voetbalzone

ADO'er Omeruo gaat niet in op opmerkelijk aanbod: 'Mij niet gezien'

Bart Kruyt12 feb 2013, 06:20
Laatst bijgewerkt: 12 feb 2013, 06:20
Advertentie

Nigeria won zondag voor de derde keer in de geschiedenis de Afrika Cup en dat moet gevierd worden. De spelers kunnen zich melden bij de nationale federatie van prostituees, die bij winst van de het toernooi een week gratis seks in het vooruitzicht stelde. Kenneth Omeruo, de Chelsea-huurling van ADO Den Haag, heeft echter nog geen bezoekje aan de dames van plezier gepland.

/

De negentienjarige verdediger is niet van plan om van het aanbod gebruik te maken. "Mij niet gezien", lachte Omeruo in gesprek met De Telegraaf. "Daar ben ik helemaal niet mee bezig geweest. Volgens mij is er ook niemand van onze selectie van plan daarop in te gaan." De Nigeriaanse ploeg keert deze dinsdag terug naar het vaderland en heeft daar een ontmoeting met president Goodluck Jonathan.

Omeruo was basisspeler bij Nigeria en deed in de gewonnen finale tegen Burkina Faso (1-0) negentig minuten mee. De verdediger laat weten dat hij nog niet weet wanneer hij zich weer bij ADO zal melden en Maurice Steijn weet dan ook nog niet of hij aankomend weekend weer kan beschikken over Omeruo. ADO speelt zondag thuis tegen sc Heerenveen.

Bezig met laden …