Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Watford doet na bliksemontslag razendsnel beroep op bekende PL-trainer

Laatste update:

Slaven Bilic is de nieuwe manager van Watford FC, zo meldt de Engelse club maandagmiddag via de officiële kanalen. De 54-jarige Kroaat neemt het stokje over van Rob Edwards, die al na twee maanden ontslagen werd. Bilic heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor anderhalf jaar aan de Londense club verbonden houdt.

De Italiaanse eigenaar Gino Pozzo reageert via de clubwebsite op het aanstellen van Bilic en het ontslag van Edwards. “We vinden dat Rob genoeg tijd heeft gehad om een identiteit te kweken van zijn elftal, echter hebben de resultaten ons niet genoeg kunnen bekoren qua hoop en ambitie voor de toekomst. Met Slaven Bilic halen we een ervaren manager in huis die in het verleden al heeft laten zien met zijn club te kunnen promoveren naar de Premier League.”

Watford staat na tien wedstrijden in de Championship op de tiende plek. Onder leiding van Bilic hoopt de club van Haarlemmer William Troost-Ekong alsnog te promoveren naar de hoogste afdeling in Engeland. De Kroatische manager zijn laatste klus was in China bij Beijing Guoan. In Engeland stond Bilic eerder aan het roer bij West Ham United en West Bromwich Albion. Met laatstgenoemde club lukte het hem om te promoveren naar de Premier League.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Stoke City op het programma voor Watford, om vervolgens midweeks te spelen tegen het Swansea City van Joël Piroe. Bij Watford treft Bilic een vrij ervaren selectie met onder meer middenvelder Tom Cleverley, die aanvoerder is in Londen. Ismaïla Sarr is de absolute ster op Vicarage Road, terwijl oud-Spartaan Maduka Okoye zal hopen onder Bilic wel basisspeler te worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, een steeds groter wordend probleem. In deze een rijke eigenaar met de ballen verstand van voetbal, een nieuwe coach die een club naar promotie moet leiden in een zee van clubs met hetzelfde doel en na twee maanden weet zo'n eigenaar even exact hoe het allemaal moet en werkt. Dit is toch geen beleid voeren meer? Dit is gewoon ongenuanceerd conclusies trekken omdat de resultaten je op korte termijn niet bevallen. En dan kom je vervolgens met zo'n carrouselcoach aanzetten. Niets ten nadele van Bilic overigens. Ik snap de aantrekkingskracht, maar dit moet je als coach niet willen. Op het moment dat het ook maar even minder gaat, wordt je direct af geserveerd. Daar kan Bilic ook over meepraten.

26 september 2022 om 16:25

De coaches die in zulke klussen stappen, regelen over het algemeen hun ontslagvergoedingen goed. Prima toch? Als je geen Pep of Klopp bent, kun je zo aardig je boterham verdienen. Oke niet op de meest glorieuze manier, maar toch.

26 september 2022 om 16:26



Ach, bij Watford weet je dat je binnen een aantal maanden een lekkere oprot premie in ontvangst kan nemen. Heerlijk werken lijkt mij!

26 september 2022 om 21:59

Daarnaast, als je als spelersgroep promoveert kan je meteen op zoek naar een andere club omdat 75% vd selectie per direct vervangen wordt.

Zou mooi zijn als er weer een keer clubs als Blackburn Rovers, Sunderland, Birmingham City promoveren naar de PL. Laatste jaren zijn het toch veelal de zelfde clubs als Watford, Norwich, Sheffield United, Bournemouth en Fulham die stuivertje wisselen.

Haha hij lijkt een beetje op klop😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren