Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zo slecht als we nu worden neergezet, is het natuurlijk ook niet'

Laatste update:
/

De laatste week van de transfermarkt staat garant voor spelerswisselingen, maar uit Breda hoeft er niks meer verwacht te worden. Ondanks de tegenvallende competitiestart gaat NAC namelijk niet meer op zoek naar nog meer versterkingen. Technisch directeur Jeffrey van As heeft namelijk geen geld meer te besteden.

In voorgaande jaren kon de club nog rekenen op sponsors die op het laatste moment bijsprongen, maar dat is nu niet het geval. Met de komst van spelers als Boldizsár Bodor, Kees Kwakman, Gill Swerts en Rydell Poepon is de club dan ook definitief klaar voor het nieuwe seizoen. “Nee, ik denk niet er bij ons nog iets gebeurt”, zegt Van As in BN/De Stem.

De td is echter niet bang voor een seizoen in de marge. Hij verwacht progressie, ondanks het schamele puntje uit de eerste vier duels. Volgens hem wordt er goed getraind. “Het grote verschil is dat het er in wedstrijden voorlopig niet uitkomt. Zo goed als we voor het begin van de competitie werden genoemd, zijn we niet en zo slecht als we nu worden neergezet, is het natuurlijk ook niet.”

NAC Breda eindigt boven de degradatiestreep

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 augustus 2013 om 15:10

Volgend jaar misschien hahaha

Nee hoor ze zullen er (normaal gesproken) wel in blijven.
Ik verwacht dat Nec, Ado, Cambuur, GAE het bijvoorbeeld al moeilijker gaan krijgen dan nac

Nacompetitie lijkt op het moment het hoogst haalbare. Maar iedere club kent een opleving in een seizoen en diegene die dat vasthouden, blijven boven de streep. NAC is al jaren een matig elftal, maar op het moment zijn Utrecht en NEC even slecht.

27 augustus 2013 om 13:37

Utrecht wordt nog wel beter in het loop van met seizoen(denk ik). NAC en NEC zijn de grootste degradatiekandidaten.

27 augustus 2013 om 13:51

bij nac verwacht ik hetzelfde te gaan gebeuren als bij Willem2... het voetbal is al een hele tijd echt slecht, en financieel gaat het ook bergafwaarts.

toch jammer voor deze mooie club

en ja, nac is zo slecht al ze worden neergezet

27 augustus 2013 om 18:46

Klopt zo zie ik het ook. NAC gaat dit seizoen degraderen als ze niet uitkijken. Paar keer al aan de goede kant van de medaille gestaan dan gaat ook een keer mis.

27 augustus 2013 om 14:05

Ben het met je eens betreffende NAC en Nec, maar Utrecht heeft met het aantrekken van Willem Janssen voor eredivisie begrippen toch wel een aardig middenveld ineens met ook Toornstra natuurlijk. Bovendien speelden ze tegen AZ weer in de vertrouwde 4-4-2 opstelling van vorig jaar waar veel eredivisie ploegen, zeker uit, toch moeite mee hebben. Ik denk dat Utrecht wel buiten de degradatie zorgen zal blijven.

27 augustus 2013 om 14:10

Daarom zeg ik... op het moment.

27 augustus 2013 om 18:17

sorry hoor maar utrecht is echt wel drie klassen beter dan nac of nec ja ik ben utrecht fan maar wel realistisch utrecht eindigt niet zo goed als vorig jaar maar utrecht zit aan het eind vh seizoen gewoon tussen plek 6 en 12

Waarom blijven ze het in godsnaam overal met die Poepon proberen..

27 augustus 2013 om 13:47

Dat komt omdat vroeger Hennie Meijer een held was. En nu zijn veel clubs wel gevoelig voor kleine dikkertjes met een flinke kont in de punt van de aanval. Zeefuik, Poepon... Bal inspelen, wat woelen en op goal met die bal.

27 augustus 2013 om 14:03

Hij heeft slechts één jaar ondermaats gescoord en dat was vorig seizoen. Voor de rest kwam hij elk jaar aan zijn doelpunten. Met een beetje aanvoer moet hij er tien maken per seizoen. Dat lijkt mij prima voor een club als Nac.

Het wordt gewoon heel erg moeilijk, en ja ook voor Nac. NAC is op dit moment (!) samen met Nec, RKC en Heracles een van de genoemde degradatiekanditaten. Al is het seizoen net pas begonnen en weten we hoe de Nederlandse journalistiek in elkaar steekt, heeft het nog geen enkele nut om verdere conclusies te trekken.
Vrijdag wordt het een interessante ontmoeting tussen NAC en Nec. Hopelijk wint mijn cluppie en hebben ze even weer 'wat lucht'.

27 augustus 2013 om 13:39

Heracles echt niet, natuurlijk staan ze nu laag maar ze halen het makkelijk om boven 'de streep' te eindigen.
Dan is Feyenoord ook een degradatiekandidaat gezien de ranglijst.

27 augustus 2013 om 13:44

Almelo is een leuke ploeg maar hebben momenteel met alle respect een hele dunne matige selectie. Ik moet toe geven dat ze met te Wierik, Bruns, Duarte en Linssen leuke spelers hebben, maar verder is het allemaal eredivisie onwaardig, helaas, maar ik verwacht dat ze zich wel boven een paar clubs kunnen houden, daar niet van.

27 augustus 2013 om 13:48

Je vergeet Amoah, verder is het niets bijzonders nee, Pasveer, Rienstra, dat soort figuren laten je team niet sterker spelen.

27 augustus 2013 om 14:27

@cancellara

Lijkt me dat je Go Ahead en Camboor vergeet, je kunt mooi een paar wedstrijdjes aardig resultaat halen, maar die gaan het geheid lastig krijgen. Heracles is nou niet bepaald een gedoemde degradatiekandidaat, absoluut geen zekerheidje in het linkerrijtje, maar nog wel wat kwaliteit..

Nacompetitie lijkt mij voor NAC het hoogst haalbare. Deze selectie is gewoon weg niet goed genoeg. En telkens maar weer oude spelers halen die allang over hun top zijn. Swerts en Poepon kunnen echt niet meer hoor... Ook Bodor is gewoon niet goed genoeg. Wel vind ik Kwakman een prima spelers voor Nac. NAC moet veel meer gaan werken met jonge spelers, en veel jeugd door laten stromen.

Vreemd dat ze zo slecht presteren, ze hebben voor Eredivisiebegrippen best aardig ingekocht. Dit team heeft meer Eredivisie-ervaring dan de meeste ploegen, dus verwacht niet dat ze in degradatiegevaar komen.

27 augustus 2013 om 13:57

// Dit team heeft meer Eredivisie-ervaring dan de meeste ploegen \\

Eredivisie-ervaring zegt nog lang niet alles, zie Kwakman.

27 augustus 2013 om 16:07

En Swerts.

27 augustus 2013 om 13:59

Sorry hoor, maar die gasten die ze gehaald hebben mogen blij zijn dat er überhaupt nog een club zo gek is geweest om ze een contract aan te bieden. Armoede troef in Breda op dit moment. Die van As doet maar wat en past ook totaal niet bij Nac.
Plus het feit dat Mommers echt een kerkhof heeft achter gelaten..

Nac heeft het de laatste jaren altijd moeilijk, ze zijn dan een paar jaar geleden nog 3e geworden. Maar vorig seizoen bijna gedegradeerd, als ze na de winterstop niet zo goed waren begonnen, waren ze gedegradeerd. Dat heeft ze gered en ik verwacht dat ze dit seizoen gewoon zullen blijven.

Die van der Weg is zo'n matige voetballer. Ik snap oprecht niet waarom NAC het al zo lang met die jongen volhoudt. Matige voetballer, zeker voor de eredivisie, maar ook voor clubs in de eerste divisie naar mijn idee. Verder hebben ze een prima selectie, maar helaas doen gae, cambuur en rkc het best goed, waardoor je nacompetitie niet moet uitsluiten!

27 augustus 2013 om 13:50

Het is ook zo'n trage vent, een Promes lacht hem vierkant uit als die trage met een draaicirkel van een tank tegenover hem staat.

