voetbalzone

Adriaanse: ‘Er kan nog wel wat briefpapier bij’

Robert Smid29 jul 2011, 21:32
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2011, 21:32
Advertentie
/

Bij FC Twente wordt een beetje gemokt over de planning van het huidige programma. De Tukkers zijn al druk in de weer om zich te verzekeren van het spelen van Champions League-voetbal en speelden enkele dagen een kwalificatieduel met FC Vaslui. Zaterdag staat echter alweer de eerste mogelijkheid tot het pakken van een prijs te wachten: de Johan Cruijff Schaal.

Qua timing is die wedstrijd ietwat ongelukkig ingepland. Volgende week moet FC Twente namelijk weer door naar Roemenië voor de return tegen FC Vaslui. Dat houdt echter niet in dat Co Adriaanse een veredeld B-elftal de wei in zal sturen tegen Ajax. “Het is een mooi affiche. De wedstrijd van morgen is minimaal net zo belangrijk als de wedstrijden tegen Vaslui”, zo liet de trainer weten op de officiële website van zijn werkgever.

“We stellen ons beste team op en willen een goede wedstrijd spelen, zodat we hopelijk de schaal pakken. De Johan Cruijff Schaal is een prijs die je als club wilt winnen. Wanneer je namelijk naar het briefpapier van FC Twente kijkt en dat van Ajax, dan kan er bij ons nog heel wat bij”, aldus de strijdvaardige Adriaanse. De trainer kan geen gebruik maken van de geblesseerden Nacer Chadli en Denny Landzaat. Willem Janssen en Bryan Ruiz zijn wel fit.

Bezig met laden …