Adriaanses Salzburg gelijk tegen promovendus

27 jul 2008, 19:35
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2008, 19:35
Co Adriaanse complimenteerde na afloop van het duel tegen Kapfenberg de tegenstander. Dankzij een treffer van Vladimir Janocko een kwartier voor tijd hield Red Bull Salzburg zondagavond aan het duel met de promovendus een punt over: 1-1.

In de eerste helft had het bezoekende Salzburg een licht overwicht, maar Kapfenberg hield goed stand en had geluk dat een overtreding op Robin Nelisse in het strafschopgebied niet bestraft werd met een strafschop. Luttele minuten voor rust tekende David Sencar op aangeven van Andreas Lienhart voor de openingstreffer.

Ontevreden over de tussenstand voerde Adriaanse na rust diverse wissels door. De inbreng van Janocko twintig minuten voor tijd bleek een gouden wissel. De Slowaak nam vijf minuten later de gelijkmaker voor zijn rekening en bepaalde daarmee de eindstand.

"Mijn complimenten aan Kapfenberg", liet Adriaanse na afloop weten. "Ze speelden bijzonder agressief en met vier aanvallers. Altijd met de punt naar voren. Ik had niet zo´n zware wedstrijd verwacht." Red Bull Salzburg staat na vier duels op een tweede plaats, één punt achter lijstaanvoerder LASK Linz (4-9). Met zes punten uit twee wedstrijden is Sturm Graz de enige club zonder puntenverlies.