Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning

Laatste update:

Tijjani Reijnders heeft donderdagavond de Gentleman Revelation Award gewonnen. De middenvelder van AC Milan werd daarmee bekroond voor zijn uitstekende debuutseizoen bij de nummer twee van de Serie A.

De prijs voor Revelatie van het Seizoen is een fraaie voor Reijnders, daar hij afgelopen zomer pas de overstap maakte naar de absolute top in Europa. De middenvelder werd voor 22 miljoen euro overgenomen van AZ en past zich dus moeiteloos aan.

Ondanks de erkenning verscheen Reijnders met een dubbel gevoel op het podium. "We kunnen niet tevreden zijn over het seizoen", sprak hij. "Het doel was om de Scudetto te winnen en dat is niet gebeurd."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Persoonlijk gezien was het een kwestie van snel aanpassen aan het Italiaanse voetbal, mezelf verbeteren en volgend seizoen nog grotere stappen maken", gaat Reijnders verder. "Dit jaar hadden we veel nieuwe spelers. Volgend jaar zal dat anders zijn."

Reijnders kijkt persoonlijk terug op een goed seizoen. "Ik ben een speler die in alle rollen op het middenveld uit de voeten kan. Dit jaar ben ik een totale middenvelder geworden die ook verder terug kan spelen. Ik ben completer geworden."

Reijnders staat in zijn debuutjaar in Italië op 48 officiële wedstrijden in alle competities, waarin hij vier keer scoorde en vier keer aangever was. Donderdag werd bekend dat hij deel uitmaakt van de voorlopige EK-selectie van Oranje.

De titel Speler van het Jaar ging naar Lautaro Martínez, die zich met Internazionale kroonde tot kampioen van de Serie A. Martínez voert bovendien de topscorerslijst aan met 24 doelpunten. Dusan Vlahovic (Juventus) volgt op gepaste afstand met 16 goals.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, Nederland heeft er met Simons en Reijnders onverwachts opeens twee toppers bij. Ik vind het mooi en het is Reijnders gegund. Heeft heel wat mondjes gesnoerd door na een grote stap te presteren bij een grote club.

17 mei 2024 om 00:50

En Frimpong!

17 mei 2024 om 09:26

hoop dat daar volgend jaar zirkzee nog bij komt

Heerlijke middenvelder. Moet in de basis op het EK. Dan wel gewoon op het middenveld en niet als een soort halve aanvaller, zoals laatst een keer bij Oranje. Reijnders is op het middenveld fantastisch alround, lekker schot en maakt veel meters. Wat heeft hij zich enorm ontwikkeld zeg. Ik had ergens wel het gevoel dat hij kon verrassen, maar dat hij onbetwist basisspeler bij Milan zou worden in zijn eerste seizoen had ik niet gelijk gedacht.

17 mei 2024 om 07:53

Ik zie in hem ook wel echt de ideale partner naast frenkie, mits fit. Beiden hebben veel loopvermogen, een goede opbouw van achteruit, en Reijnders heeft ook een heerlijk schot.

17 mei 2024 om 09:17

Qua profiel wel ja! Nadeel is alleen dat ze op dezelfde positie spelen.. Links centraal op het middelveld.

17 mei 2024 om 09:43

Reijnders kan wel op beide en zelfs op 10 waar hij denk ik ook gaat spelen.

17 mei 2024 om 09:47

Voordeel is dat Reijnders bij AZ altijd rechts op het middenveld speelde en dat waarschijnlijk nog altijd prima kan.

Bij Az speelde hij meer verdedigender volgens mij. Niet verwacht dat hij aanvallend zoveel zou geven. Geweldige middenvelder met een super mentaliteit gaat 100%. Beter voor hem dat hij nu naar ons is gegaan. Bij Ajax zou hij cvm spelen.

17 mei 2024 om 01:13

Ajax is voor hem nooit een optie geweest dus hoef je dat ook niet te benoemen.
Eind of tussenstation Amsterdam is inmiddels niet meer aan de orde....

Ik hoop dat hij voor of met Frenkie op het middenveld komt. Wat een geweldige speler is dit

Hij heeft er natuurlijk aanspraak op maar zo zijn er wel meer. Wat zijn de criteria eigenlijk? WantvPulisic is ook een nieuwkomer en die vind ik eigenlijk minstens net zo belangrijk. Maar als je erbij optelt dat Reijnders uit een Eredivisie komt en Pulisic al grote club gewend was, prima. Maar ook Thurman,Zirkzee(of was dit niet zijn eerste Bologna jaar?) hebben er ook recht op.Dat Reijnders veel zou spelen was niet verrassend door alle blessures en vertrek Tonali, maar HOE hij er staat. Alsof hij er al jaren staat. Zo knap. en als je ziet dat mensen als een Leao of iets meer op zijn plek, Tonali, in hun eerst jaar het zo moeilijk hadden. Tja, dan kan je alleen maar respect hebben voor de oud AZ’er.

16 mei 2024 om 23:41

Pulisic had inderdaad ook echt een prima debuut seizoen.
Wel vond ik dat ie qua bepaling in het spel minder was Reijnders, ondanks z’n goals.

16 mei 2024 om 23:44

Des te knapper vind ik. Die gast is 9/10 wedstrijden onzichtbaar maar geeft puntje bij paaaltje om de wedstrijd assist en goal. Dat hebben heel weinig spelers. Hij is sterk in de beslissende fase kunnen we maar zeggen

16 mei 2024 om 23:43

Ik denk dat niemand dit had verwacht van Reijnders. Red Birds doen veel fout, maar Tonali verkopen en Reijnder Pulisic halen is een goeie keuze geweesr

16 mei 2024 om 23:50

Achteraf door z’n gokverslaving, honderd procent. Maar zonder dat, had ik Tonali het liefs gehouden man. Een milanista, een Italiaan, had een mix van Gattuso en echt voetbal talent. Poh. Ik mis hem echt man. Zo’n mooie speler. En op het veld mis je hem ook. Ik mis grinta op het veld. Veel winnen in kampioensjaar op wilskracht. Nu winnen we vaak vooral omdat we veel scoren. Hij gaat nooit meer naar Milan. Want, zeker de Amerikanen, gaan dat risico niet nemen. Maar hopen mag….

17 mei 2024 om 00:26

Gelijk heb je. Tonali was ook mijn favoriete speler daar niet van. Als ik moest kiezen tussen Leoa, Theo en Tonali kies ik voor Tonali. Hoe hij voor ons ging vecjten magistraal.

Deze speler heeft mij van alle Nederlandse spelers dit seizoen mij het meest verrast , Hoe hij zich ontwikkeld heeft na zijn overstap van AZ is echt bizar, ook hoe hij zo makkelijk zijn draai vind in het Nederlands elftal op die positie is echt heel knap. Zeker ook dat omdat frenkie geblesseerd was en hij opstond

17 mei 2024 om 00:25

Ja inderdaad, heerlijke speler altijd drang naar voren toe. Fysiek goed, kan meters maken en vechten als het moet. Ik dacht toen ik hem zag spelen bij AZ nooit dat hij zo snel naar zo'n niveau zou kunnen groeien, ik vind hem nu gelijk aan of misschien zelfs iets beter dan Frenkie de Jong. Hij heeft wat meer durf naar voren, denk vooral dat ik daarvoor zwak heb. Een beetje dat echte b2b zoals vroeger, die beetje van alles wel wat hadden.

17 mei 2024 om 07:52

Juist in de drive na voren inderdaad misschien wel beter als frenkie en een goed schot, frenkie op andere vlakken nog wel beter. Als deze 2 samen kunnen met een goede 10 heb je een lekker dynamisch middenveld bij Nederland.

Hij doet het prima. Maar slechts 4 goals vindt ik wel aan de lage kant. Op het EK heb je dan samen met Frenkie wel erg weinig scorend vermogen lopen.

17 mei 2024 om 07:58

Als controlerende middenvelder verwacht je toch ook geen 7-8 goals wel dan? Vind het vrij aardige statistieken. En Reijnders heeft afg seizoen ook nog wel eens het aluminium geraakt kan ik me herinneren. Hij durft wel te schieten, dat zag je bij NL laatst ook

17 mei 2024 om 09:45

hoeveel goals maakte busquets per seizoen dan?

Heerlijk voor Tijani! Goed persoonlijk seizoen gehad en veel gespeeld.
Daarnaast completer en beter geworden en ook geleerd om meer van achteruit te spelen. Ideaal voor Oranje. Dan kan je met een vast duo van Reijnders - Frenkie de Jong gaan werken.
Simons, Koopmeiners of Gakpo dan op de 10 er voor en op de vleugels twee flitsers met Maatsen & Frimpong.

Achterin drie snelle Cv's opstellen. Van Dijk - Aké - Van de Ven, zodat je voldoende kan corrigeren....

En dan heb je nog een machine als De Ligt achter de hand!

NL middenvelder naar Italie lijkt een instant upgrade. Hier mogen een paar van onze talenten eens goed over nadenken. Gemiste kans voor bijvoorbeeld een Gravenberch imo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren