voetbalzone

Aanwinst wil Benzema verdrijven: ‘Niemand traint voor reserveplek’

Peter Nusselder10 sep 2014, 12:48
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2014, 12:48
Advertentie

In zijn vier seizoenen op Old Trafford slaagde Javier Hernández er nooit in om een vaste basisplaats te veroveren, en Manchester United liet de Mexicaanse aanvaller deze zomer op huurbasis naar Real Madrid vertrekken. Daar krijgt hij te maken met de concurrentie van Karim Benzema.

voetbalzone

Hoewel over het algemeen wordt aangenomen dat Chicharito naar het Santiago Bernábeu is gehaald als stand-in van de Fransman, legt de 26-jarige spits zich niet bij voorbaat neer bij een reserverol. “Niemand traint voor een plek op de bank”, maakt de Mexicaans international duidelijk in gesprek met Neox TV. “Ik ben een voetballer en er zijn elf basisplaatsen te vergeven”, weet Hernández.

“Degenen buiten het elftal wachten dus altijd op hun kans en er is geen speler die eindeloos geduld heeft. Ik weet dat ik Benzema als concurrent heb, maar het is normaal dat je voor je plek moet vechten, dat was in Manchester ook zo. Daar zaten Dimitar Berbatov, Wayne Rooney en Robin van Persie. Ik heb geleerd van de beste spitsen van de wereld en vind het mooi om nu met Benzema te spelen.”

Bezig met laden …