voetbalzone

Aanvoerder stelt FC Twente teleur: 'Verlengen is nu geen optie'

Bart Kruyt02 apr 2013, 08:40
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2013, 08:40
Advertentie

Wout Brama heeft een aanbieding van FC Twente om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. De middenvelder heeft momenteel nog een verbintenis die tot de zomer van 2014 doorloopt en heeft aangegeven dat hij graag nog eens de stap naar het buitenland zou willen maken. Brama wil daarom afwachten of er in de zomer belangstelling voor hem zal zijn.

/

De aanvoerder van Twente werd in januari nog in verband gebracht met Anderlecht, maar de Belgische topclub koos voor Demy de Zeeuw. Brama hoopt in de zomer op een nieuwe kans op een buitenlands avontuur: "Verlengen is nu geen optie", zegt hij in TC Tubantia. "Ik heb een goed gesprek gehad met Twente en afgesproken dat ik deze zomer afwacht."

De 26-jarige Brama maakte al in het seizoen 2005/06 zijn debuut in het eerste elftal van Twente en is momenteel bezig aan zijn achtste jaar in de hoofdmacht van de Tukkers. Hij speelde tot dusver 224 competitieduels voor Twente, waarvan 23 in het lopende seizoen. Als er geen interessante club komt voor Brama, zal hij in gesprek gaan met Twente over een nieuw contract.

Bezig met laden …