voetbalzone

'Acht maanden geleden dat ik helemaal fit was, dat is niet zomaar terug'

Bart Kruyt21 feb 2016, 06:15
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2016, 06:15
Advertentie

Ditmaal geen slingerende voorzet op het hoofd van Luuk de Jong, maar gewoon een passje opzij naar Davy Pröpper, die op kon stomen en de score kon openen tegen Heracles Almelo. Jetro Willems schreef zaterdagavond opnieuw een assist op zijn naam en merkt dat hij steeds fitter wordt. Naar eigen zeggen zegt de linksback na een maandenlange absentie nu op ‘tachtig procent’.

Willems liet zich dan ook uit voorzorg wisselen tegen Heracles, want woensdag wacht de Champions League-ontmoeting met Atlético Madrid. “Het is acht maanden geleden dat ik helemaal fit was. Dat is niet in een paar weken terug”, zei Willems tegen NUSport. "Maar ik doe er veel voor om fit te worden en ik merk ook dat ik inmiddels dicht tegen mijn maximale fitheid aan zit. Dat moet ook, want we spelen nu drie wedstrijden in een week."

Over drie dagen moeten Willems en co dus weer aan de bak. “Of we Atlético aankunnen, gaan we woensdag zien. We hebben zeker kansen en daar gaan we voor”, zei middenvelder Pröpper voor de camera van de NOS. “We hopen thuis een mooi resultaat neer te kunnen zetten.”

Bezig met laden …