voetbalzone

Aanstaande miljoenentransfer lijkt einde te maken aan geruchten over Schöne

Bart Kruyt03 jan 2015, 20:15
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2015, 20:15
Advertentie

Manolo Gabbiadini wordt al wekenlang met een transfer naar Napoli in verband gebracht en nu lijkt het dan eindelijk tot een overstap te gaan komen. Napoli is akkoord met Sampdoria over een transfersom van naar verluidt dertien miljoen euro en zaterdag werd de club het ook eens met de aanvaller zelf. Volgens Sky Italia zal Gabbiadini zondagavond in Napels arriveren.

voetbalzone

Er wordt beweerd dat alle lichten inmiddels op groen staan en dat Gabbiadini inmiddels een vlucht naar Napels heeft geboekt. De 23-jarige aanvaller moet nog wel medisch gekeurd worden, maar problemen worden er niet verwacht. Gabbiadini kan gezien worden als vervanger van Lorenzo Insigne, die al een tijdje in de lappenmand zit en voorlopig nog niet terug zal keren.

De aanstaande miljoenentransfer is indirect goed nieuws voor Ajax, want Lasse Schöne werd in de wandelgangen ook in verband gebracht met een overstap naar Napoli. De vraag is hoe serieus deze belangstelling was, maar Frank de Boer lijkt niet langer te hoeven vrezen dat de Deen in januari naar Napoli verkast. Het contract van Schöne loopt in de zomer af, maar Ajax heeft er vrede mee als hij na dit seizoen zonder transfersom vertrekt.

Bezig met laden …