voetbalzone

Adebayor niet vergevingsgezind: ‘Het is de schuld van de scheidsrechter’

Peter Nusselder16 apr 2012, 09:23
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2012, 09:23
Advertentie

Tottenham Hotspur liep zondag een plaats in de finale van de FA Cup mis, door met duidelijke cijfers van Chelsea te verliezen (1-5). Het meest besproken moment van de halve finale was echter het tweede doelpunt van de gasten; alhoewel de bal de doellijn niet had gepasseerd, kende arbiter Martin Atkinson de goal van Juan Mata wel goed. Tottenham-spits Emmanuel Adebayor kon het niet geloven.

/

De aanvaller van the Spurs wenste Atkinson nog niet te vergeven voor zijn onjuiste beslissing. “Om eerlijk te zijn is het de schuld van de scheidsrechter”, vertelt Adebayor in de Engelse media. “Ik vind dat we het goed gedaan hebben, maar hij heeft veel fouten en veel verkeerde keuzes gemaakt. We zijn allemaal teleurgesteld. En ik word er moe van, iedereen heeft het over doellijntechnologie.”

“Er moet nu echt iets gebeuren”, vindt de Togolees, “want op deze manier wordt de competitie kapotgemaakt, wordt de FA Cup kapotgemaakt, wordt alles kapotgemaakt.” Ploeggenoot Scott Parker was ervan overtuigd dat Atkinson de enige persoon op White Hart Lane was die meende dat de bal de lijn gepasseerd had. “Het is niet eens een discussie, toch?Volgens mij is het volkomen duidelijk. De bal was niet eens in de buurt van de lijn.”

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …