voetbalzone

Adán baalt van kritiek en gefluit: ‘Ik ben respectloos behandeld’

Thijs Post07 jan 2013, 12:42
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2013, 12:42
Advertentie

José Mourinho durfde het zondag opnieuw aan om Iker Casillas te passeren. De oefenmeester van Real Madrid gunde Antonio Adán de plek onder de lat tegen Real Sociedad, maar een succes werd dat niet: Adán kreeg al na zes minuten een rode kaart voorgehouden. De 25-jarige Adán kreeg voorafgaand aan de wedstrijd (4-3) al de nodige kritiek en ook waren er bij het bekendmaken van de opstellingen fluitconcerten te horen toen zijn naam viel. Dat was waarschijnlijk niet gericht aan Adán persoonlijk, maar meer aan de keuze van Mourinho om Casillas niet op te stellen.

/

“Iedereen had een mening over me en ik ben respectloos behandeld”, vindt Adán. “Ik ben onderdeel van het team en ik ben inzetbaar. Ik speel hier nu zestien jaar, sommige mensen weten niets van mijn carrière en ze laten zich nu horen.” Het was geen gelukkig duel voor Adán: al na zes minuten kreeg hij een rode kaart en een strafschop tegen omdat hij Carlos Vela tackelde.

“Ach, dat kan gebeuren”, reageert hij nuchter. “Je kunt een perfecte wedstrijd spelen, of dit kan gebeuren. Ik bied wel mijn verontschuldigen aan aan José Callejon, die door mij niet lang kon spelen. Uiteindelijk koos Mourinho de elf die hij op wilde stellen en ik stond erbij. De mening van anderen interesseert me niet.”

Bezig met laden …