Rafael Struick Yannis M'BembaImago

ADO Den Haag weet ook tweede KKD-duel niet te winnen, ondanks blunder Bossin

Sam Vreeswijk17 aug 2024, 18:49
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2024, 18:49

ADO Den Haag heeft ook het tweede duel van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen niet weten te winnen. Nadat de club van trainer Darije Kalezic vorige week met 1-1 gelijkspeelde tegen VVV-Venlo, volgde zaterdag opnieuw een remise: 1-1 tegen FC Dordrecht.

Bijzonderheden:

Nadat Joël Ideho en Alex Schalk al kansen hadden gemist voor ADO, kwamen de bezoekers in de 36ste minuut alsnog op voorsprong. Een uithaal van Jari Vlak die naast leek te gaan werd alsnog gekeerd door doelman Liam Bossin. Hij gaf echter een rebound weg die werd benut door Daryl van Mieghem: 0-1.

Halverwege de tweede helft werd het 1-1. Een diepe bal van Rocco Robert Shein werd tot assist gepromoveerd door invaller Lorenzo Codutti, die deze zomer transfervrij overkwam van het Italiaanse FC Vado. Dat bleek ook de eindstand. Dordrecht staat nu vierde in de Keuken Kampioen Divisie met vier punten, ADO twaalfde met twee punten.

FC Dordrecht – ADO Den Haag 1-1

36’ 0-1 Daryl van Mieghem

67’ 1-1 Lorenzo Codutti (assist: Rocco Robert Shein)