Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal

Laatste update:

Jamie Carragher is er met gestrekt been ingegaan na de ontluisterende 4-0 nederlaag van Manchester United op bezoek bij Crystal Palace. Door de nederlaag raakt plaatsing voor Europees voetbal enigszins uit zicht voor de ploeg van manager Erik ten Hag.

Carragher richtte zijn pijlen als analist van Sky Sports na afloop op Casemiro, die vanwege een waslijst aan blessures in het hart van de defensie van the Red Devils startte.

De 32-jarige Braziliaan was mede debet aan de eerste drie tegentreffers en zag er ook slecht uit toen hij in aanloop naar de 4-0 van Michael Olise simpel op de achterlijn van de bal werd gezet door Daniel Muñoz.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik zei in de rust al dat Ten Hag Casemiro moest wisselen. Ik denk serieus dat Casemiro nog maar drie wedstrijden op topniveau te spelen heeft”, oordeelde Carragher hard. “Hij zou nu moeten denken: ik ga naar de Major League Soccer of Saudi-Arabië. Ik ben bloedserieus. Hij wordt ouder, zijn zaakwaarnemer of de mensen om hem heen moeten hem vertellen dat dit moet stoppen.”

Carragher ziet dat Casemiro er dit seizoen op Old Trafford niet meer in is geslaagd om het hoge niveau uit zijn periode bij Real Madrid aan te tikken. “Hij was destijds een van de belangrijkste middenvelders op een van de beste middenlinie’s die we ooit hebben gezien.”

“Casemiro was absoluut geweldig en heeft ongetwijfeld meer bereikt dan ik, maar ik herinner me een oud gezegde: verlaat het voetbal, voordat het voetbal jou verlaat”, vervolgde de oud-prof.

“Hij kan niet meer op topniveau spelen en moet stoppen en op een ander niveau verder gaan. Dit moet hij zichzelf niet aandoen. Hij is een te goede speler om zo'n prestatie neer te zetten en dan uitgelachen te worden door Crystal Palace. Casemiro moet de eer aan zichzelf houden.”

Casemiro kwam in de zomer van 2022 voor ruim 70 miljoen euro over van Real Madrid. Waar hij de criticasters in zijn eerste seizoen op Old Trafford nog veelvuldig de mond wist te snoeren, kan hij zich deze jaargang niet aan de malaise van Manchester United onttrekken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn er ooit voetballers van Real naar United verhuisd om daar vervolgens nog topjaren te beleven? Volgens mij komen ze allemaal voor te veel geld, denkt de hele United-achterban dat het nog iets gaat worden om na twee seizoenen de conclusie te trekken dat het helemaal niets meer is.

Als Real een basisspeler laat gaan dan moet je volgens mij juist NIET happen.

7 mei 2024 om 10:29

Ozil was toch best aardig bij the gunners

7 mei 2024 om 10:37

Touché. Maar dat liep ook gewoon heel slecht af. En uitblinken deed hij vooral in de troosteloze Arsenal-jaren.

7 mei 2024 om 11:05

Een troosteloze Arsenal die eindelijk een aantal keren de FA cup won.

7 mei 2024 om 11:53

Des te knapper dat hij uitblonk... Kon het assist record op zijn naam hebben als Giroud de afmaker was die hij de laatste paar jaar is.

7 mei 2024 om 16:11

Meh. Bracht uiteindelijk ook niet wat we van hem verwachtten. Odegaard daarentegen, wow.

8 mei 2024 om 08:54

Touché. Maar toch zeggen de assists van bijvoorbeeld een De Bruyne veel meer aangezien er ook daadwerkelijk iets mee gewonnen wordt.

Vooral op mentaal vlak was Özil gewoon totaal niet wat Arsenal toen nodig had. Bij een beetje weerstand was hij niet de aanjager en het goede voorbeeld voor de rest van z'n team.

7 mei 2024 om 10:34

Mooi gezegd, maar ik kan er überhaupt maar twee noemen die van Real Madrid naar United zijn gegaan…

7 mei 2024 om 10:39

En allebei ruk.

Je moet als grote club geen basisspelers van Real wegplukken in Madrid. De jongens die net daaronder zitten en azen op speeltijd om zichzelf te kunnen bewijzen is in mijn optiek een ander verhaal.

