voetbalzone

Aanvaller arriveert bij AC Milan: ‘Dit wilde ik in de zomer al graag doen’

Erik van Dam02 jan 2015, 07:38
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2015, 07:38
Advertentie

AC Milan liet Fernando Torres vorige week naar Atlético Madrid vertrekken en sloot een deal met de Spanjaarden, waarbij Alessio Cerci de omgekeerde weg bewandelde. Donderdagavond arriveerde de Italiaanse vleugelaanvaller in zijn vaderland, waar hij vrijdag of zaterdag zijn overstap helemaal zal afronden. Cerci zegt blij te zijn, dat hij de mogelijkheid heeft gekregen terug te keren in de Serie A.

voetbalzone

Vorig seizoen deed Cerci het erg goed in dienst van Torino en maakte hij dertien doelpunten. Toen al toonde Milan serieuze belangstelling, maar Cerci opteerde voor de stap naar het buitenland en tekende voor drie jaar bij Atlético. Achteraf had hij beter kunnen wachten totdat Torino en Milan er samen uit waren gekomen, concludeert hij nu. “Dit wilde ik in de zomer al graag doen”, gaf Cerci te kennen bij aankomst in Italië.

“Het was voor mij belangrijk dat ik terug kon keren naar Italië. Ik heb met Filippo Inzaghi gesproken en het voelt goed. Naar Milan gaan was mijn droom en die is nu, zij het met wat vertraging, uitgekomen. Ik ga hier hard mijn best doen”, aldus Cerci, die zich nog niet officieel speler van i Rossoneri mag noemen. “We moeten de laatste details nog uitwerken.”

Bezig met laden …