voetbalzone

AC Milan terug naar de top: 'We zijn inderdaad bezig met Ibrahimovic'

Bart Kruyt13 jun 2015, 10:08
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2015, 10:08
Advertentie

Silvio Berlusconi en investeerder Bee Taechaubol willen AC Milan terugbrengen naar de Europese top en zijn daar druk mee bezig. Jackson Martínez wordt de eerste grote aankoop voor het nieuwe seizoen: de voorzitter van FC Porto heeft vrijdagavond bevestigd dat een transfer voor de spits nabij is. Milan zal het daar zeker niet bij gaan houden en aast op nog meer versterkingen.

voetbalzone

Het is de bedoeling dat Martínez een duo gaat vormen met Zlatan Ibrahimovic; Milan probeert om de sterspeler van Paris Saint-Germain terug te halen naar het San Siro. "We zijn inderdaad bezig met zijn komst", bevestigde Berlusconi. "We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar wij zien hem in ieder geval graag terugkeren. We hebben drie topspitsen nodig, daar zijn we mee bezig."

Voor het middenveld heeft Milan het vizier gericht op Geoffrey Kondogbia, die voor liefst 28 miljoen euro moet worden overgenomen van AS Monaco. De Fransman moet de opvolger van Nigel de Jong worden. "Of Sinisa Mihajlovic een selectie krijgt waarmee hij de Scudetto kan winnen? Laten we het hopen. We zijn in ieder geval erg ambitieus", maakte Berlusconi duidelijk.

Bezig met laden …