7 mei 2024 om 10:41

Di Maria, Varane en Casemiro zijn de meest recente spelers die bij mij opkomen.

7 mei 2024 om 10:42

Angel di Maria, Casemiro, Varane, alle 3 niet beter geworden als speler met deze transfer inderdaad.

7 mei 2024 om 10:50

Toevallig dat Di Maria en Varane allebei in de finale van het WK hebben gestaan in 2022. Het zal wel niet aan de club of Ten Hag liggen maar aan de spelers.

7 mei 2024 om 10:52

En dan is Di Maria nog een beetje de vreemde eend in de bijt. Die lag overduidelijk in de clinch met Van Gaal. Varane en Casemiro hebben dat excuus niet.

Grote kans dat ze stuk voor stuk bij United ook nog eens voor beduidend meer op de loonlijst stonden ook.

United moet gewoon eens een serieus scoutingsnetwerk opzetten. Niet pas spelers halen wanneer ze bij Europese subtop of hoger al een rol van betekenis spelen. Kwaliteit herkennen en vroeg halen. Ook dan zul je regelmatig misgrijpen. Maar financieel veel minder risico en ook een manier van werken die beter te verantwoorden is.

7 mei 2024 om 13:19

Oh ja, Varane helemaal vergeten😅

7 mei 2024 om 14:11

Wat een onzin, pas bij Schalke kon je zien hoe goed Raul wel niet was. Pepe doet het nog steeds goed op zn 60ste bij Porto. Wisselspelers van Real Madrid zoals Morientes en Morata hebben hoogst persoonlijk de CL finale gehaald met Monaco en Juventus. Elke speler tot aan de wissels van Real brengt elke club van de wereld naar een hoger plan. Zij zijn de elite van de elite en dat zeg ik terwijl ik een voorkeur voor Barca hebt. Ga niet denken dat ik een 1 of ander fanboy ben maar dat zijn gewoon de feiten over Real Madrid.

8 mei 2024 om 08:59

Oké. Laat Raul dan een absolute uitzondering op de regel zijn. Atypische transfer ook en heeft het vervolgens ook in Gelsenkirchen laten zien.

Morientes past perfect bij Monaco. Maar naast die finale niet heel veel noemenswaardigs gepresteerd volgens mij. Gewoon derde in de competitie. En de Ligue 1 was ook toen niet te vergelijken met La Liga.

Morata kun je niet echt serieus noemen. Zijn rijtje werkgevers is indrukwekkend. Maar hij is nergens echt onomstreden geweest. Die man heeft vooral geluk dat hij bij een grote club is opgeleid. En daar teert hij gevoelsmatig al zijn hele carrière op.

7 mei 2024 om 10:59

Odegard doet het natuurlijk fantastisch bij Arsenal maar dat was een prilel twintiger en geen dertiger zoals Di Maria, Casimero of Varane.

7 mei 2024 om 11:35

Di Maria was 26 toen hij naar United. Niet veel ouder dan Odegaard momenteel..

7 mei 2024 om 16:02

Je hebt natuurlijk gelijk! My bad, ik was even uit het oog verloren dat Di Maria kwam wanneer Van Gaal manager was van United en dat is ook alweer 8 jaar geleden (of zoiets). Dus Di Maria was inderdaad geen dertiger...

7 mei 2024 om 11:20

Dit seizoen stelt Casemiro zwaar teleur, komt voor een groot deel ook door zijn blessures en alle blessures bij MU. (de vraag is natuurlijk ook hoe hij op zijn leeftijd terug komt van al die blessures) Kan me ook voorstellen dat hij liever niet als CV wordt neergezet.

Maar vorig jaar was Casemiro toch gewoon prima, in de tijden dat MU wel draaide, ten Hag nog allemaal complimenten kreeg, dacht zelfs nog etentje met sir Ferguson dat door iedereen werd belicht. In die periode haalde een Casemiro gewoon een goed niveau.

7 mei 2024 om 12:02

Di Maria, die haalde zijn beste niveau nadat hij weer vertrok bij United.

Maar Casemiro was idd een aardige gok qua leeftijd, met sommige spelers pakt dat goed uit: Ibrahimovic en Cavani bijvoorbeeld.

