voetbalzone

Aanvaller Davies na auto-ongeluk klaar voor rentree bij Sochaux

Peter Nusselder16 dec 2010, 15:31
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2010, 15:31
Advertentie

Charlie Davies heeft er lang op moeten wachten, maar de Amerikaanse aanvaller staat aan de vooravond van zijn rentree bij Sochaux. De 24-jarige speler raakte in oktober 2009 betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarna hij zelfs even op de intensive care belandde, maar is nu weer fit.

/

Helemaal in topconditie is de international van de Verenigde Staten overigens nog niet, maar Novum meldt dat Davies weer 'op negentig procent' zit en klaar is om zaterdag tegen Girondins Bordeaux te spelen in de Franse Ligue 1. De aanvaller speelde dit seizoen al wel diverse wedstrijden in het tweede team van Sochaux.

Davies zat in oktober vorig jaar als passagier in een auto die een ongeluk kreeg, waarbij de zeventienvoudig international twee botbreuken in zijn rechterbeen, een gebroken elleboog, neus, voorhoofd en oogkas, een gescheurde blaas en een hersenbloeding opliep. Eind maart kon hij de looptraining hervatten bij zijn club en leek het WK nog tot de mogelijkheden te behoren, maar dat bleek in mei toch geen haalbare kaart.

Bezig met laden …