Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Darwin Núñez, die alle foto's van Liverpool van zijn Instagram-account heeft gehaald.

Darwin Núñez heeft de geruchten over een vertrek bij Liverpool gevoed. Engelse media hebben namelijk geconstateerd dat de spits alle clubgerelateerde foto's van zijn Instagram heeft verwijderd. Een subtiele hint?

De Uruguayaan kent een wisselvallig seizoen en krijgt veel kritiek te verduren op zijn spel. De laatste keer dat hij het net wist te vinden was een maand geleden, in de thuiswedstrijd tegen degradant Sheffield United.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het geduld van de Liverpool-fans lijkt inmiddels op te raken door de aanhoudende droogte. Het hardnekkige gerucht gaat dat ook het geduld van de club inmiddels op is, hetgeen nu wordt aangewakkerd door de actie van de aanvaller.

De Uruguayaans international heeft alle foto's van zichzelf als speler van Liverpool verwijderd van zijn officiële Instagram-pagina. Wat over blijft zijn familiefoto's en kiekjes van de spits in het shirt van Benfica en de nationale ploeg.

Núñez maakte in de zomer van 2022 voor 85 miljoen euro de overstap van Benfica naar Liverpool. Sindsdien staat de teller op 94 wedstrijden, waarin hij 33 keer trefzeker was en 17 keer als aangever fungeerde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat gewoon 1 op 2 qua betrokkenheid bij goals en is vaak wissel. Hij mist veel kansen, maar dit zijn geen slechte statistieken

6 mei 2024 om 10:51

je staat er als spits voor goals.

6 mei 2024 om 11:05

Liverpool heeft jarenlang Firmino gehad die ook weinig scoorde, de goals kwamen van Salah en Mane, dus op zich kan het wel. Maar in het algemeen is het idd erg ongebruikelijk dat je een niet-scorende spits laat staan.

Maar het is wel een probleem nu Mane weg is en Salah ook volgende maand 32 jaar oud wordt en wellicht naar de Saudi Pro League vertrekt, wie gaat de goals maken? Gakpo, Diaz, Nunez, Jota, allemaal prima voetballers maar je hebt niet echt het idee dat er bij die spelers een 25-plus goal seizoen in zit.

Osimhen ofzo lijkt me dan een betere match, of je neemt een gok met een talent uit een kleinere competitie als Santiago Giminez.

6 mei 2024 om 11:11

Hangover, Een gokje kan altijd. Maar Giminez is meer Russisch roulette denk ik.

6 mei 2024 om 11:24

Dat is wel een hele klassieke benadering. In het moderne voetbal moet een spits meer brengen dan (alleen) goals. Een spits kan de rest van de aanvallers beter laten renderen door ruimte te trekken. Er is zelfs een naam voor: De Haaland Paradox. Die rijgt de hattricks aan elkaar, maar zit in sommige wedstrijden, waar City voetballend er niet uitkomt, het team eerder in de weg. Een reden waarom Arsenal voor Havertz in de spits kiest, die ook niet 20+ goals maakt (alhoewel Arsenal dan weer behoefte heeft aan een echte spits in sommige wedstrijden, bijvoorbeeld tegen Bayern).

@hangover je noemt twee namen waar ik niet in geloof. Osimhen laat dit seizoen veel minder zien, twijfel of hij zijn eerdere niveau ooit weer aantikt. Waarom denk je dat dit een match is? Gimenez geldt hetzelfde voor, maar dan op een lager niveau en ook in zijn goede periode zag je zijn beperkingen.

6 mei 2024 om 11:39

Tsja, City probeerde al jarenlang om de Champions League te winnen met prachtig combinatievoetbal, en pas na het toevoegen van een klassieke goalgetter Haaland lukte dat ook.

Gimenez is altijd een gok, maar heeft wel al twee 20-plus goal seizoenen op zijn naam, waar Nunez slechts 1 zo'n seizoen had toen Liverpool hem kocht.

6 mei 2024 om 17:27

En speelde bij Benfica ook veel vanaf de linkerkant. Nunez is net als Werner geen echte spits maar meer een speler in een systeem met een goed sterk aanspeelpunt waar ze om heen kunnen sprinten.

6 mei 2024 om 10:53

Typisch een speler die om zijn statistieken gehaald is maar totaal niet past bij de speelwijze van Liverpool, daar heb je een ander soort spits voor nodig, ook voor het spelletje van Slot heb je een ander type nodig. Neemt niet weg dat hij een goede spits is maar niet voor liverpool, meer geschikt voor teams als Napoli, Tottenham, Atletico, Barcelona. Clubs die niet de echte top voorstellen en het meer moeten hebben van reactievoetbal dan zelf het spel maken dan komt zijn snelheid van pas.

6 mei 2024 om 10:58

Hahahah pardon? Barcelona mag dan niet de top zijn, maar ze spelen hooguit 4x per jaar reactievoetbal. Ze spelen de overige 40x “gewoon” combinatie voetbal met weinig ruimte om in te duiken.

6 mei 2024 om 11:04

Het enige wat Nunez aan Barca zou toevoegen is nog meer frustratie voorin. Dat is het laatste wat Barca nu nodig heeft.

6 mei 2024 om 11:06

Het lijkt wel alsof sommige mensen alleen Barca - PSG gezien hebben.

Bovendien, als er 1 ploeg beroemd is om hun gevaarlijke counterspel dan is het Liverpool wel - al is het idd wel waar dat tegenstanders inmiddels wel geleerd hebben om niet meer vrolijk en open te gaan aanvallen tegen Liverpool.

6 mei 2024 om 11:14

Dan praat je over reactie voetbal maar vergeet je rm er bij te zetten en barca wel? Beetje omgekeerde wereld vind je niet?

6 mei 2024 om 10:55

Tja je moet niet teveel kijken naar statistieken. Nunez is voetballend goed en brengt erg veel bij Liverpool. Op papier zijn de cijfers prima, maar hij mist voor het niveau wat Liverpool wilt nastreven echt teveel kansen.

Een ander voorbeeld is Jackson. Die kerel heeft op papier ook prima statistieken maar het zijn vooral intikkers en dan mist hij ook nog is gigantisch veel kansen.

6 mei 2024 om 11:43

Haaland mist ook veel kansen en scoort ook nagenoeg intikkertjes en ghost in topwedstrijden. Daar horen we niemand over.

6 mei 2024 om 11:43

Haaland scoort 1 op 1, waar hebben we het over?

6 mei 2024 om 11:46

Die anderen lopen 1 op 2 bij mindere teams. Of denk je dat Haaland die cijfers ook bij Chelsea zal halen? Als Jackson al die penaltys van Palmer mocht nemen stond die ook gewoon op +20.

6 mei 2024 om 11:46

En ook Haaland krijgt enorm veel kritiek. Hoor je niemand over? Dan volg je het volgens mij niet. Krijgt zelfs te horen dat hij een simpele League 2 player is van sommige pundits.. Haaland scoort ook meer dan 2x zoveel als Núñez. En met die kansen die Jackson heeft gemist, twijfel ik er niet eens aan dat Haaland er 20 zou maken bij Chelsea.

6 mei 2024 om 11:48

Haaland zou met Chelsea idd hele goede cijfers halen. Want dat deed hij ook al bij Dortmund en Salzburg. Beide mindere teams.

6 mei 2024 om 11:49

Spitsen die veel scoren, missen doorgaans ook een hoop.

6 mei 2024 om 11:54

Die Haaland speelt volgens sommigen een slecht seizoen maar loopt ondertussen 1 op 1 qua goals/assists per wedstrijd, topschutter van de PL en zit bij de topschutters van de CL.

6 mei 2024 om 12:03

Huh wat lul jij nou weer Dortmund had de 2de beste selextie van Duitsland met Sancho, Reus, Bellingham etc en kwalitatief gezien beter dan het huidige Chelsea en Salzburg heeft al jarenlang de beste ploeg van Oostenrijk. Hoezo dan de garantie dat je bij Chelsea goede cijfers haalt, een ploeg die niet eens in de top-8 staat?

6 mei 2024 om 12:06

Als Jackson de penaltys van Palmer mocht nemen had hij ook +20. Verder heeft Haaland 19 velddoelpunten gescoord bij de beste ploeg van de PL. Hoezo de garantie dat die er bij Chelsea (exclusief penalty’s) er dan 20 zal maken?

6 mei 2024 om 12:18

Jij zegt mindere teams dan city. Chelsea, Dortmund en Salzburg zijn alle 3 mindere teams. De spits van Chelsea krijgt bizar veel kansen. Die kansen zal Haaland dus afmaken. Is geen hogere wiskunde hoor.

