voetbalzone

AC Milan wacht af: 'Ik zou teleurgesteld zijn als Tévez voor Juve zou kiezen'

Bart Kruyt07 jun 2013, 15:12
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2013, 15:12
Advertentie

Juventus versterkte zich al met Fernando Llorente, maar is nog niet klaar in de voorste linie. De landskampioen is druk bezig met de komst van Gonzalo Higuaín van Real Madrid en volgens Italiaanse media is ook Carlos Tévez op weg naar Turijn. De aanvaller van Manchester City zou persoonlijk al rond zijn met Juve, dat nu nog een akkoord moet zien te bereiken met City.

/

Bij AC Milan wacht men gespannen af. I Rossoneri probeerden Tévez in januari nog naar het San Siro te halen, maar dat ging niet door. "Ik zou wel teleurgesteld zijn als Tévez voor Juventus zou kiezen, gezien de vriendschap die we met hem hebben opgebouwd", zei vicevoorzitter Adriano Galliani. "Aan de andere kant heeft Silvio Berlusconi ook gelijk: als we Tévez hadden gekocht, dan hadden we Mario Balotelli niet kunnen halen."

De 22-jarige Balotelli ging in januari van City naar Milan en is een daverend succes in de modestad, met twaalf treffers in dertien competitiewedstrijden. Balotelli speelde bij City nog samen met de zeven jaar oudere Tévez, die er nu vier seizoenen in het Etihad Stadium heeft opzitten. De Argentijn speelde daarvoor al bij Manchester United en West Ham United en zou Engeland willen verlaten.

Bezig met laden …