De grootste verrassing voor mij qua ex-Real spelers is Varane, die was 29 toen hij gehaald werd en basisspeler bij een 4-voudig Champions League winnaar, daarvan zou je toch moeten verwachten dat hij in elk geval wel het niveau van de Premier League aan kan, maar hij speelt schokkend slecht, onder het niveau van Evans en Lindelof.

Maar er zijn wel meer spelers die hun niveau niet halen - Mount was twee jaar op rij de beste speler van Chelsea in een CL-winnend elftal, en is totaal onzichtbaar. Amrabat was een van de beste middenvelders van de Serie A, idem. Sancho schoot de complete Bundesliga drie jaar lang aan gort. Rashford is een bewezen topaanvaller in de PL, en produceert dit seizoen helemaal niets. Dat is het pijnlijkste verhaal voor Ten Hag, het is toch wel de basis taak voor een trainer om de spelers tenminste op hun normale niveau te laten spelen.

7 mei 2024 om 12:43

In het begin was Casemiro goed, maar de klad lijkt er inderdaad wel in te komen. Het aankoopbeleid van United en het geld dat daarmee gemoeid gaat is sowieso lachwekkend. Je kunt het niet eens meer slecht beleid noemen, want er is helemaal geen beleid, al heel lang niet.

Als je ook kijkt naar die selectie... Daar zit totaal geen idee achter. Het is gewoon uit de losse pols samengesteld en het meest verraderlijke is nog het volgende: Als je de namen onder elkaar zet, lijkt het net alsof je een top 4 ploeg hebt. Grote namen, maar allemaal hebben ze wel wat of hebben hun beste jaren al ruimschoots achter hen.

Jongens als Eriksen, Casemiro, Maguire, Shaw, Varane... Het is een beetje vergane glorie. Dan heb je ook nog spelers als Rashford, Martial die bij lange na hun salaris niet waarmaken.

7 mei 2024 om 13:17

Ene CR7 was ook v Real werd slechts topscorer bij United maar ach .....weten hoe t zit allemaal de schuld v CR7

7 mei 2024 om 17:00

Shaw en Maguire horen totaal niet in dat rijtje thuis toch?

7 mei 2024 om 23:23

@rmdsf61 - Wat sta jij nou te lullen?

7 mei 2024 om 12:47

Zijn er niet zoveel, varane, casimero, Cristiano di Maria en Mourinho en dus nee..geen topjaren

7 mei 2024 om 13:47

De PL is ook gewoon anders voetballen he, veel fysieker en sneller. Vooral op een wat oudere leeftijd pas je je dan niet zomaar even aan.

7 mei 2024 om 17:02

Toch had Thiago Silva daar weinig problemen mee.

Casemiro stond op een gegeven moment zowat rechtsback te voetballen, als je Evans daar dan naast ziet staan snap ik wel dat het lastig is om niet mee te verzuipen in die ellende. Heel United lijkt momenteel alsof ze er niks van kunnen terwijl er toch wel een paar goede spelers rondlopen. Lastig te zeggen waar de grens tussen collectieve ellende en persoonlijke onkunde ligt hier.

Denk dat het inderdaad het beste is om mooi af te bouwen in de US of de zilvervloot binnen te halen in het Midden-Oosten. Denk dat hij op zich nog wel mee kan binnen goed draaiende teams, maar lijkt mij niet de speler die op deze leeftijd nog een volledig team vanaf de grond af aan moet gaan begeleiden/op sleeptouw neemt.

Als er een club meeste ris in t verjongen van een elftal is t Real wel. Verkopen van spelers in hun laatste of eenalaatste seizoen ad top en er is altijd wel een club als Utd die ze oppakt voor goed geld. Enorm knap.

Utd heeft volgens transfermarkt nog een aardig kapitaal in de selevtie zitten maar dat lijkt lucht te zijn op Fernandes.

casemiro is dit seizoen, op een paar wedstrijden na, niet best. Daarnaast wordt hij ook op een positie neergezet die niet bij hem past, dit vind ik tevens ook niet de schuld van ten hag... met zoveel blessures zijn er weinig opties over. Al met al een ongelukkig huwelijk, en hopelijk kan hij nog mooi afbouwen bij een club in de MLS, brazilie of saudie arabie.

7 mei 2024 om 11:01

Ik vraag me dan altijd af: loopt er bij een gigantische club als Man Utd dan geen enkele jeugdspeler rond die even kan invallen? Zijn alle verdedigers dan zo slecht dat je een Casimero daar moet gaan zetten?

Kan je dan niet beter een jeugdspeler naast Evans zetten en Casimero op zijn positie net voor de verdediging laten spelen?

7 mei 2024 om 12:29

Kambwala, maar die is ook geblesseerd. Daarnaast kan je een jeugdspeler mentaal helemaal kapot maken als hij er nog niet klaar voor is en fouten begaat.

7 mei 2024 om 13:00

Dat is dan de taak van de coach omdat te managen, nee? Nu ga je er evengoed met 4-0 af...

Bij Barcelona hebben ze op een bepaald moment toch ook een 17-jarige Cubarsi in de basis moeten zetten? Bleek een schot in de roos. Zou me verbazen dat er bij United geen enkele jeugdspeler loopt die min of meer geschikt is om 1 wedstrijd in het eerste te spelen.

7 mei 2024 om 17:03

Ze hebben zes centrumverdedigers, plus Shaw die daar ook kan spelen - en ze zijn allemaal geblesseerd

7 mei 2024 om 17:46

De Premier League is voor een verdediger toch net iets anders dan La Liga.

Fysieke beesten die in Engeland rondlopen voorin, dat heb je in Spanje wat minder (die zijn meestal weer wat technischer). Een speler van 17-18 heeft niet het fysiek om te duelleren met een Antonio of een Mateta.

Tsja. Moet al op onwennige positie. Sta je ook nog eens met een Eriksen Mainoo combi voor je. En naast je de stokoude Evans.

Dalot die niet weet hoe die moet verdedigen en Wan Bissaka die een parodie op een voetballer is.
Case was niet goed en zag er ook absoluut niet goed uit, maar om dit nu zo te zeggen op Tv.

Denk dat Carragher ook relevant wil blijven en interessant wil doen. Misschien had hij de Dortmund pilsjes nog in zijn lichaam?

7 mei 2024 om 10:48

Maar hij zegt toch niets raars? Case viel negatief op bij zowat alle doelpunten met die laatste als toppunt, dat mag je zelfs op het middenveld niet gebeuren zoiets.

Hij wordt net zoals Evans aan alle kanten voorbij gelopen en heeft niet de snelheid om het te corrigeren, nou was hij al nooit de snelste maar nu is het echt schrijnend.

7 mei 2024 om 10:49

Helpt natuurlijk ook niet mee dat je Mainoo en Eriksen voor je hebt staan. Die hebben ook keihard de verdediging in de steek gelaten. Vooral Eriksen heeft de benen niet en dan wil je die opstellen om Casemiro en Evans te helpen. Tja alle 3 zijn traag dus dan wordt je overlopen.

7 mei 2024 om 10:55

Hij zegt wel iets raars, want hij roept Cas op om te stoppen met voetballen, maar gaat voorbij aan de omstandigheden waaronder Cas moet opereren. Ik zou deze Carragher willen zien als ze hem als keeper hadden neergezet bij Liverpool met een Titus Bramble en een Jonathan Woodgate voor zich als centrale verdedigers.

7 mei 2024 om 10:56

Tsja. Onwennige positie. Spelers om hem heen die zowaar nog slechter zijn normaal. Casemiro gaat gewoon mee in de neerwaartse spiraal die Man Utd heet.

Mainoo was een lichtpuntje de afgelopen tijd, maar was gisteren ook zwaar ondermaats... Zegt genoeg, toch?

Verder zegt Carrager misschien niets raars. Maar ik vind niet dat je op TV gewoon moet gaan roepen: het is tijd om te stoppen en/of naar een mindere league te gaan. Zeker niet tegen een grootheid als Casemiro. Laat die man dat lekker zelf bepalen.

Daarnaast komt het, als pundit van Liverpool, niet goed over in mijn ogen. Hij komt nu beetje zuur over als ''aartsrivaal'' van een United speler wat mij betreft.

7 mei 2024 om 11:23

Natuurlijk is dit niet zijn positie en staat er geen hoge kwaliteit om hem heen, maar Case werd op het middenveld ook al constant voorbij gelopen de afgelopen weken en tegen het einde van vorig seizoen begon het al zichtbaar te worden dat hij over the hill is. Het was bij Real een geweldige steunpilaar, maar bij Utd is het niks meer. Dat mag je ook als Real fan best toegeven en niet naar excuses zoeken.

7 mei 2024 om 11:26

Glenn, eens dat het natuurlijk niet zijn positie is maar dan is het toch nog steeds schrijnend als je met gemak uitgekapt wordt of op je billen gelegd wordt door Olise? Gebeurt meerdere spelers natuurlijk wel eens, want Olise is een goede voetballer, maar het is zoals ik al aangaf niet iets nieuws dat Case geen hoog niveau meer haalt, ook niet op zijn favo plek.

Dat hij niet voor Case hoort te bepalen dat ie moet stoppen is natuurlijk wel overdreven en moet ie miss niet doen, maar zo zijn de pundits daar nu eenmaal.

7 mei 2024 om 11:35

Hetzelfde kan/kon gezegd worden van Eriksen, Mount, Antony, Martial, Rashford en nog veel anderen, roep dan op dat heel United stopt met topvoetbal. Cas is zeker niet de beste meer nee, maar hij is zeker niet de slechtste daar. Ik kan me ene Donny van de Beek vaag herinneren, dat was nog 20 keer erger. Maar dat zal wel niet goed vallen hier.

En als fan van Real ben ik oud-spelers dankbaar voor hun verdiensten voor mijn club, maar hun verdere carriere boeit me niet zo veel. Ik vind die Carragher gewoon een naar mannetje met slechte maniertjes, elke keer wanneer hij zijn smoel opentrekt. Of dat nu is om weer iets negatiefs te zeggen of om te spugen.

7 mei 2024 om 11:42

Niemand hier zegt dat hij de slechtste is, want het is collectief al weken dramatisch. Je zegt nu dat hun verdere carriere je niet boeit, maar je staat wel op de barricade. Jouw goed recht, dat zeker, maar hij was toch wel heel zwak en viel negatief op gisteren en dat is echt lastig te weerleggen.

7 mei 2024 om 13:33

Als hij dit over Eriksen of Thiago Silva had gezegd had ik net zo gereageerd hoor. Ik weerleg helemaal niet dat het beste er af is bij Cas, maar in elk ander team zou hij nog prima functioneren.

7 mei 2024 om 16:00

Dat denk ik dus niet Rm1335. Niet zomaar elk ander team en zeker niet in de Premier League. Laat ik het zo stellen, zet hem bij City, Liverpool of Arsenal neer en hij is daar één van de mindere. Hij zou dan nog wel functioneren, want het is niet alsof hij niks kan. Maar hij zou niet de bijdrage hebben die een Rodri, Endo of Rice hebben. Hij zou dus daar op de bank terecht komen.

Real heeft op het juiste moment afscheid genomen van hem in mijn optiek. En nu bij United is hij zeker niet de slechtste, maar in mijn optiek mag je meer verwachten van hem als meest ervaren man in de selectie. Daarvoor is hij namelijk gekocht en dat maakt hij simpelweg niet waar.

Hoe kan zo een club niet beschikken over jeugd spelers die even door schuiven

Casemiro was inderdaad dramatisch maar ja hij had ook geen idee waar die moest staan. Stond centraal achterin maar ik zag hem meer lopen op de back positie en op het middenveld dan centraal. Niemand wist bij United echt waar die moest staan. Ook een Mainoo en Eriksen waren dramatisch als middenvelders. Alles klopt gewoon niet bij Ten Hag. Die heeft geen fatsoenlijk strijdplan om fatsoenlijk voetbal te spelen. Al het hele seizoen lang. Daarnaast waarom gebruik je niet gewoon jeugdspelers als centrale verdedigers. Want Casemiro is het hele seizoen al niet denderend en dan zet je hem centraal achterin wat zeker niet helpt.

7 mei 2024 om 10:57

Tsja. Kwambala *of hoe die heet*, had denk ik wel gespeeld maar zelfs die was geblesseerd.
Denk niet dat je opeens de -17 kan gaan opstellen, tohc?

7 mei 2024 om 11:05

@glenn:

Waarom niet? Dan kan je Casimero op zijn positie voor de verdediging zetten en heb je sowieso toch meer stabiliteit?

Of ga je me vertellen dat een U18 (of U19, wat het ook moge zijn) verdediger bij United in die mate ongeschikt is dat hij niet eens uitzonderlijk kan spelen in het eerste?

Uiteindelijk gaan ze gisteren er ook met 4-0 af dus ze hadden best het 'risico' kunnen nemen toch?

7 mei 2024 om 13:43

Blijkbaar wel, anders had Ten Hag het wel overwogen denk ik hé. Dan zou die het niveau nog lang niet aankunnen gok ik?

Evans was ook geblesseerd en moest alsnog spelen hé. Dus geen idee wat Ten Hag allemaal ''cooked''.

7 mei 2024 om 11:01

Casemiro kan het niveau niet meer aan in de PL. Gewoon te log en traag geworden. Was een geweldige speler, maar nu echt niet meer. En dat komt echt niet door randfactoren.

7 mei 2024 om 13:24

Tja maar dat kan je toch over elke speler zeggen? Ook een Mainoo en Eriksen waren dramatisch. Leek wel of die er niet eens stonden. Tuurlijk is Casemiro niet meer hetzelfde als Real maar daar heeft United een grote invloed op. Want vorig seizoen was die wel prima. Heel United klopt gewoon van geen kant dit seizoen.

7 mei 2024 om 12:47

Als controleur is hij ook al een poosje echt heel matig. Het beste lijkt er gewoon vanaf. Nou lijkt het me ook niet makkelijk om in dit United te voetballen. Er is 0 balans, maar het probleem dat het allemaal nog moeizamer gaat dan verwacht, komt ook wel omdat te veel spelers niet enigszins thuisgeven.

Manchester United moet gewoon langzaam die hele ploeg doorselecteren, aangezien snel niet mogelijk is. Ook jongens als Rashford komen tekort voor waar United weer naartoe moet. Normaliter zou je zo'n jongen langzaam in een roulatie kunnen manoeuvreren, maar hij verdient simpelweg te veel om dat te doen. Het is het gewoon niet waard.

Puur qua basisspelers heb je eigenlijk alleen iets aan Bruno Fernandes en misschien Mount en Martinez als ze hun goede vorm weer terug weten te vinden, al ben ik ook niet zo enthousiast over Mount. Die acht ik ook in vorm minder dan Fernandes.

Daarom denk ik ook dat het nog heel lang kan gaan duren voor United weer tot de top behoort. Je moet een compleet nieuwe selectie samenstellen en dan moet je ook nog het 'geluk' hebben dat de puzzelstukjes in elkaar vallen. Dat kan wel jaren duren, vooral ook omdat deze selectie ook totaal geen aanknopingspunten heeft.

7 mei 2024 om 13:25

Mee eens dat Bruno Fernandes de enige speler is waar ik van denk dat die een goed niveau heeft. Mensen bashen op hem maar je hebt tegen Crystal Palace gezien dat het dus nog slechter is zonder hem. Mainoo, Garnacho en Hojlund zijn ook nog jonge spelers waar je mee kan bouwen. Maar de rest kan je eigenlijk allemaal weg doen. Maar ja dat is natuurlijk niet realistisch. Hopen voor United dat ze tenminste afscheid kunnen nemen van 5-6 spelers en de volgende zomer dan weer kijken welke er niet meer bij horen. Zo kan je net zoals een Liverpool bouwen aan een topteam in de toekomst.

7 mei 2024 om 13:44

Martinez en Shaw, mits fit, zijn ook gewoon prima van niveau hoor. Maar vooral Shaw heeft fitheids problemen.

Martinez heeft gewoon 2 relatief erge blessures gehad vgm, maar die acht ik ook nog wel van het niveau United.

Makkelijk op de spelers afgeven, maar volgens mij hadden de spelers geen idee waar ze moesten lopen en hoe ze moeten staan. Er word totaal niet als team druk gezet en er zit totaal geen lijn in het spel bij de opbouw. Ookal ben je een geweldige speler, als je niet op je positie staat en het hele team stort in elkaar dan verzuip je er gewoon in.

Dit is echt een Manchester United probleem, je kan me niet zeggen dat alle spelers van wereldklassen die naar United vertrekken, opeens 5 keer onder hun normale niveau zitten en dat het aan hun ligt. United is gewoon geen goede club om beter te worden of überhaupt je niveau vast te houden. Je merkt ook, zodra ze United verlaten dat ze vaak weer goed spelen bij hun nieuwe clubs.

Alexis Sanchez wereldklasse bij Arsenal. United, ruk
Radamel Falcao wereldklasse bij Porto en Atleti. United, ruk
Angel Di Maria wereldklasse bij Real en PSG (wat minder vaak). United, ruk
Ibrahimovic wereldklasse bij zowat elke club. United, ruk
Varane wereldklasse bij Real. United ruk
Casemiro wereldklasse bij Real. United, ruk

Honorable mentions
Memphis
Lukaku
Schneiderlin
Sancho
Pogba

7 mei 2024 om 11:42

Ibra deed het toch best aardig bij United?

7 mei 2024 om 12:03

Deed best aardig, zeg ook niet dat het allemaal flops zijn geweest. Maar niet zijn niveau van PSG

7 mei 2024 om 12:57

Je moet ook naar het moment kijken, hè. Behalve Di Maria is het niet zo dat ze daarna nog wat gepresteerd hebben. United koopt ze ook op een verkeerd moment, als het beste er al bijna vanaf is. Dan zit je op een gegeven moment met een peperdure vedette waar je niet meer zomaar vanaf komt.

Ook betreft de honorable mentions zitten er wel haken en ogen aan. Zo kwam Memphis als jonge speler en ik denk tevens niet dat Memphis ooit zou slagen in de top van de PL. Hij is niet echt een speler voor de Premier League en helaas niet goed en stabiel genoeg om daar echt te excelleren. Zelfs in Frankrijk was hij niet echt consistent en dat is toch wel een beduidend lager niveau.

Je moet hem belangrijk maken om hem te laten renderen en hij is niet bijzonder genoeg om hem zo belangrijk te maken als je centen te spenderen hebt. Het is simpelweg bij lange na geen Salah of De Bruyne.

Ook Lukaku valt toch telkens weer tegen in de top van Engeland. Ook bij Chelsea was het niet wat. Het is dus niet per se door United, maar gewoon dom beleid om dan toch veel geld voor zo'n jongen te betalen. Ik bedoel; in de Serie A heeft hij er momenteel ook slechts 12 inliggen. Da's niet indrukwekkend.

En tja, Schneiderlin... Wat heeft hij nou echt bereikt na United? Everton, Nice, Western Sydney Wanderers, Konyaspor en Kifisia, terwijl z'n laatste interland in 2015 was. Da's gewoon een miskoop geweest.

Sancho is algemeen bekend. Het ontbreekt aan mentaliteit en hoewel men hem aardig aan het ophypen is in Duitsland, is het cijfermatig gewoon heel beperkt. 3 goals en 2 assists in zo'n 1.250 minuten Dortmund is echt niet enigszins bijzonder.

Pogba heeft het nog best goed gedaan bij United overigens. De verwachtingen lagen echter hoger, maar ook Pogba is sinds z'n vertrek bij United (mede door omstandigheden) naar de achtergrond verdwenen. Bovendien is de kans groot dat je die niet meer als voetballer terugziet, door z'n schorsing.

Wat ben ik blij dat amrabat niet in de basis stond anders zou hij alle shit over zich heen krijgen. Mensen die zeggen dat casemiro slecht is hebben geen verstand van voetbal. Ik kan fernandez ook linksback zetten en vervolgens zeggen dat hij er niks van bakt. Casemiro kan gewoon niet als laatste man spelen. Moet hij dan alle schuld krijgen? Ten hag en united zijn gewoon naar de klote. Je zag het met ronaldo, die was ook opeens klaar? Misschien lag het toch aan ten hag en united? Nee het ligt volgens de meeste aan alle spelers die de champions league 3 keer achter elkaar winnen die in de basis spelen en de jaar daarop opeens het niveau niet aankunnen.

United kan niet eens de bal in de ploeg houden man, en linies opschuiven. Aankomende zomer zullen er weer topspelers komen en dan zal het domino-effect weer plaatsvinden dat zij de schuld krijgen van de mislukkende ploeg dat united is.

Kijk alleen naar real die alle topspelers verkopen en die met een vazquez, rodrygo en valverde city verslaan en barca en alle andere grote topclubs. Dat komt door de visie van real. Valverde die alle vuile meters maakt, “ja real heeft bellingham en vini” belingham heeft 2 wedstrijden tegen city en tegen bayern munchen halve finale niks laten zien. Kijk naar sancho hoe hij het doet bij dortmund. Dat zegt al genoeg dat het aan united zelf ligt.het spel uitspelen bij voorsprong en goals maken bij achterstand. Daar word op getraind, daar is een taktiek voor en een visie. United heeft dat niet en al haal je bellingham, mbappe en haaland. United zal altijd een falende club zijn omdat de visie en taktiek ondermaats is.

7 mei 2024 om 11:43

Rodrygo en Valverde zijn absolute topspelers. Over vasquez geeft ik je gelijk.

7 mei 2024 om 11:55

Case was op zijn eigen plek tegen het einde van vorig seizoen en begin dit seizoen ook al niet best, dus je moet hem niet verdedigen op basis van gisteren.

Ja hij speelde niet best maar deze uitspraak slaat nergens op. Casemiro is een klasbak, een van de weinigen die er bij United rondlopen. Dit seizoen is hij niet zo goed maar er zijn verzachtende omstandigheden (blessures, niet op de juiste positie gespeeld hebben, moeten voetballen in een zeer matig elftal). Hem afschrijven is absurd.

7 mei 2024 om 13:03

Casemiro was een klasbak. Het beste is er inmiddels wel vanaf. Dat zeer matige elftal is matig door een gebrek aan balans en kwaliteit, maar ook omdat spelers echt over hun top zijn. Spelers als Eriksen, Maguire, Casemiro, Varane en Rashford verdienen veel te veel geld voor wat ze laten zien.

Volgens mij moet de conclusie vooral zijn dat er iets mis is met Manchester United. Er zijn amper spelers die slagen bij United, en dat onder verschillende coaches. Je hebt eerder dat ze bij United gelijk stil komen te staan of zelfs achteruit gaan in kwaliteit, dan dat ze aanzienlijk beter worden.

En dan nog verdedigen mensen hem. Casimero bevestigd vrijwel elke wedstrijd dat hij zijn oude niveau niet meer gaat halen. Is overal te laat, heeft geen leidings rol lijkt het en maakt nu ook nog eens allemaal andere rare keuzes, om zijn eigen “tekortkomingen” tegen te gaan. Wat carragher zegt is gewoon realistisch en dat heeft weinig te maken met wat er om hem heen staat. Ja dat zal volgens jaar waarschijnlijk beter zijn dan nu, maar dan nog steeds is casimero volgend jaar zelf ook weer een jaar verder. Zou zonde zijn als je zo’n grote jongen was en straks op de bank beland tot eind.

Die Engelse analisten hebben altijd zo'n grote bek voor hun eigen matige kwaliteiten.

United moet gewoon stoppen met spelers halen die eigenlijk niet heel graag naar United willen, maar het toch maar doen voor het salaris dat ze bieden. Als Casemiro echt nog top was, had Real Madrid hem niet zo makkelijk laten gaan. Real zag waarschijnlijk ook dat het minder werd en Casemiro had daar alles gewonnen en dan kan ik me voorstellen dat een zeer dik betaald avontuurtje in de PL dan leuk klinkt. Alleen is de PL niet goed om af te bouwen en United niet bepaald een goede club als je het allemaal net niet meer kan belopen.

Gisteren staat ie dan in de verdediging terwijl alle andere verdedigers geblesseerd zijn, maar op het middenveld kan hij ook totaal niet meer mee. Ik vind dit geen heel gek advies, hoe gekleurd het natuurlijk wel weer klinkt van een Liverpool analist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren