voetbalzone

Aanval op Ronaldo: ‘Kijk maar eens goed, egoïstische rukker!’

Erik van Dam23 jun 2016, 21:06
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2016, 21:06
Advertentie

Cristiano Ronaldo haalde na de eerste groepswedstrijd op het EK tegen IJsland (1-1) uit naar de spelers van de tegenstander. Ze maakten er geen wedstrijd van, verdedigden alleen maar en reageerden in zijn ogen overdreven blij na het laatste fluitsignaal. Ronaldo werd daar flink om aangepakt door anderen en nu IJsland door is naar de knock-outfase komt Magnus Ver Magnusson er nog even op terug.

/

De 53-jarige Magnusson, die in de jaren negentig vier keer de wedstrijd ‘sterkste man ter wereld’ won, vindt het prachtig dat zijn vaderland de groepsfase heeft overleefd. Hij slaat via Facebook terug naar Ronaldo om diens uitspraken van negen dagen geleden. De Portugees zei toen immers dat het IJslands elftal ‘een klein team is’ dat ‘nooit iets zal betekenen’. Magnusson vindt dat erg arrogant.

“Geachte meneer Cristiano Ronaldo”, schrijft Magnusson op Facebook. “Toen je zei dat IJsland nooit iets zou winnen, had je zeker niet deze eindstand verwacht in de groep? Kijk maar eens goed, egocentrische, egoïstische rukker!”, foetert de IJslander. Portugal eindigde in de groep als derde, op twee punten van EK-debutant IJsland.

Bezig met laden …