Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zodra ik mijn contract verlengde, was ik het vriendje van Messi’

Laatste update:

José Manuel Pinto behoort vanaf 1 juli definitief niet meer tot Barcelona. De aflopende verbintenis van de 38-jarige doelman wordt niet verlengd, daar men voor een grondige renovatie kiest. De onttroonde landskampioen van Spanje zwaaide Victor Valdés al gedwongen uit, trok Marc-André ter Stegen aan en haalt waarschijnlijk ook Claudio Bravo van Real Sociedad naar het Camp Nou.

/

Pinto was in het Camp Nou de stand-in van Valdés en kreeg ondanks zijn leeftijd drie keer op rij een eenjarig contract. Critici verzekerden dat dit hoofdzakelijk gebeurde omdat Pinto een van de beste vrienden van Lionel Messi is. “Dat ik als het vriendje van Messi werd gezien? Dat kan me niet schelen”, verzekert Pinto. “Hij is de beste voetballer van de wereld en veel mensen kunnen dat niet hebben. Hij is een heel bescheiden persoon. Het kan zijn dat onze vriendschap in mijn nadeel heeft gewerkt. Zodra ik mijn contract verlengde, was ik het vriendje van Messi.”

“Belangrijker vind ik dat Lionel een geweldige vriend is. Iemand die altijd klaar voor je staat.” Pinto vindt het jammer dat hij Barcelona moet verlaten. “Maar aan andere kant ben ik blij dat ik mooie dingen heb mogen meemaken. Ik heb enkele opties, maar ik heb nog geen beslissing genomen.” Pinto kwam in 2008 bij Barcelona, na een jarenlang dienstverband bij Celta de Vigo.

José Manuel Pinto kreeg alleen vanwege zijn vriendschap een nieuw contract

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet waarom zijn contract werd verlengd, maar het is een erg matige keeper.

30 mei 2014 om 09:25

Dat staat toch duidelijk in het stuk? Om Messi tevreden te houden.

30 mei 2014 om 10:20

Dat zijn speculaties, nergens staat het als feit.
Er staat alleen dat mensen dat denken.
Naar mijn idee houden ze Messi juist tevreden door hem steeds een nieuw verbeterd contract te laten tekenen waarin hij telkens weer opnieuw de best betaalde voetballer wordt.

30 mei 2014 om 09:27

Omdat hij een vriendje van Messi is.

On: Hiphop pinto was een leuke verschijning, maar keepen kon de beste man natuurlijk niet.

30 mei 2014 om 09:37

Nou, in het bekertoernooi heeft hij genoeg pingels gepakt

30 mei 2014 om 13:29

Heeft een Zamora weten te pakken en stond verscheidene keren in de finale van de beker.
Lijkt me dat ie het niet zo slecht heeft gedaan.

30 mei 2014 om 10:13

Ik begrijp ook niet waarom ze geen betere 2e keeper hebben. Kunnen ze Pinto als derde doelman gebruiken en is iedereen blij.

30 mei 2014 om 10:48

Idd een erg slechte keeper, had soms briljante reddingen, en daarna kon hij een rollertje niet meer tegenhouden.
Toch doe ik mijn pet voor hem af, met zijn kwaliteiten zoveel miljoen binnenhalen en bij een van de topclubs te spelen doe ik hem niet na.

30 mei 2014 om 13:30

Geef me video's van de rollertjes waar je het over hebt, grappenmaker.

30 mei 2014 om 16:16

Rollertjes is misschien overdreven inderdaad, maar je kunt niet van hem zeggen dat hij een wereldkeeper is, op penaltygebied wel, maar daarnaast was hij gewoon middenmoot of nog minder, daar moet je eerlijk in zijn.

30 mei 2014 om 13:45

je hebt kunnen zien waarom, hij heeft toch een flink aantal wedstrijden zijn opwachting moeten maken zou niet weten wie dat anders had moeten doen

Ga pinto missen man hah die man maakte die westrijden nog extra spannend met zijn taferelen haha en ga hem vooral missen bij de knokpartijtjes hahaha beest pinto

30 mei 2014 om 10:04

Er is nooit een knokpartij geweest, hoogstens opschudding.

Verder zal die vast gemist worden, unieke Keeper, bij hem letterlijk!

30 mei 2014 om 10:19

Sluit ik me bij aan

Kan het wel begrijpen dat ze het contract niet verlengen.
Heeft wel bewezen dat ie geen meerwaarde heeft , dit seizoen.

Barca is echt een lachertje, alles draait er om Messi.
Meerdere bronnen die dit al aangeven zoals Zlatan en nu ook Pinto.

30 mei 2014 om 09:34

pinto zegt nergens dat hij een contractverlenging kreeg omdat hij een vriend van messi is.
Hij zegt alleen dat dat gelijk werd gezeg toen hij een nieuw contract kreeg en dat dat hem niet boeit.

Maar waarom is barcelona een lachertje als alles om messi draait. Zonder hem hadden ze de laatste paar jaar geen 22 (of zo iets) prijzen gewonnen.
Dan hadden ze nog steeds wel wat gewonnen maar niet zo veel.

30 mei 2014 om 09:40

Omdat een club in mijn inziens altijd boven een speler hoort te staan.
Als een speler mag bepalen wie de coach word en welke spelers mogen blijven en welke er weg moeten is het toch wel triest gesteld bij Barca.

30 mei 2014 om 09:45

wie is er weg gestuurd dan door messi en wie mocht er blijven dan door messi?

zlatan is weg gestuurd door guardiola en er wordt alleen maar gezegd dat pinto mocht blijven door messi. Maar is dat ooit bevestigd vanuit de directie van barcelona?

30 mei 2014 om 09:51

Insiders hebben het inderdaad vermeld, spelers die het zelf van dichtbij hebben meegemaakt dus dat is voor mij een betrouwbare bron.
Natuurlijk is de directie nooit zo gek om zichzelf zo voor schut te zetten.

30 mei 2014 om 14:25

Zlaten, ronaldhino en eto'o zijn weggestuurd bij barca omdat messi hun ideale stapmaatje was. Om te voorkomen dat messi de verkeerde kant op gaat hebben ze die drie verkocht

30 mei 2014 om 10:16

Barca is echt net een club als elk andere..

Zie Pinto en Messi gewoon totaal niet bij elkaar passen qua stijl.

30 mei 2014 om 09:46

Een keeper die geen bal kan pakken en een spits die met een vertrouwenscrisis sukkelt? Dan is zo'n vliegenvanger in doel op training toch het beste wat je kan hebben om vertrouwen op te bouwen?

Was wel apart dat zo,n matige keeper steeds verlenging kreeg. Vind het een slechte zaak als dat door de invloed van messi kwam. Je ziet het wel vaker natuurlijk, suarez verlangde dat ook bij ajax.

30 mei 2014 om 09:59

Pinto is altijd al een betrouwbare doelman geweest. Alleen dit seizoen was het niet altijd even goed. De laatste seizoenen hoefde Pinto weinig in actie te komen maar wanneer hij dat deed ging het wel prima. Barcelona is misschien iets te lang met hem doorgegaan maar we doen nu allemaal of hij niet kan keepen.

30 mei 2014 om 11:05

@rutgerrr

Dat meen je toch niet serieus? Pinto is een doelman die helemaal niets goed kan, sorry dat ik het zeg. Nu bakt hij er helemaal niks meer van, maar vijf jaar geleden ook al niet. Kan me heel wat bekerwedstrijden herinneren waarin hij echt heel erg stond te blunderen, tegen de minste tegenstanders. Geen enkele supporter hier op VZ was echt gecharmeerd van hem.

Naast dat hip-hop Pinto de muziek verzorgde in de kleedkamer schijnt het een zeer fijne man te wezen die zorgt voor een goede sfeer binnen de selectie. Dat hij niet zo'n heel goede doelman is leek bijzaak te wezen, want wat was het altijd slecht met hem in de goal. Ik vond het altijd wel grappig om te zien hoe hij stond te blunderen, maar het is toch onbegrijpelijk dat Barcelona het serieus in hem zag zitten?

Als je als club fc Messi heet dan kan je hem maar beter tevreden houden.... Als dat betekend een matige keeper bij de club houden dan moet je dat gewoon doen.
Schijnt trouwens wel een hele fijne en aardige kerel te zijn en daarvan is het ook wel belangrijk 1 van in je selectie hebben....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren