voetbalzone

'AC Milan moet vrezen voor volgende domper na inmenging Atlético'

Bart Kruyt20 jun 2015, 23:19
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2015, 23:19
Advertentie

AC Milan mag zich nog niet rijk rekenen als het om Jackson Martínez gaat. De aanvaller van FC Porto bereikte naar verluidt een persoonlijk akkoord met i Rossoneri, die bereid zijn om de gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro op tafel te leggen, maar de transfer is nog altijd niet officieel afgerond. Atlético Madrid zou nu nog wel eens roet in het eten kunnen gooien.

voetbalzone

Atlético heeft een akkoord bereikt met Juventus over een transfersom voor Mario Mandzukic en is op zoek naar een opvolger voor de Kroaat. Martínez is in beeld: nu Milan Cha Cha Cha nog niet binnen heeft, zou Atlético willen proberen om de Colombiaans international naar Spanje te halen. Dat zou een volgende teleurstelling betekenen voor Milan, dat eerder deze zaterdag al werd afgetroefd door Internazionale in de strijd om Geoffrey Kondogbia.

De 28-jarige Martínez heeft er drie seizoenen bij Porto op zitten en maakte in al die jaren minstens twintig competitietreffers. Hij heeft zelf nooit bevestigd dat hij een akkoord had bereikt met Milan en vertelde steeds dat 'alle opties nog open liggen'. Vrijdag flirtte de doelpuntenmachine ook nog even met Arsenal, als reactie op de complimenten die hij had gekregen van Thierry Henry

Bezig met laden …