Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zirkzee en Beukema lijden mede door ex-Ajacied ontluisterende nederlaag

Laatste update:

Bologna heeft een pijnlijke nederlaag moeten slikken in de Serie A. De ploeg van trainer Thiago Motta verloor vrij kansloos met 3-0 van Udinese. Voormalig Ajax-spits Lorenzo Lucca nam de tweede treffer van de middag voor zijn rekening. Bologna staat nog vijfde, maar AS Roma kan later op de dag in punten gelijk komen met i Rossoblù.. Udinese doet uitstekende zaken en klimt naar plek vijftien.

Bijzonderheden:
Bologna, met Joshua Zirkzee en Sam Beukema in de basis en Sydney van Hooijdonk als invaller, kwam halverwege de eerste helft op achterstand. Een schitterende volley van Martín Payero kon nog worden gekeerd door Lukasz Skorupski, die in de rebound geen antwoord had op het lage schot van Roberto Pereyra: 1-0.

Vlak na rust verdubbelde Lucca de voorsprong voor de thuisploeg. De boomlange aanvaller tikte een harde poging van Sandi Lovric binnen, Skorupski was kansloos: 2-0. Voor Lucca alweer zijn zesde competitietreffer van het seizoen. Vlak daarna werd het ook nog 3-0. Een voorzet vanaf rechts leverde niets op, waarna de bal via de hak van Beukema in niemandsland belandde. Payero was er als de kippen bij en schoot met een schitterende volley door het midden raak.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ging er eens voor zitten na al die jubbelverhalen over Zirkzee hier de laatste tijd. Laatste keer dat ik hem zag spelen liep hij ongeinteresseerd rond op een Belgisch veld. En hij is geen spat veranderd. Vandaag heb ik weer geen enkele flits gezien waarvan je kan denken dat er klasse in zit. Staat op 7 doelpunten, slechts eentje meer dan Luca die er niet veel van kan volgens velen. Lijkt mij scorebordjournalistiek om die jongen oranje in te praten. Had een tweede gele kaart verdiend of misschien wel direct rood met dat gestrekte been op het scheenbeen. Verloren middag.
Lucca maakte ook nog de 4-0, maar de assistgever vond het nodig om eerst nog twee nutteloze stappen te maken in de counter waardoor Lucca op volle snelheid in buitenspelpositie de bal kreeg.

30 december 2023 om 17:16

De laatste keer dat je hem hebt zien spelen liep hij ongeinteresseerd rond op een Belgisch veld zeg je. Dan is het sindsdien weer de eerste keer dat je hem aan het werk ziet. Ook niet echt objectief zou je zeggen maar goed, ik heb hem bij Bayern in een oefenpotje voor het laatst zien spelen dus wie ben ik.

30 december 2023 om 17:16

Dus je baseert je op 1 wedstrijd en hebt je oordeel al klaar? Dan stel ik voor dat we Frenkie of van Dijk en Gakpo ook niet meer selecteren. Die hebben ook wel eens een slechte wedstrijd gespeeld en verloren.

Zirkzee doet het gewoon prima in de Serie A. Met mooie statistieken. Weet niet of je zijn vorige wedstrijd hebt gezien, maar denk het niet. Want als je toch op 1 wedstrijd baseert zou hij dan een vaste basisspeler worden.

31 december 2023 om 07:28

Frenkie, van dijk en gakpo laten zelfs in een slechte wedstrijd nog iets van klasse/kwaliteit zien. Als ik zirkzee zie spelen lijkt het alsof hij nooit voluit sprint. De aannames van hem zijn de ene keer prima en andere keer ruk. Ik zie hem eigenlijk 80% van zijn goals tap ins maken. Ik probeer al jaren hem het voordeel van de twijfel te geven maar mijn twijfel of dit echt zo een topspits is als iedereen doet voorkomen gaat maar niet weg. Hij komt voor mij niet hongerig genoeg over opzich niet erg is als je ronaldinho of maradona bent 😉

30 december 2023 om 17:19

Haha je kijkt 1 wedstrijd, hangt daar een hele conclusie aan vast en gaat dan anderen betichten van scorebordjournalistiek…

30 december 2023 om 19:01

Bro ik zeg alleen deze naam, Brobbey ! Die gaat veel verder komen

31 december 2023 om 07:30

Brobbey twijfel ik ook over maar die legt tenminste zijn hele hebben en houden in het spel. Eerder was Brobbey ook een luie spits wat Zirkzee in mijn ogen nog steeds is maar verschil is brobbey heeft nu wel die drive. Het ziet er misschien wat minder gepolijst uit dan Zirkzee maar we moeten niet gaan doen alsof zirkzee als een ballerina ala robin van persie dartelt over het veld

30 december 2023 om 17:24

Iedereen die ooit een mindere wedstrijd heeft gespeeld maar direct afschrijven dan. Zit geen klasse in en geen scorend vermogen. Het is allemaal maar een hype die op niks gebaseerd is. Je hebt me helemaal overtuigd. Kutspeler.

31 december 2023 om 07:21

Hij zal best goed zijn maar er zit geen PIT in hem.

30 december 2023 om 17:26

De laatste keer een vole wedstijd bedoel ik dus. Bij Bayern wel samenvattingen gezien waar hij speelde, maar ik snap oprecht niet waar die adoratie van Zirkzee vandaan komt. Deze wedstrijd was hij iig van een bedroevend nivo. eerste helft in de spits en later als linlsbuiten. Maar echt niks luktte. Hij zal wel binnenkort opgeroepen worden voor Oranje en dan zullen we het zien. Ik ben benieuwd.

30 december 2023 om 17:38

Ik ben vandaag wel even voor het eerst bewust naar hem gaan kijken. En 1 wedstrijd zegt idd niks maar vond hem een beetje gefrustreerd bezig

30 december 2023 om 17:49

Je weet dat je nu zegt “ik heb nog veel langer geleden ook wel samenvattingen van hem gezien hoor!”.

Het is gewoon heel duidelijk dat je dit seizoen echt nog niet veel bologna gezien hebt. Zelfs geen samenvattingen.

30 december 2023 om 18:25

Ook wel weer mooi dat vorige week nog door veel Zirkzee fans werd gezegd ga eens die pot volgende week kijken, en nu doen mensen dat en dan speelt ie toevallig heel slecht

30 december 2023 om 18:31

Iedereen speelt weleens een slechte pot. Ik zou zeggen ga vooral zelf een keer kijken dan kan je je eigen mening vormen erover.

Er zullen altijd voorstanders en tegenstanders zijn van spelers in oranje

30 december 2023 om 18:44

Ik ben eigenlijk vooral teleurgesteld na al die jubelverhalen. Speciaal gaan kijken voor deze jongen maar ik zag nog steeds het zelfde als twee jaar geleden. Toevallig een slechte pot kan natuurlijk. Of toevallig een goede periode bij Bologna die nu alweer afgelopen is. Ik vind dat je in 1 wedstrijd wel kunt zien of iemand een goede speler kan zijn of niet (wat wat anders is dan of hij een goede wedstrijd speelt). Het vrij lopen, gaten trekken, passing, de energie die er in een wedstrijd wordt gestopt. Maar blijkbaar vindt iedereen van niet. Ik sla iig de potjes tegen middenmoot en degradatie clubs over, want naast Zierkzee was de rest ook niet om voor thuis te blijven. Bologna tegen enkele toppers dan maar kijken. Ik wil toch weten wat we straks in oranje halen.

30 december 2023 om 19:11

Jajoh89. Dat was mijn punt toch.. dat doen mensen nu juist, maar als ze dan weer een oordeel vellen over wat ze zien dan is het weer niet goed

30 december 2023 om 19:14

Als hij had gezegd dat het niet goed was dan had niemand daar iets van gezegd hoor.

Doen alsof een heel seizoen goed spelen teniet gedaan wordt is een andere zaak.

30 december 2023 om 18:24

Dus je zegt eerst dat je hem voor het laatst in België hebt zien voetballen om vervolgens op 1 potje te baseren dat iedereen die hem Oranje in praat aan scorebordjournalistiek doet? Beetje krom vind je niet?

30 december 2023 om 18:49

Ik ging er ook voor zitten, maar was idd niet best, maar denk dat al die mensen daar heus niet roepen dat ie zo goed is zonder reden.

31 december 2023 om 15:13

Mee eens. Zirkzee wordt enorm gehyped maar hij moet alles nog bewijzen. Laat hem eerst maar eens een basisplaats zien te verwerven bij een topclub en daar voor langere tijd presteren,

Fiorentina sluit door de nederlaag van Bologna 2023 af op plek 4! Hopelijk kunnen ze dit volhouden. Forza Viola!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren