voetbalzone

AA Gent bevestigt onderhandelingen met FC Twente over Rosales

Erik van Dam30 jul 2010, 11:07
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 11:07
Advertentie

FC Twente neemt geen risico’s met de opvolging van Ronnie Stam. De rechtsback is officieel nog niet vertrokken bij de landskampioen, maar volgens de laatste berichten kan dat niet lang meer duren. De Tukkers bereiden zelf de komst van Roberto Rosales (21) voor. De Venezolaanse verdediger is volgens zijn huidige club, AA Gent, inmiddels inzet van onderhandelingen.

Eerder wilde Gent haar talentvolle rechtsachter niet laten gaan, maar de plannen zijn nu dus gewijzigd. “Dingen kunnen veranderen”, zegt manager Michel Louwagie vrijdag in Het Laatste Nieuws. Hij bevestigt dat er inmiddels gesproken wordt tussen FC Twente en De Buffalos’. “Er zijn inderdaad onderhandelingen aan de gang. Een deal is er nog niet.”

Twente verliest zeer waarschijnlijk Stam aan Wigan Athletic. Beide clubs zouden inmiddels al akkoord zijn over een transfersom van ongeveer vier miljoen euro. Michel Preud'homme wil Rosales als zijn vervanger naar de Grolsch Veste halen. De coach kent hem nog van hun gezamenlijke periode bij Gent. Rosales speelde in de voorbije drie jaar 72 duels voor de club.

Bezig met laden …