voetbalzone

ADO praat na ‘verhelderend gesprek’ weer met aanvaller FC Twente

Erik van Dam16 jul 2013, 20:19
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2013, 20:19
Advertentie

ADO Den Haag zette negen dagen geleden een streep door de komst van Jerson Cabral. Trainer Maurice Steijn zei namelijk dat de aanvaller niet stond te springen voor een gesprek over een mogelijke overstap naar de Hofstad. De kans is echter toch aanwezig dat de linkspoot naar ADO komt, bericht Omroep West dinsdagavond. Na een ‘verhelderend gesprek’ tussen de zaakwaarnemer en ADO gaan beide partijen weer praten.

/

ADO wil zich met de komst van 22-jarige linkspoot, die op huurbasis de club uit de residentie moet versterken, voorbereiden op een vertrek van Tjaronn Chery. De aanvaller, die vorig seizoen acht keer scoorde in de Eredivisie, kan naar verschillende clubs en hoopt op een stap hogerop. FC Groningen was ook in de markt voor de Enschedeër, maar is inmiddels afgehaakt. ADO lijkt, doordat het weer denkt aan de komst van Cabral, echter wel rekening te houden met een aftocht van Chery.

Steijn wil zijn selectie echter niet alleen in de voorste linie versterken, maar hij hoopt ook op een kwaliteitsinjectie in de verdediging. De Haagse club informeerde al naar Timothy Derijck van PSV, maar hikt tegen zijn hoge salaris aan. De 26-jarige stopper, die tussen januari 2009 en de zomer van 2011 al voor ADO speelde, verkast wellicht naar FC Utrecht. Die club is mogelijk wel in staat om het volledige salaris van de Belg over te nemen. PSV hoeft geen huursom voor Derijck.

Bezig met laden …