Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weekloon €350.000 moet Premier League-ster na 11 jaar naar Saudi-Arabië brengen

Laatste update:

Hugo Lloris heeft een zeer lucratief aanbod in handen om de Premier League na elf seizoenen te verlaten. De 36-jarige doelman van Tottenham Hotspur kan voor een verdrievoudiging van zijn salaris aan de slag in Saudi-Arabië, zo meldt The Times. Lloris, die nog een jaar vastligt, wil eerst de nieuwe plannen van Tottenham aanhoren. Mocht dat niet bevallen, dan kan de Fransman voor ongeveer 350.000 euro per week tekenen in het Midden-Oosten.

Al sinds de zomer van 2012 staat Lloris onder de lat bij the Spurs, die hem destijds weghaalden bij Olympique Lyon. De Fransman begint op leeftijd te raken, maar is nog altijd de onbetwiste nummer één. De keeper kwakkelt dit seizoen met blessureleed en staat sinds enkele weken weer aan de kant. Tottenham maakt een zeer teleurstellend seizoen door, waarin kwalificatie voor de Champions League al uit zicht is.

Als gevolg van de slechte prestaties werd Antonio Conte eind maart ontslagen als hoofdcoach van the Spurs. Lloris twijfelt over zijn toekomst in Londen, maar wil de plannen van voorzitter Daniel Levy graag aanhoren, voordat hij een beslissing neemt. Die zal voor een groot deel afhangen van wie Tottenham aanstelt als nieuwe trainer en de mogelijkheden die er zijn om de selectie te versterken. Clubicoon Harry Kane ligt nog maar een jaar vast en dreigt te vertrekken naar een van de concurrenten van Tottenham.

Lloris zelf heeft meerdere aanbiedingen in handen, weet The Times. Daarvan is het salarisvoorstel uit Saudi-Arabië veruit het lucratiefst. Momenteel staat Lloris voor 100.000 Britse pond per week op de loonlijst bij Tottenham, een bedrag dat hij kan verdrievoudigen in het Midden-Oosten. Lloris speelde tot nu toe 447 wedstrijden voor Tottenham, waarin hij 151 keer de nul hield. Namens Frankrijk kwam hij tot 145 interlands. De laatste daarvan was de verloren WK-finale tegen Argentinië (3-3, 4-2 n.s.) waarna Lloris stopte als international.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saudi-Arabië is het nieuwe China? Benieuwd hoe lang die regel van maximaal 8 buitenlanders daar nog gaat gelden. Die sjeiks geilen zo op namen, bizar.

10 mei 2023 om 21:55

Kun je t niet hebben dat die Arabieren de rollen eens omdraaien. Iets wat de Europese clubs altijd gedaan hebben.
Kopen kopen kopen..
Waarom die afgunst jegens de Arabieren?

10 mei 2023 om 22:09

Ik gun het ze van harte, ik vind het persoonlijk alleen een beetje sneu om iemand (bijvoorbeeld Messi), 400 miljoen per jaar te bieden voor alleen aanzicht. Je schiet er niks mee op, ff 2/3 jaar aandacht en meer kijkers tot ze stoppen.

10 mei 2023 om 22:16

Ik gun het ze ook ,maar ben dat dit ook een beetje op rusland begint te lijken toen met anzi dat ook zo veel geld er in pompte maar weinig nog van over is

10 mei 2023 om 22:42

@Barqa: Inderdaad als Europeaan heel jaloers dat ze in Arabië 400 miljoen salaris betalen voor uitgerangeerde vedetten. Als dat volgens jou de rollen omdraaien is… AZ, met gasten die niet eens 1 miljoen verdienen, tikken die bejaarden aangevuld met wat lokale gasten die uit een theehuis getrokken zijn nog weg.

10 mei 2023 om 21:56

Bizar en dom. Als hij daar zou willen spelen, zou hij dat voor de helft ook wel doen op die leeftijd. Dat is al meer dan zijn salaris bij Spurs.

Ik ben niet bekend met de betrouwbaarheid van The Times, maar de hype omtrent Saudi-Arabië lijkt groot te zijn. Dit is de zoveelste die naar Saudi-Arabië gaat volgens de media.

10 mei 2023 om 21:53

The Times is een van de meest gerenommeerde kranten in Engeland.

11 mei 2023 om 01:29

Normaal gezien meldt The Times enkel dingen uit zeer betrouwbare bron als het om voetbal gaat, en zijn ze wat voetbal en transfers betreft betrouwbaarder dan bijvoorbeeld de BBC.

Ik ben een Arsenal fan maar dit zou voor Lloris en Tottenham allebei beter zijn, nu kan spurs door rouleren en kan Lloris nog even een salaris opstrijken wat hij bij Spurs nooit zou krijgen.

Normaal gezien zou ik dit afdoen als totale onzin, maar het komt van The Times, een doorgaans uitermate betrouwbare bron. Als dit waar is dan zou Lloris wel gek zijn om dit niet te doen.

plannen van tottenham? Niet hoger dan plek 5.

Het vertrek van Lloris is een kwestie van tijd. Een ware legende, maar niet meer goed genoeg. Aanvoerder van Frankrijk bij de WK winst in 2018 en verliezend finalist WK 2018 zal hij geen genoegen nemen als reserve.
Lloris heeft zeker het topniveau aangetikt, maar ook diepe dalen gekend.

Ik ben Lloris liever kwijt dan rijk vanaf de premier league.
Overhypte keeper en een niet erg plezante persoonlijk/uitstraling als je het mij vraagt.

11 mei 2023 om 11:49

Geen plezante persoonlijkheid? Lloris is een leider en niet voor niets aanvoerder van Spurs én Frankrijk geweest tijdens het WK 2018 en WK 2022.

11 mei 2023 om 13:50

Het is enkel mijn eigen bescheiden mening, zoals jij de jouwe hebt
Gevormd aan de hand van (misschien gelimiteerde) ervaringen die ik met Lloris heb.

11 mei 2023 om 13:57

@rudolph_
Dan ben ik erg benieuwd welke 5 ervaringen je hebt met Lloris, want als fanatiek Spurs-volger kan ik hooguit de uitbrander richting Son herinneren.

Als je echt zo veel geld over hebt voor een doelman, waarom zou je dan in hemelsnaam Lloris aantrekken? Samen met Alisson Becker een van de meest overschatte keepers van de afgelopen 10 jaar.

11 mei 2023 om 11:43

Alisson Becker een overschatte doelman? Zonder hem onder de lat had Liverpool dit seizoen net als Chelsea in het rechterrijtje gestaan. Hoeveel punten hij wel niet voor Liverpool heeft gepakt dit jaar is niet op 2 handen te tellen hoor. Alisson is ''gewoon'' een top 5 keeper ter wereld.

Is ook erg fijn als je een redelijke voetballer bent , en er komen dan alleen buitenlandse spelers even goed de bankrekening nog verder spekken.
Dat is de enigste reden waarom spelers daar gaan voetballen , niet zoals een Ronaldo predikt dat het een geweldige competitie is .
Puur geld jammer genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren