Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoon Remy Bonjasky tekent contract en mag hopen op Premier League-doorbraak

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Dean Bonjasky, die niet als kickbokser, maar als voetballer timmert aan de weg naar eeuwige roem.

De veertienjarige Dean Bonjasky is hard op weg naar een Premier League-carrière. Hij voegt zich namelijk bij de Academy van West Ham United, post vader Remy trots op zijn Instagram-kanaal.

"Trots op mijn zoon, speler bij West Ham", schrijft de voormalig kicksbokskampioen bij een foto van de contractondertekening. Die verbond Bonjasky junior in ieder geval voor twee jaar aan de Londense club.

Daar gaat Dean uitkomen voor de Onder 14, wordt duidelijk op zijn Instagram-profiel. Hij speelde eerder al eens in de jeugopleiding van FC Volendam.

Wie weet kan Dean weldra in de voetsporen van Million Manhoef treden. Ook de ex-Vitessenaar – die nu bij Stoke City speelt – is namelijk zoon van een voormalig kickboksvechter.

Melvin Manhoef werd onder meer kampioen middengewicht in augustus 2009 en was tevens kampioen lichtzwaargewicht in de MMA-sport tussen september 2005 en 2007. Million had tevens talent, maar gaf de voorkeur aan een voetbalcarrière. Dat bracht hem een doorbraak bij Vitesse, en afgelopen winter een miljoenentransfer naar Stoke City.

Daar heeft de 22-jarige aanvaller zijn stempel nog te drukken. In zeven duels voor the Potters scoorde hij nog niet, maar leverde hij al wel een assist af. Manhoef moet wel vrezen niet met zijn club naar de League One af te dalen. Na 38 duels bungelt Stoke slechts twee punten boven de gevreesde laatste plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor ze dat die jongen zijn eerste contract ondertekend. Heeft ook in de jeugd van Volendam gespeeld dus ben benieuwd.

Jeugdopleiding van Volendam staat niet Perse hoog aangeschreven.

Hopen op een mooie ervaring voor die knul en dat zijn volgende contract een profcontract is.

25 maart 2024 om 12:18

Volendam niet hoog aangeschreven, voor zo’n klein dorp worden daar echt een karrenvracht aan talenten geleverd die allemaal in t profvoetbal eindigen.

25 maart 2024 om 12:49

Ja.. het is inderdaad geen jeugdopleiding zoals die van Sparta, PSV, Feyenoord, AZ of Ajax maar er breken veel spelers door. Van de Ven en Veerman ken je toch zeker wel?

25 maart 2024 om 15:11

Wat spelers die uit de jeugd van Volendam komen (heb het moeten opzoeken en stond ervan te kijken hoeveel het er waren! Voor club uit een dorp met 22.700 inwoners).

M. Van de Ven, J. Veerman, J. Tuyp, R. Mühren, G. Read, L. Zeefuik, G. Smal, M. Dijks, H. Veerman, L. Veldwijk, M. Zeegelaar, D. Bulthuis, M. Platje, R. Ruiter, M. van der Werff en K. Kwakman.

Vind het toch een fraaie lijst van spelers/ oud spelers voor een club als Volendam!

25 maart 2024 om 15:33

@jexxie, maar ze komen toch lang niet allemaal uit dat dorp? Snap niet waarom dat relevant is. Amsterdam - Volendam is maar 20 km. Pik er een paar snel uit mijn hoofd uit: Read, Zeefuik en Zeegelaar komen uit Amsterdam. Dijks en van der Ven uit Purmerend.

Goeie genen. Oudste zoon van Bonjasky is op 17 jarige leeftijd naar Amerika vertrokken om te basketballen, komt ook uit voor Nederland onder 20

Mooi om te zien. Jaar of 9 geleden in hetzelfde hotel gezeten in Side. Aan het zwembad regelmatig praatje gemaakt. Remy was er toen met z'n 2 zoons. Dean was toen nog maar 4 of 5 jaar oud. Goede genen, gemaakt voor topsport zo blijkt maar weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren