voetbalzone

'AC Milan heeft bedrag met zeven nullen over voor PSV-doelman Tyton'

Bart Kruyt21 jun 2012, 09:05
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2012, 09:05
Advertentie

Przemyslaw Tyton begon het EK als tweede doelman van Polen, maar kwam tijdens de openingswedstrijd in het veld na een rode kaart voor Wojciech Szczesny en keerde een penalty van de Griek Giorgios Karagounis. Tyton keepte vervolgens ook goed tegen Rusland en Tsjechië en dat zorgt voor de nodige interesse vanuit het buitenland, waaronder van AC Milan.

/

De Italiaanse topclub is op zoek naar een waardige vervanger voor Christian Abbiati en volgens de Poolse sportkrant Przeglad Sportowy is Tyton in beeld gekomen. Milan zou zelfs hebben laten weten dat het tien miljoen euro overheeft voor de Pool, maar PSV wil Tyton niet laten gaan. De Eindhovenaren zouden daarom gezegd hebben dat de keeper minstens het dubbele kost.

Hoe betrouwbaar dit bericht is, is onbekend. De zaakwaarnemer van Tyton, Krzysztofem Jakubczakiem, weigert in ieder geval iets te bekennen: "AC Milan? Ik kan daar niets over zeggen. Het is wel zo dat ik aanbiedingen heb ontvangen voor Przemyslaw uit Spanje en Italië en dat er een topclub bij zit. Zodra er iets concreets is, zullen we meer informatie geven", reageert hij.

Bezig met laden …