6 mei 2024 om 12:27

Dat betwijfel ik, bij City is de aanvoer veel beter en bovendien heeft Haaland 32 grote kansen gemist. Het meest van alle Premier League spelers.

6 mei 2024 om 12:45

"of denk je dat Haaland die cijfers ook bij Chelsea zal halen?"

Ja lol, helemaal met de penalties erbij, dan staat Haaland op +40.

6 mei 2024 om 16:28

Chelsea staat inmiddels 7de toch? En Toney maakte er vorig seizoen ook meer dan 20 bij Brentford die nog veel lager stonden.. dus hoezo zou Haaland dat niet kunnen bij Chelsea?

6 mei 2024 om 16:33

Ik zeg niet dat het niet kan, maar bij City scoren is wel een stuk makkelijker. Ik denk dat Haaland bij Chelsea max 1 op 2 zal lopen en er niet veel meer dan 20 zal maken.

6 mei 2024 om 11:45

Gaat er om dat hij meestal wel 5 enorme kansen krijgt per wedstrijd. Dan moet je er gewoon meer maken. Zelfde verhaal met zo’n Nicolas Jackson, heeft er misschien wel 13 gemaakt in de PL maar hadden er makkelijk 20 tot 25 kunnen zijn met de kansen die hij heeft gekregen..

6 mei 2024 om 11:52

Precies dit. Hij is gekocht voor goals en niet voor de assists. Beide spitsen missen dat echte old school afmakers mentaliteit, rust en kalmte voor goal. Lijkt soms echt dat ze blind schieten.

6 mei 2024 om 12:46

Hij is gehaald met de intentie dat hij als diepste man zou spelen. Voor 85 miljoen mag je dan meer verwachten dan 1 op 3 lopen qua doelpunten.

Tsja. Is zeer wisselvallig en presteert van de linkerflank eigenlijk beter dan als spits volgens mij.
Daarnaast heeft hij veel geld gekost, maar maakt hij er wel een wedstrijd van om de meest simpele ballen te missen. Een rechtstreeks duel is dat met Nicolas Jackson van Chelsea.

Die twee hebben mij toch al wat ''sitters'' gemist zeg, bizar.

Nunez mist veel kansen, maar kan ook uit het niets naar binnen komen en hem in het kruis rammen. Bijzondere speler, maar ik zou hem ook weg doen als je een goede opvolger kan halen van dat geld hoor.

Het gaat blijkbaar om haat- en dreigreacties van zogenaamde fans. Daarom heeft Nunez alle foto's e.d. verwijderd. Triest dat dit soort dingen gebeuren.

6 mei 2024 om 10:59

ik ben niet zo bekend met instagram, maar kan je daar niet (zoals bij andere social media platformen) de comments uitzetten? best wel een rigoreus besluit om dan maar gewoon alles eraf te halen. En hij heeft een aantal foto's wel laten staan... wat zorgt ervoor dat mensen daar geen haat/dreig reacties kunnen plaatsen?

maar is inderdaad heel triest, zulke figuren die het nodig vinden om veilig achter hun toetseboord onzin neer te zetten bij een persoon die ze niet eens kennen.

Ik denk dat het zo een onderlinge strijd word tussen Nunez en Jackson. Wedstrijdje welke spits er het meest mist. Ik denk niet dat hij gemaakt is voor het spelletje van Klopp, nu Arne slot komt is het ook klaar. Hij kan zich beter gaan opmaken voor een nieuw avontuur

6 mei 2024 om 11:44

Onzin Haalnd staat dik bovenaan met 32, daarna komen pas Nunez en Jackson.

Ik snap hem wel. Als je soms ziet wat, voornamelijk de Afrikaanse Premier League fans, op social media kalken rechtstreeks naar spelers toe, daar lusten de honden geen brood van joh. Echt totaal geen filter, totaal geen realiteitszin. Bizar.

6 mei 2024 om 13:24

Ja tuurlijk. Geef de Afrikanen de schuld voor een verharde social media landschap. Lekker eerlijk zo.
Het valt je op omdat de meesten graag laten zien waar ze vandaan komen. Vlaggetjes naast hun gebruikersnaam zetten. Dat doen Ghanezen en Nigerianen vaak maar om nou te zeggen dat het vooral van Afrikanen komt is oneerlijk. Zulke cijfers kan je nooit hard maken.

6 mei 2024 om 13:50

Het is een werkelijke plaag op twitter/X of instagram inderdaad.. Je ziet hetzelfde gebeuren bij spelers als Gallagher. Dieptriest dat dit soort van lastigvallen toegestaan wordt.

6 mei 2024 om 14:04

@Yoeri, Gallagher is een mooi voorbeeld inderdaad. Nu is Curtis Jones bij Liverpool ook een doelwit van de mafkezen, notabene een jongen van eigen stad en opleiding, maar daar hebben die Afrikanen/Arabieren/Aziaten natuurlijk maling aan. Ik ben t eens een paar dagen in de gaten gaan houden... Er zat geen Engelsman bij, alleen maar 'fans' die de Premier League alleen van tv kennen en zo continue een andere club uitzoeken om de paar jaar.

6 mei 2024 om 14:10

Het kan iedere speler gebeuren helaas. Vaak zijn het blanke Engelse jongens omdat ze dan geroepen kan worden dat ze een “voorkeursbehandeling” krijgen of dat ze milder aangepakt worden door de media dan de donkere Engelse jongens.

Bij Chelsea ging het ook zo met Mason Mount. Hij heeft zijn hele twitter account toen maar verwijderd.

Michael Edwards zal weer een prima selectie samenstellen. En alle geruchten voor die tijd neem ik met een korrel zout.
Ben alleen bang dat we vanwege Slot doodgegooid gaan worden met allerlei transfer theorieën in de Nederlandse media.

Ik zou een vertrek van Darwin heel erg jammer vinden, ligt goed in de groep en is populair bij de supporters. Echter is hij helaas voor het aanbedrag van 85 miljoen niet de gewenste goalgetter geweest die eigenlijk wel nodig was. Hem verkopen zou ik zeker jammer vinden en betreuren.

De 1e aanvaller van de selectie die ik zou verkopen is onze vriend Gakpo, daar ben ik gewoon niet van ovetuigd dat hij Liverpool ook maar enigsinds naar een hoger niveau zal tillen in tegenstelling tot de andere aanvallers.

Darwin Nunez heeft niet het niveau voor een spits wat Liverpool zou moeten nastreven, een Gakpo lijkt mij al niet minder in de spits en Cody is naar mijn mening toch meer linksbuiten of linkshalf. Slot heeft bij Liverpool wel wat werk te doen, zeker als Salah mocht vertrekken, maar Santi Gimenez is zeker niet de oplossing. Slot zou natuurlijk wel kunnen denken aan Bakayoko op rechts en mocht Salah toch blijven dan kan hij dus eventueel ook in de spitspositie spelen. Persoonlijk zou ik Osimhen of zelfs Zirkzee wel eens in de spits bij Liverpool willen zien maar meer voor de hand liggen Gyokeres (sporting) en Martinez (inter). Misschien toveren Slot en de scouting wel een mooi konijn uit de hoge hoed.

Mwah, het is een matige speler die de hemel in geprezen werd zonder geldige reden. Het verbaast me wel dat fans zich tegen hem keren, dat zie je niet vaak bij Liverpool-fans.

6 mei 2024 om 12:50

Dit zijn dus ook niet de fans die wekelijks in de stadions te vinden zijn, maar de Afrikaanse en Aziatische Premier League fans die zich voornamelijk op social media begeven en zich met regelmaat volstrekt misdragen.

6 mei 2024 om 13:30

Wil je ophouden met generaliseren? Er zijn ook verdomd veel Europeanen en Noord-Amerikanen die graag trollen op social media of bedreigen en dergelijke

6 mei 2024 om 13:41

Op Premier League gebied gewoon meer in Azie en Afrika omdat de Premier League daar zo gigantisch vermarkt is. Het is geen hogere wiskunde en geen generalisatie.

6 mei 2024 om 14:13

Ik moet Robjones hier wel gelijk geven. Als je van die dwaze reacties ziet verschijnen onder posts van bepaalde spelers en clubs in de PL dan kan je 9 van de 10 keer al raden waar die persoon vandaan komt.

Nunez is een temperamentvolle speler die de gemoederen kan opzwepen met zijn enthousiasme. Zijn statistieken zijn weliswaar goed, maar is er ook gekeken naar de opgelegde kansen die hij verprutste? Ik denk dat daar de pijn zit bij hem. Hij beslist daardoor net die wedstrijd niet waar die ene goal nodig is voor een resultaat. Dat zijn de potjes waarvan je terugdenkt: had hij maar goed aangenomen, 10 cm meer naar links geschoten, het balletje afgelegd, etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren