voetbalzone

Aanvaller Bari viert gelijkmaker met klap in gezicht van ploeggenoot

Bart Kruyt29 nov 2010, 16:00
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2010, 16:00
Advertentie

Francesco Caputo redde zondag een punt voor Bari in de thuiswedstrijd tegen Cesena en dat wilde de aanvaller weten ook. Caputo rende na een simpele intikker het halve veld over en wilde zijn feestje duidelijk niet met zijn ploeggenoten vieren. Toen een medespeler probeerde om de doelpuntenmaker te omhelzen, kreeg hij een tik in zijn gezicht.

Giuseppe Colucci had de bezoekers na een ruim uur spelen met een benutte strafschop op voorsprong gezet, maar slechts twee minuten later viel de gelijkmaker al te noteren. Caputo was de grote man en was niet gediend van een knuffel van zijn ploeggenoten, zo bleek toen zijn eerste medespeler op hem af kwam rennen. Waarom de aanvaller zo reageerde, is niet bekend.

De 23-jarige Caputo is bezig aan zijn tweede periode bij Bari, maar is dit seizoen geen vaste waarde in het elftal. Tegen Cesena mocht hij zowaar weer eens beginnen en hij beschaamde het vertrouwen van coach Giampiero Ventura niet, door zijn eerste doelpunt van het seizoen aan te tekenen. De trainer zal echter ook waarde hechten aan teamspirit, waardoor het maar de vraag is of Caputo volgende week weer speelt.

Bezig met laden …