voetbalzone

'AC Milan overweegt sportpsycholoog in dienst te nemen voor Balotelli'

Bart Kruyt25 sep 2013, 00:10
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2013, 00:10
Advertentie

Massimiliano Allegri zit door blessureleed in zijn selectie al niet zo ruim in de spelers en kan in de aankomende drie wedstrijden ook geen beroep doen op Mario Balotelli. De aanvaller ging na de verloren wedstrijd tegen Napoli door het lint tegen de arbitrage en kreeg een rode kaart. Door zijn schorsing mist hij onder meer de topper tegen Juventus, op zondag 6 oktober.

/

De technische leiding van Milan baalt van de tirade van de sterspeler en overweegt volgens La Stampa om een sportpsycholoog in te huren: voor Balotelli, maar ook voor de andere veelbelovende talenten bij de club. De psycholoog moet de jongelingen gaan helpen bij het omgaan met de druk die bij een topclub als Milan hoort. Stephan El Shaarawy worstelde met zijn vorm en zelfvertrouwen en zou ook baat kunnen hebben bij hulp van buitenaf, meent men bij Milan.

Balotelli miste in de wedstrijd tegen Napoli voor het eerst in zijn professionele loopbaan een penalty: José Reina maakte met zijn redding een einde aan een indrukwekkende reeks van 26 benutte strafschoppen op rij. Even later maakte Balotelli nog wel een fraaie treffer, maar tijd voor de gelijkmaker was er hierna niet meer. Milan heeft na vier wedstrijden pas vier punten in de Serie A.

Bezig met laden …