voetbalzone

AC Milan moet selectie voor PSV na tegenslagen verder uitdunnen

Erik van Dam19 aug 2013, 12:54
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2013, 12:54
Advertentie

Massimiliano Allegri kan niet zeggen dat hij een volledig fitte selectie tot zijn beschikking heeft voor de eerste ontmoeting met PSV. Mario Balotelli is tijdig hersteld van een knieblessure, maar kan waarschijnlijk geen hele wedstrijd spelen. Giampaolo Pazzini is door een kniekwetsuur sowieso niet van de partij en er zijn bij i Rossoneri nog twee spelers van het wedstrijdformulier geschrapt.

/

Robinho kampt nog met een dijbeenblessure en verdediger Mattia De Sciglio is eveneens niet wedstrijdfit. Allegri neemt het tweetal zaterdag voor de competitiewedstrijd tegen Hellas Verona waarschijnlijk op in de wedstrijdselectie en als de spelers dat duel zonder kleerscheuren afwerken, dan sluiten zij weer bij de Noord-Italianen aan voor de return tegen PSV in de laatste voorronde van de Champions League.

Philippe Mexès is wél één van de 21 namen die Allegri heeft opgeroepen voor het treffen in het Philips Stadion. Het is echter nog onzeker of de verdediger in start, want hij is net pas teruggekeerd van een spierblessure. Luca Antonini en Bakaye Traoré zijn door Allegri niet goed genoeg bevonden. De meest opvallende naam in de selectie van Milan is wellicht die van Andrea Petagna. De achttienjarige spits maakte indruk tijdens de voorbereiding.

Bezig met laden …