voetbalzone

ADO-back Meijers hoopt op goed bericht van Nederlands elftal

Erik van Dam06 okt 2012, 12:37
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2012, 12:37
Advertentie

Louis van Gaal bereidt de internationals van Nederland de komende dagen in Den Haag voor op twee WK-kwalificatieduels. De bondscoach riep twintig spelers op voor de definitieve selectie en krijgt Joris Mathijsen en Arjen Robben er mogelijk nog bij. Om er zeker van te zijn dat er partijvormen kunnen worden gespeeld met elf tegen elf, staat er echter een afspraak met Maurice Steijn.

/

De ADO Den Haag-trainer zal, mocht Van Gaal er behoefte aan hebben, één of meerdere spelers van zijn team naar de Oranje-trainingen sturen. De grote vraag is op wie de keuze dan valt, maar daarover liet Steijn niets los. Aaron Meijers, linksback in de Hofstad, zegt ook niet te weten wie de eer krijgt en naar de nationale selectie mag trekken.

“Ik heb nog niks geboekt, maar hij mag me bellen hoor”, sprak Meijers vrijdagavond na de wedstrijd tegen NEC aan Eredivisie Live. “Ik hoorde het vlak voor de wedstrijd, maar het leeft nog niet echt bij ons. Ik weet niet wat ze nodig hebben, volgens mij hadden ze middenvelders nodig. Iedereen binnen het team hoopt er op. Logisch toch?”, aldus Meijers. Door de afwezigheid van Jetro Willems en het uitblijven van een uitnodiging voor Erik Pieters en Alexander Büttner lijk de linksback niet eens kansloos voor een telefoontje.

Bezig met laden …