voetbalzone

Adriano blijft maar stappen: 'Ik hoef niet in mijn huis opgesloten te blijven'

Bart Kruyt09 jun 2011, 08:15
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2011, 08:15
Advertentie

De vraag is of het ooit nog goed zal komen met Adriano. De Braziliaanse aanvaller is een graag geziene gast in het nachtleven en kampt ook momenteel weer met een enorm overgewicht. Adriano is liefst tien kilo te zwaar, maar blijft desondanks dromen: “Het doel blijft om het goed te doen voor Corinthians, om vervolgens terug te keren in de Braziliaanse ploeg”, zei de bonkige spits.

/

De inmiddels 29-jarige Adriano keerde vorig jaar bij AS Roma terug in Europa, maar door blessureleed en gewichtsproblemen vertrok hij na vijf competitiewedstrijden alweer. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Corinthians, maar is momenteel geblesseerd. En in plaats van revalideren houdt Adriano zich meer bezig met stappen.

De 47-voudig international ziet daar echter niets kwaads in: “Ik had zaterdag vrij”, vertelde hij. “Corinthians gaf me toestemming om uit te gaan en dus ben ik wat vrienden op gaan zoeken. Ik hoef niet voor altijd in mijn huis opgesloten te blijven. Het probleem is dat er een punt van wordt gemaakt omdat ik Adriano ben, maar ook andere spelers gaan regelmatig uit.”

Bezig met laden …