eigen kanalen. De club heeft de optie in het contract van de Griek gelicht, waardoor hij nu vastligt tot medio 2025. Gisteren maakten de Domstedelingen al bekend dat Jens Toornstra zijn contract met een jaar verlengd heeft tot de zomer van 2025.

Barkas werd in het seizoen 2022/23 door Utrecht gehuurd van Celtic. In dat seizoen wist hij de club genoeg te overtuigen, waardoor zij hem vorige zomer transfervrij overnamen van de Schotse club. Barkas werd onlangs ook in verband gebracht met Celta de Vigo, maar lijkt het dus voldoende naar zijn zin te hebben in Nederland.

Benefietwedstrijd georganiseerd voor Vitesse


De volgende stap in de crowdfundingsactie om Vitesse bij te staan is aanstaande. Op 14 mei zullen de Vitesse Legends, een team bestaande uit oud-spelers van de club, het in een benefietwedstrijd opnemen tegen FC De Rebellen, een formatie van oud-profs, zo melden de Arnhemmers op X. Niet voor niets is er gekozen voor 14 mei, aangezien op die dag in 1892 Vitesse ontstond.

De wedstrijd zal bestaan uit twee helften van dertig minuten en wordt gespeeld op Papendal. Tickets voor het duel zijn beschikbaar voor het symbolische bedrag van €18,92. Na afloop worden de door voormalig Vitesse-spelers gedragen shirts geveild en vanzelfsprekend gaan alle opbrengsten naar de crowdfunding voor de club.

Onder meer Gertjan Verbeek, Paul Bosvelt, Ricky van den Bergh, Anco Jansen, Diego Biseswar en Andy van der Meijde zullen namens De Rebellen aanwezig zijn, terwijl Glenn Helder, Paul Verhaegh, Ruud Knol, huidig hoofdtrainer Edward Sturing, Nicky Hofs, Tim Cornelisse en Theo Janssen tot de selectie en staf van de Vitesse Legends behoren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren