voetbalzone

AC Milan baalt: Ménez zet (voorlopig) streep door vertrek uit San Siro

Bart Kruyt24 jul 2016, 17:06
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2016, 17:06
Advertentie

Het is de bedoeling dat AC Milan wordt overgenomen door Chinese investeerders, maar het duurt langer dan verwacht voordat deze deal is afgerond. Om toch nog wat te kunnen doen op de zomerse transfermarkt, zal Milan een aantal spelers moeten verkopen, om zo een transferbudget vrij te krijgen. Die spelers die daarvoor in aanmerking komen hebben echter zelf ook hun wensen.

/

Volgens La Gazzetta dello Sport baalt Milan van Jérémy Ménez, die een streep door een verhuizing naar Abu Dhabi heeft gezet. Milan had volgens de berichtgeving een akkoord bereikt met Al Wahda FC, waar hij voor twee jaar kon tekenen. De 29-jarige Ménez wilde echter alleen luisteren bij een aanbieding voor drie seizoenen en heeft een transfer (voorlopig) afgeblazen.

De 29-jarige Ménez zit in zijn laatste contractjaar bij Milan, dat de aanvaller twee jaar geleden transfervrij overnam van Paris Saint-Germain. In zijn eerste seizoen was Ménez met 16 doelpunten uit 33 competitiewedstrijden nog erg belangrijk voor Milan, maar vorig seizoen kwam hij vooral door langdurig blessureleed niet verder dan 2 doelpunten uit 10 competitieduels.

Bezig met laden …