voetbalzone

‘Aanvaller van Barcelona ruziet in nachtclub over rekening van 16.000 euro’

Tim Siekman11 sep 2018, 14:13
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2018, 14:13
Advertentie

Munir El Haddadi heeft zijn verjaardagsfeestje in mineur moeten eindigen. De aanvaller van Barcelona vierde zijn 23ste verjaardag in nachtclub Tiffany's in Madrid, maar de eenmalig international van Spanje schrok toen hem de rekening van 16.000 euro werd gepresenteerd. Pas na inmenging van de politie besloot El Haddadi te betalen.

De op 1 september 23 jaar geworden El Haddadi besloot een VIP-zone te reserveren in de nachtclub, maar na zeven uur flink gefeest te hebben, moest hij een flinke domper verwerken. El Haddadi was verbaasd dat hij 16.000 euro moest betalen voor wat drankjes, eten en waterpijpen, zo weet Mundo Deportivo dinsdag te melden.

El Haddadi, vorig seizoen uitgeleend aan Alavés, weigerde het cateringbedrijf te betalen, aangezien hij andere afspraken had gemaakt. De manager van Tiffany's belde vervolgens de politie en na de zalvende woorden van de agenten besloot El Haddadi de knip te trekken. De politie zorgde zelfs nog voor een korting, waardoor El Haddadi 'slechts' 15.000 euro hoefde te betalen.

Bezig met laden …