Nee inderdaad minimaal Europees voetbal haalbaar. Wat een pauperploeg dit Breda. Het mooiste van NAC is de stad zelf, voor de rest is het voetbal zwaar slecht.

27 augustus 2013 om 13:53

Wat een kansloze reactie. Waar wordt hier gesproken over europees voetbal?
Reageer dan gewoon niet..

27 augustus 2013 om 14:02

Zeker nog nooit in het stadion in Breda geweest, Nac is een prachtige volksclub man. Als je niets nuttig te melden hebt probeer dan niet zo geforceerd grappig te doen en klik lekker verder..

27 augustus 2013 om 14:13

Misschien is de sfeer goed maar het spel is dramatisch.

27 augustus 2013 om 14:18

Ja en? Dat maakt de liefde toch niet minder groot of ga jij alleen kijken als het goed gaat?

27 augustus 2013 om 14:37

Ik kijk ook altijd naar Feyenoord hoor, in goede en slechte tijden, maar jij voelt je weer aangevallen als het over je cluppie NAC gaat, als je eerlijk bent is het spel niet om aan te zien, en voordat je roept: Feyenoord speelt ook slecht, ja dat zagen we de eerste 3 wedstrijden al, mooi dat Feyenoord de kwaliteit heeft om zich te herpakken, met NAC is het nog maar afwachten.

27 augustus 2013 om 15:07

Nac is niet mijn club even voor de duidelijkheid. Heb er wel een zwak voor, dat dan weer wel.

27 augustus 2013 om 16:02

Tja ik heb ook wel een zwak voor Twente aangezien ik er vandaan kom, achja het zal allemaal wel goed komen met Nac, in ieder geval denk ik niet dat ze rechtstreeks degraderen.

Waarom huren ze geen toptalenten bij de topclubs? Sporkslede, Boccara, De Sa en dan sta je er een stuk sterker voor!

27 augustus 2013 om 14:15

De vraag is of die jongens uberhaupt goed genoeg zijn voor de eredivisie.
Anders hadden ze bijvoorbeeld bij Ajax wel gespeeld of was er al lang een andere club geweest die ze wilde huren.

Nee hoor met dat soort spelers gaat NAC het ook niet redden.
Kwaliteit genoeg op het veld, nu nog een goed lopend team er van weten te maken.

Aanvallend loopt er genoeg creativiteit rond met Schalk, Verbeek, Hooi, Seuntjens, Poepon, Lurling, Hadouir en straks Perica heb je toch voldoende spelers met een actie en die een goal kunnen maken.

Wat een opportunisme toch ook altijd... Vier weken geleden was het aankoopbeleid hartstikke goed en was NAC volgens vele "kenners" in staat om het linkerrijtje te halen. Nu is NAC degradatiekandidaat nummer 1...

Het spel houdt inderdaad niet over maar als er vrijdag een overwinning volgt hoop ik dat er weer wat vertrouwen komt in de ploeg.

Het is wel een gevaarlijk jaar voor Nac.
Vorig jaar had je Willem II en VVV die toch wel ruim tekort kwamen.

Nu zijn er een aantal clubs die een lastig jaar tegemoet gaan: Gae, Cambuur, Nec, Utrecht, Heracles, Ado en RKC zijn allemaal clubs die gevaar lopen. Nu is het allemaal nog leuk en fris wat clubs als GAE en Cambuur laten zien maar het is de vraag of ze dat een heel jaar volhouden als er wat blessures, schorsingen en vermoeidheid bij komen kijken. Maar goed, op dit moment moet ik ze nageven dat ze zeker in thuiswedstrijden aantrekkelijker voetbal spelen dan Nac.

