voetbalzone

Adán: 'Of ik me gebruikt voel door Mourinho? Nee, totaal niet'

Matthijs van Laar18 jan 2013, 08:47
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2013, 08:47
Advertentie

Antonio Adán voelt zich niet gebruikt door José Mourinho. De coach van Real Madrid lijkt sterspeler Iker Casillas te willen prikkelen door hem buiten de basiself te houden en alhoewel de Portugees dat nu al enige tijd volhoudt, is de kans klein dat Adán zijn plek tussen de palen behoudt. De 25-jarige sluitpost maakt zich echter niet druk om de speculaties in de media. “Ik houd me daar niet mee bezig”, verklaarde hij donderdag.

/

“Iedereen heeft zijn mening en ventileert die naar hartelust, maar wat voor mij echt telt is de band met mijn teamgenoten en de coach. Hun mening staat boven alles”, reageerde Adán. “Aan de rest heb ik geen boodschap. Of ik me gebruikt voel door Mourinho? Nee, total niet. Hij heeft zijn beste elf gekozen en ik hoor daar toevallig bij. Er is wat mij betreft geen controverse.”

De afgelopen duels moest de goalie laten schieten vanwege een schorsing, maar de kans is groot dat hij zondag in de uitwedstrijd bij Valencia wederom wordt verkozen boven zijn illustere collega. “De coach beslist. Ik weet niet of hij heeft besloten dat ik de rest van de competitie speel. Dat is wat de media zeggen. Het enige dat ik weet is dat ik vorig jaar vijf wedstrijden heb gespeeld en dat ik die grens nu al heb gepasseerd.”

Volgens Adán heeft de keuze van Mourinho geen invloed op zijn band met Casillas, die naar eigen zeggen altijd prima is geweest. “Mijn relatie met hem is goed. Laten we niet vergeten dat we het hier hebben over de aanvoerder van Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg. Hij heeft me al vaak geholpen.”

Bezig met laden …