voetbalzone

'Aankomende transfer Atlético betekent goed nieuws voor Chelsea'

Bart Kruyt03 jun 2014, 21:32
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2014, 21:32
Advertentie

Atlético Madrid lijkt rekening te houden met een vertrek van Filipe Luis. De linksback staat in de belangstelling van Chelsea en afgelopen weekend werd al beweerd dat de Braziliaan een aantrekkelijk contractvoorstel van Atlético had afgeslagen, omdat hij zou willen verhuizen. De Spaanse landskampioen is in de zoektocht naar een opvolger bij Guilherme Siqueira uitgekomen.

voetbalzone

Diverse Spaanse media claimen dat de overgang van Siqueira naar Atlético al bijna is afgerond. De hoofdstedelingen zouden ongeveer tien miljoen euro betalen aan Granada, dat de 28-jarige Braziliaan vorig seizoen verhuurde aan Benfica. De Portugese topclub had een optie tot koop, maar wist niet voldoende geld vrij te maken voor de transfersom én het salaris van Siqueira.

De vleugelverdediger lijkt nu verder te gaan bij Atlético en dat is dus goed nieuws voor Chelsea, dat Filipe Luis dan kan binnenhalen als nieuwe linksback. De 28-jarige Filipe Luis, die in het verleden nog een blauwe maandag bij Ajax speelde, moet in Londen de opvolger worden van Ashley Cole. Zijn komst zou geen goed nieuws zijn voor Patrick van Aanholt, die hoopt op een nieuwe kans bij Chelsea. Hij werd in de afgelopen tweeënhalf jaar verhuurd aan Vitesse.

Bezig met laden …