Ik ben benieuwd vrijdag, het is nog erg vroeg in het seizoen maar alles in Breda staat al op scherp want er moeten gewoon 3 punten gehaald worden tegen Nec. Helaas Jeffrey, zo slecht is het op dit moment wel... NAC probeert wel vooruit te voetballen maar het kan gewoon weinig creeren en forceren. Dan moet je het van een uitmuntende teamprestatie hebben en dat is de laatste wedstrijden ook niet het geval. Echt waardeloos hoe Kwakman die Pelle staat te dekken, als ik bij de vijfde klasse amateurs mijn tegenstander zo uit mijn rug laat lopen en nog geen een keer het middenveld fatsoenlijk kan inspelen krijg ik er flink van langs.

Maar Kwakman gaat lopen zeuren dat Suk een overtreding maakt op de rand van de zestien.
Eerst naar jezelf kijken Kwakman.

27 augustus 2013 om 14:23

Aankoopbeleid goed? Echt al jaren drama aangezien ze altijd op de verkeerde spelers lijken te gokken. Nac moet nu helaas boeten voor het feit er jarenlang op veel te grote voetbal geleefd. Onder andere Mommers heeft er echt een gigantische puinhoop van gemaakt en dagelijks vallen er nog lijken uit de kast. Voorzieningen op de balans die niet bestonden, hoge transfersommen en tekengelden etc etc. Nac gaat het echt heel zwaar krijgen dit seizoen en eigenlijk de komende jaren wel. De situatie is behoorlijk schrijnend..

27 augustus 2013 om 14:23

Ach joh, vorige week was mijn club NEC nog degradatiekandidaat nummer 1 en deze week NAC. Volgende week kan dat goed weer RKC, GAE of Heracles zijn. Feit is wel dat we inderdaad een 'kneusje' missen. Voorgaande jaren was er altijd wel 1 ploeg die echt niet meekon, nu zijn er gewoon een hoop matige ploegen die bij slechte vorm zo maar naar de eerste divisie kunnen gaan. Ik moet er persoonlijk niet aan denken dat bv NAC wegvalt en RKC of GAE erin blijft..

Suk in de basis, en beginnen met alles te geven voor de ploeg. Eigen egootjes opzij zetten en het komt 'vanzelf'.

Eigenlijk denk ik dat NAC wel zo slecht is als ze de laatste weken worden afgespiegeld. De vraag is eerder of de andere ploegen het hogere niveau dan verwacht blijven volhouden. Mijn eigen club, Roda, werd tot 2 weken geleden stee vast genoemd als degradatiekanditaat maar staat nu in geen enkel lijst in dit topic. Pec, Gae, Heracles en cambuur wel maar momenteel laten die ook boven verwachting goede resultaten zien. Ik denk eerder dat deze clubs straks terug zakken naar het niveau van NAC dan dat NAC aanhaakt. Want hoewel ik geen fan meer ben van VI hadden ze gister gelijk in het feit dat de nieuwe eredivisieploegen voortborduren op goede resultaten waar de oude ploegen verder gaan.

Erg zonde van mijn club, elke thuiswedstrijd zit ik in het stadion en erger ik me kapot aan het angsthazen voetbal wat wij spelen, terwijl ik zeker weet dat nac beter kan. Vrijdag tegen nec moet er iets veranderen anders kan het nog een lastig seizoen worden.

Come on Nac!

Allemaal oudjes ingekocht... op Joey Suk na, en dat is dan ook meteen de beste aankoop! Dit wordt een heel moeilijk seizoen voor Nac!

Maar gelukkig voor Nac zijn er meerdere ploegen. Maar momenteel samen met Nec echt de allerzwakste... echter verwacht ik dat Rkc, Cambuur en helaas ook Eagles nog wel gaan zakken richting plekje 14-17. En bij een vertrek van Duarte voorspel ik ook voor Heracles een zwaar seizoen, omdat op hem en Linssen na weinig creativiteit in die ploeg zit... al zullen die op het eigen kunstgras de punten altijd wel blijven pakken!

Nac gaat gewoon na competitie spelen samen met NEC en/of Cambuur.komt eigenlijk te kort voor de eredivisie

Zowel nac als nec gaan er met gemak in blijven dit seizoen! Dat opportunisme binnen het voetbal wordt echt met de week erger! Eigenlijk weten alle zogenaamde kenners het ook niet. Ajax zou ook kanpioen worden en nu is psv de grote favoriet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren