voetbalzone

AA Gent denkt succestrainer Preud’homme langer te kunnen houden

Daniel Cabot Kerkdijk16 mei 2010, 17:13
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2010, 17:13
Advertentie

AA Gent pakte zaterdag na 26 jaar weer eens de Belgische beker onder leiding van trainer Michel Preud’homme. Daags na de wedstrijd sprak Sporza met een opgetogen voorzitter Ivan De Witte. “De beker was de bekroning voor het harde labeur van de voorbije jaren”, aldus de bestuurder van Gent..

“Een club wordt gekenmerkt door zijn palmares en dat was bij ons niet zo goed gevuld", vervolgde De Witte zijn verhaal. Gent kende een uitstekend seizoen door naast het winnen van de beker zich ook te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. Toch denkt de voorzitter dat zijn club er nog niet is. “We worden tweede in de competitie, maar we zijn nog niet de tweede club van het land.”

Het succes van Gent komt mede door trainer Michel Preud’homme. Op de vraag of de oefenmeester na dit seizoen ook nog werkzaam is bij de club gaf De Witte een duidelijk antwoord. “Vorige week heb ik een goed gesprek gehad met Michel. Ik denk dat hij zal blijven. Michel zal op een dag natuurlijk voor een grote club werken, maar ik denk dat we hem nog één of twee jaar zullen kunnen houden."

Bezig met laden …