voetbalzone

‘Aanvaring tussen Piqué en verdediger van Espanyol in restaurant’

Erik van Dam18 mei 2016, 11:16
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2016, 11:16
Advertentie

Gerard Piqué en Jorge Franco Alviz, beter bekend onder zijn voetbalnaam Burgui, zijn elkaar afgelopen zondag tegen het lijf gelopen na de titelparade van Barcelona. De verdediger van Barcelona en de middenvelder van Espanyol hebben een verleden en troffen elkaar toevallig in een restaurant. Doordat het erg druk was, kwam het volgens Sport niet tot een echte confrontatie.

/

Na de feestelijkheden dook Piqué zondag met enkele teamgenoten de stad in: hij werd vergezeld door Marc Bartra, Jérémy Mathieu en Neymar en de vier gingen naar een lokaal restaurant. Daar stuitten ze op enkele spelers van stadsgenoot Espanyol. Toen Piqué zag dat Burgui er ook bij was, ging hij volgens de Spaanse media direct verhaal halen bij de middenvelder.

In januari zei Burgui in de pers dat Piqué ‘als mens veel te wensen overlaat’, iets dat de verdediger niet kon waarderen. Hij zocht de confrontatie met de van Real Madrid gehuurde middenvelder, maar door de drukte om hen heen liep het niet uit de hand. Volgens de krant waren Piqué en Burgui zich er ook van bewust dat ze in een openbare setting waren en dat risico op (het uitlekken van) foto’s en filmpjes te groot was.

Bezig met laden …